Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, chocorello είπε

Εδώ ο φίλος λέει ότι παίζουν και άλλα service.

Σίγουρα ο φίλος δεν έχει εξυπηρετηθεί στην Cometron για πρόβλημα σε τηλεόραση. Η Cometron είναι για τα ηχοσυστήματα της Sony και αν θυμάμαι καλά για τα playstation.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.sony.gr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-70xf8305/specifications

ξέραμε για 100Hz VA panel, λέει ότι είναι και direct led

6 hours ago, George! said:

Σίγουρα ο φίλος δεν έχει εξυπηρετηθεί στην Cometron για πρόβλημα σε τηλεόραση. Η Cometron είναι για τα ηχοσυστήματα της Sony και αν θυμάμαι καλά για τα playstation.

Σίγουρα λες @#@ όταν ξέρεις πού έχω πάει εγώ καλύτερα από εμένα,  η Cometron είναι πιο κοντά στο σπίτι μου (όχι και ότι το Νέο Ηράκλειο είναι μακριά αλλά λέμε) και ηχοσύστημα Sony δεν έχει περάσει από τα χέρια μου.

Λες να ξέρεις επίσης καλύτερα κι από άλλους σαν κι εμένα που εξυπηρετήθηκαν στην Cometron και με μια αναζήτηση θα έβρισκες σχετικά στο ίντερνετ, ίσως.

Απορώ...

Και έχω παραλάβει μάλιστα αντικατάσταση τηλεόρασης από την Cometron σφραγισμένη σε κουτί. Άψογοι.

Για να ξέρουμε τί λέμε.

Αν τώρα έχει αλλάξει κάτι εν έτει 2018 και για τις τηλεοράσεις δεν πάνε στην Cometron πλέον, εκεί πια.

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
10 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Ποια ήταν η βλάβη ακριβώς?  Το λέω γιατί εγώ όσες φορές χρειάστηκαν την επέκτασή τους ΔΕΝ είχα ποτέ πρόβλημα!
Μήπως ήταν δικό σου σφάλμα?
Αυτή την επέκταση δεν είχες? --->>https://www.kotsovolos.gr/site/support360/total-support/household-appliances/999127--υπηρεσία-5ετούς-τεχνικής-υποστήριξης

Eixa παρει πλυντηριο πιατων (προ 10ετιας περιπου) βαζοντας την εγγυηση τους.

Εντος εγγυησης χαλασε (δεν εσπασε) το κουμπι on/off (δεν πατιοταν) . Οταν τους το ανεφερα μου ειπαν οτι δεν καλυπτονταν γιατι προερχοταν απο ενδεχομενη κακη χρηση. Δεν καταλαβα τι μπορουσε να σημαινει αυτο ; Η ουσια παντως ειναι οτι δεν μου το αλλαξαν.

Απο οτι εχω καταλαβει παντως γενικα τα service κανουν νερα.

off topic.Σε ψυγειο πιτσος που εχω με 5 ετη επεκταση απο την αντιπροσωπεια σαπισε(!!!!!!) η πορτα του καταψυκτη εντος εγγυησης. Φωναζοντας το επισημο service μου ειπαν οτι δεν καλυπτονταν και μαλλον προκληθηκε απο την επαφη με τη σφουγγαριστρα(!!!!!!!) οταν σφουγγαριζε η συζυγος.

Εκει βεβαια υστερα απο πολυ πιεση εκανα δουλεια και αλλαχτηκε η πορτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, doctoprojector είπε

Εμενα δεν με αφησε η γυναικα μου....

16 ώρες πριν, vlgeor είπε

😂😂😂 και εμένα μια απο τα ίδια... :-"αφού έχουμε 55'' ,νομίζω είναι περιττό έξοδο" 

Αν θέλετε κάποιον να μιλήσετε γι' αυτό συμφορουμίτες, είμαστε εδώ για σας!

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω τον Κώτσο αν αντί για την επέκταση εγγύησης μου προσφέρει επέκταση τζακιού για να χωρέσει το θηρίο. 

Δημοσ.

Τελικά καταλήξαμε κάπου για την επέκταση; ακόμα και όσοι δε την έχουμε βάλει, μπορούμε να τη βάλουμε με 165€ μέσα σε διάστημα 5-6 ημερών μου είπαν. Δεν είχε και καμιά τρελή έκπτωση η επέκταση εγγύησης. Το θέμα είναι ότι είναι δεδομένο ότι από τις επεκτάσεις, στατιστικά κερδίζει το κατάστημα και εσύ είσαι ο χαμένος. Αν σου κάτσει όμως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, chocorello είπε

Τελικά καταλήξαμε κάπου για την επέκταση; ακόμα και όσοι δε την έχουμε βάλει, μπορούμε να τη βάλουμε με 165€ μέσα σε διάστημα 5-6 ημερών μου είπαν. Δεν είχε και καμιά τρελή έκπτωση η επέκταση εγγύησης. Το θέμα είναι ότι είναι δεδομένο ότι από τις επεκτάσεις, στατιστικά κερδίζει το κατάστημα και εσύ είσαι ο χαμένος. Αν σου κάτσει όμως...

