Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω αρχίσει να έχω τύψεις που τελικά δεν έβαλα την επέκταση. Αυτή η τηλεόραση ανεβασε κατά πολύ τον πήχη ποιότητας/μεγέθους (σε περίπτωση που πάθει κάτι στο διάστημα των επιπλέων 3 χρόνων, φτου φτου)

Επεξ/σία από chocorello
  • Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chocorello είπε

Εγώ έχω αρχίσει να έχω τύψεις που τελικά δεν έβαλα την επέκταση. Αυτή η τηλεόραση ανεβασε κατά πολύ τον πήχη ποιότητας/μεγέθους (σε περίπτωση που πάθει κάτι στο διάστημα των επιπλέων 3 χρόνων, φτου φτου)

Λες να τραβαμε τα μαλλια μας αν παθει τιποτα? Τι εγγυηση σε καμενα πιξελ εχει? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pouana είπε

Λες να τραβαμε τα μαλλια μας αν παθει τιποτα? Τι εγγυηση σε καμενα πιξελ εχει? 

νομιζω 5 εχει ως οριο.....

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Καλά δε νομίζω να χρειάζεται κανένας 70αρα! :lol:

Πιστεύω τέτοια τιμή δεν θα δούμε ούτε στη bf του '19 πάντως...

Και στα 2 κανεις λαθος, 100% μπορω να πω μαλιστα.

Πολλοι εχουν προβολεις 110 και 130 ιντσες και βαλε σε καποιες περιπτωσεις.

Και θα υπαρχουν πολλες επιλογες 70αρες στο χιλιαρικο στο BF του 19. Ειμαι σιγουρος.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

μη το λές και όπως έγραψα ΜΗΝ το ρισκάρεις μιλάμε για εργοαστασιακή εγγύηση τύπου καφενείο και δεν υπερβάλω καθόλου. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο και τους εχω ζήσει και ως συνεργάτης.

Προχθές μιλούσα με φίλο τεχνικό της Bosch siemens. Πιάσαμε την κουβέντα για service φτάσαμε στην Αστρα Σερβις στο Ηράκλειο (που έχει και τις τηλεόρασεις ). Απο τους χειρότερους επαγγελματίες στο χώρο. Πιάνουν κάτι και το κάνουν χάλι μαύρο..Ο κόσμος εκεί που νομίζει οτι θα του έρθει φθηνότερα η επισκευή αναγκάζεται και φωνάζει το επίσημο.

Δεν μου είπε κάτι που δεν ξέρω , απλά προσοχή στους επίδοξους αγοραστές μην υποτιμάτε καθόλου το θέμα της εγγύησης ειδικά οταν μιλάμε για sony..

Αρα τι προτεινεις; Επεκταση εγγυησης απο τη SONy, Απο τον κωτσο ή να μην την παρουμε καθολου;

Δημοσ.

η απλή 5 ετής με τα €99, δεν ξέρω αν είχε καμμένα πίξελ.

Η πρέμιουμ 5 ετής, εκανε 25-26 ευρώ παραπάνω (125 ευρώ νομιζω την πληρωσα) δίνει και εγγύηση Κότσω απο 1 κάμμενο πίξελ.
και στην 2ή βλάβη δεν την φτιάχνουν, γίνετε αντικατάσταση ίδιας σειράς/δυνατοτήτων.
Επειδή ειμαι παθών σε μια πλάσμα παλιότερα και είχα ζορίστει πολύ να πάρω την 5ετή,
ένα έχω να σας πώ... μου κάηκε στην 3ετία και ο Κότσω μου έφερε μια ΚΟΥΤΑΤΗ Samsung 8000 LCD πολύ καλύτερη.
Οπότε δαγκωτό στις έξτρα εγγύησεις του Κότσω, πραγματικά το αξίζει.

Νομίζω μέσα στον μήνα έχεις δικαίωμα να βάλεις την έξτρα εγγύηση οπότε αν μπορείτε, κάντε το..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, chocorello said:

Από που προκύπτει ότι θα μας καλέσουν και μας δώσουν την ίδια εγγύηση για 80€ ;

Από την εμπειρία μου σε 2_3 μεγάλες αγορες για τον κωτσοβολο. Προωθούν το total support όπου και όπως μπορούν. 

Οκ εγγύηση δε μπορώ να σου δώσω ότι θα καλέσουν όλους τους πελάτες και ούτε ότι η προσφορά τους τότε θα είναι 80 και όχι 90 ευρώ. 

