Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Σύμφωνα με το βίντεο που έδωσες, χρειάζονται μόλις 2 ρυθμίσεις. Κλείσιμο του DHCP και ορισμό της LAN IP στο ίδιο υποδίκτυο με του κύριου router.

Πες μου τώρα ένα modem/router που δεν σου δίνει αυτές τις 2 επιλογές ρυθμίσεων.

Αν θυμάμαι καλά ένα της cyta, pirelli νομίζω. Προσπάθησα να το κάνω hotspot για lanακι και δεν δούλευε αν δεν έπαιρνε σήμα απ την "μαμά". Δυστυχώς δεν το χω για να το ξαναδώ, το επέστρεψα.

Off-topic:

Spoiler

Και μιας και το αναφέρω. Έχω αλλάξει 2-3 φορές παρόχους ανάμεσα σε cyta -  ΟΤΕ - Forthnet. Όλοι μα όλοι ήρθαν και τα μάζεψαν τα routers τους. Εσύ που το βρήκες το παλιό ; :P

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.

Και η συσκευή της Cyta παίζει. 

Καταρχήν εξαρχής δεν έδιναν όλοι οι πάροχοι τις συσκευές τους με χρησιδάνειο. Αυτό ισχύει τα τελευταία χρόνια. Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί κανείς να έχει τέτοια συσκευή. Απόδειξη οι δεκάδες περιπτώσεις πωλήσεων στις αγγελίες του φόρουμ. Για πέρνα μια βόλτα από  αυτές και εκπλαγείς με τον αριθμό τους.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά χάθηκα τον τελευταίο καιρό αλλά διάβασα τα μυνήματα σας έχουμε καί λέμε δεν είχα κάποιο ρούτερ από κάποια εταιρεία οπότε αγόρασα το ρούτερ που μου είπε κάποιος το TL-WA901ND. Και ξεκίνησα με προβληματισμούς αν κάνω restart την κεραία δεν θα έχω Ίντερνετ οπότε ότι βοήθεια θα την βλέπω με τα ΜΒ του κινητού. Οπότε σε τη ρύθμιση βάζω την κεραία και πως συνδέω το ρούτερ εκεί χάνομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To TL-WA901ND δεν είναι router αλλά απλό εσωτερικό ΑΡ, όπως σου έγραψε και ο φίλος που το πρότεινε.

Καταρχήν θα ρυθμίσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) το CPE210, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1.  Σε Client Mode, αν θέλεις να είσαι στο ίδιο δίκτυο με αυτό που σου δίνει πρόσβαση και να έχετε μεταξύ σας επικοινωνία.
  2.  Σε AP Client Router Mode, αν δεν θέλεις να είσαι στο ίδιο δίκτυο με αυτό που σου δίνει πρόσβαση και να έχεις το δικό σου ανεξάρτητο δίκτυο.

Μετά θα ρυθμίσεις το WA901ND σε Access Point Mode, συνδεόμενο ενσύρματα κατόπιν με το CPE210.

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις το έκανα σε ευχαριστώ πολύ βασικά όλα τα παιδιά που με βοήθησαν από την αγορά μέχρι την εγκατάσταση τις :rolleyes:

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...