Βαλτη μωρε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!😉

Επεξ/σία από kekos123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, KoreanW είπε

https://www.sony.gr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-70xf8305/specifications

ξέραμε για 100Hz VA panel, λέει ότι είναι και direct led

Σίγουρα λες @#@ όταν ξέρεις πού έχω πάει εγώ καλύτερα από εμένα,  η Cometron είναι πιο κοντά στο σπίτι μου (όχι και ότι το Νέο Ηράκλειο είναι μακριά αλλά λέμε) και ηχοσύστημα Sony δεν έχει περάσει από τα χέρια μου.

Λες να ξέρεις επίσης καλύτερα κι από άλλους σαν κι εμένα που εξυπηρετήθηκαν στην Cometron και με μια αναζήτηση θα έβρισκες σχετικά στο ίντερνετ, ίσως.

Απορώ...

Και έχω παραλάβει μάλιστα αντικατάσταση τηλεόρασης από την Cometron σφραγισμένη σε κουτί. Άψογοι.

Για να ξέρουμε τί λέμε.

Αν τώρα έχει αλλάξει κάτι εν έτει 2018 και για τις τηλεοράσεις δεν πάνε στην Cometron πλέον, εκεί πια.

Δεν γράφω πράγματα στην τύχη..πριν πόσα χρόνια έγινε αυτό που λες; γιατί πέρυσι(τέλη 2017) χρειάστηκα service για τηλεόραση sony και από την Sony Ελλάς μου είπαν ότι το μόνο επίσημο service για τηλεοράσεις είναι η astra service. Τέλος μόλις διαπίστωσα το άθλιο service της astra service ξαναρώτησα αν υπάρχει άλλο service και πάλι μου είπαν ότι είναι μόνο η astra service.

Επεξ/σία από George!
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chocorello είπε

Εμενα μου ειπαν μεχρι χθες για το συγκεκριμενο καταστημα ηταν 130,απο δευτερα παει στα 300 και στο ιντερνετ την βγαζει την premium 300 και την απλη 200..που προκυπτει το 160? Οτι να ναι ο Κοτσο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, George! είπε

Δεν γράφω πράγματα στην τύχη..πριν πόσα χρόνια έγινε αυτό που λες; γιατί πέρυσι(τέλη 2017) χρειάστηκα service για τηλεόραση sony και από την Sony Ελλάς μου είπαν ότι το μόνο επίσημο service για τηλεοράσεις είναι η astra service. Τέλος μόλις διαπίστωσα το άθλιο service της astra service ξαναρώτησα αν υπάρχει άλλο service και πάλι μου είπαν ότι είναι μόνο η astra service.

Το ίδιο γνωρίζω κι εγώ απο την ίδια την Sony και μάλιστα το γράφει και η απόδειξη του κωτσόβολου .

Oσοι πήρατε την τηλεόραση στην απόδειξη αγοράς σας λογικά θα γράφει το τηλέφωνο Service το οποίο ειναι της Astra. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που την αγορασε.

Η Cometron αν και δεν θυμάμαι να αναλαμβάνει τηλεοράσεις πιθανόν να είναι για εκτός εγγύησης περιπτώσεις. 

Αν έχει κάποιος εμπειρία για εντός εγγύησης τηλεοράσεις απο την Cometron ας μας το γράψει.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pouana είπε

Εμενα μου ειπαν μεχρι χθες για το συγκεκριμενο καταστημα ηταν 130,απο δευτερα παει στα 300 και στο ιντερνετ την βγαζει την premium 300 και την απλη 200..που προκυπτει το 160? Οτι να ναι ο Κοτσο... 

Δεν έχω ιδέα φίλε μου, 165€ μου είπαν από Δευτέρα. Και δε το άκουσα από ένα άτομο αυτό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TyR είπε

Αυτή είναι η απόδειξη αγοράς και το  breakdown των τιμών 

6ECE8B70-777B-4CAE-A4F7-444EC73C88C6.jpeg.21973a3d15b8f165c23fe302b47a29b0.jpeg

Ναι αλλα λεει ηδη τις τιμες με εκπτωση την τιμη δεν λεει 1900 μειων 900 αρα 1000

Οποτε πιστευω οτι οποια εκτωση στην εγγυηση ειναι ηδη περασμενη και η τελικη τιμη ειναι 132 συν φπα. 

Τι λετε? 

13 ώρες πριν, chocorello είπε

Δημοσ.
1 hour ago, Prof_Chaos said:

Αν έχει κάποιος εμπειρία για εντός εγγύησης τηλεοράσεις απο την Cometron ας μας το γράψει.

Εδώ. Προφανώς όταν παραπάνω έγραψα για αντικατάσταση τηλεόρασης στην Cometron, επρόκειτο για ...εντός εγγύησης.

Και επειδή το δικό μου παράδειγμα μπορεί να μην είναι αρκετό, αρκεί ένα πρόχειρο googlάρισμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...