Επίσης το σχόλιο περισσότερο πήγαινε στο ότι είπαν σε καποιον ότι αν πάρεις αύριο την εγγυηση θα πληρώσεις 300 ευρώ αντί για 130 που στο δίνω εγώ σήμερα. Μαρκετινιστικα κόλπα. Και σε κατάστημα να πας εντός του μήνα που μπορείς να βάλεις την εγγυηση δε θα σου πει 300 ευρώ.. 

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την εξτρα εγγυηση που δινει ο Κωτσος. Μια φορα που την χρειαστηκα σε πλυντηριο πιατων μου δεν την δεχτηκαν και ελεγαν οτι η εν λογω βλαβη εξαιρειται απο αυτην. 

Απο τοτε καταρχας δεν ξαναεβαλα εγγυηση απο Κωτσο/ ΚΑτα δευτερον επιλεγω μαρκες που ειτε δινουν εξτρα Εργοστασιακη εγγυηση (πχ BSH group  89 euros για επεκταση +3 χρονια) η επιλεγω μερκες με 5 ετη εγγυηση εξ αρχης (πχ ενα πλυντηριο ρουχων + μια lcd LG που πηρα).

Επεξ/σία από louben
Δημοσ.

32 λεπτά πριν, louben είπε

Αρα τι προτεινεις; Επεκταση εγγυησης απο τη SONy, Απο τον κωτσο ή να μην την παρουμε καθολου;

Διάβασε τι σου δίνει η κάθε εγγύηση και αποφασίζεις. Προτείνω σίγουρα να μην μείνει κανείς στην εγγύηση που δίνει η Sony και καλύπτεται απο Astra για τους λόγους που παρέθεσα πρίν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, louben είπε

προσωπικα παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την εξτρα εγγυηση που δινει ο Κωτσος. Μια φορα που την χρειαστηκα σε πλυντηριο πιατων μου δεν την δεχτηκαν και ελεγαν οτι η εν λογω βλαβη εξαιρειται απο αυτην. 

Απο τοτε καταρχας δεν ξαναεβαλα εγγυηση απο Κωτσο/ ΚΑτα δευτερον επιλεγω μαρκες που ειτε δινουν εξτρα Εργοστασιακη εγγυηση (πχ BSH group  89 euros για επεκταση +3 χρονια) η επιλεγω μερκες με 5 ετη εγγυηση εξ αρχης (πχ ενα πλυντηριο ρουχων + μια lcd LG που πηρα).

Ποια ήταν η βλάβη ακριβώς?  Το λέω γιατί εγώ όσες φορές χρειάστηκαν την επέκτασή τους ΔΕΝ είχα ποτέ πρόβλημα!
Μήπως ήταν δικό σου σφάλμα?
Αυτή την επέκταση δεν είχες? --->>https://www.kotsovolos.gr/site/support360/total-support/household-appliances/999127--υπηρεσία-5ετούς-τεχνικής-υποστήριξης

Η γνώμη μου είναι να πάρετε μαζί με την τηλεόραση και την επέκταση εγγύησης του Κότσου.
Δεν ξέρω αν παλιά υπήρχαν κενά στους όρους τους και είχαν μερικοί καταναλωτές προβλήματα, αλλά σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αυτό και προσφέρουν δωρεάν απεριόριστες επισκευές (μαζί με μεταφορικά και ανταλλακτικά), όπως επίσης και αντικατάσταση συσκευής όταν δεν διορθώνετε.

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

Διάβασε τι σου δίνει η κάθε εγγύηση και αποφασίζεις. Προτείνω σίγουρα να μην μείνει κανείς στην εγγύηση που δίνει η Sony και καλύπτεται απο Astra για τους λόγους που παρέθεσα πρίν.

Μα δεν είναι υποχρεωτικό να την πας στην Astra αν πάθει κάτι. Ειπώθηκε πριν ότι υπάρχουν και άλλα εξουσιοδοτημένα service για Sony τηλεοράσεις. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, chocorello είπε

Μα δεν είναι υποχρεωτικό να την πας στην Astra αν πάθει κάτι. Ειπώθηκε πριν ότι υπάρχουν και άλλα εξουσιοδοτημένα service για Sony τηλεοράσεις. 

Είμαστε σίγουροι γι αυτο ; Καλύπτουν τις εντός εγγύησης περιπτώσεις; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Και στα 2 κανεις λαθος, 100% μπορω να πω μαλιστα.

Πολλοι εχουν προβολεις 110 και 130 ιντσες και βαλε σε καποιες περιπτωσεις.

Και θα υπαρχουν πολλες επιλογες 70αρες στο χιλιαρικο στο BF του 19. Ειμαι σιγουρος.

Καλά κι εγώ έχω ένα προβολέα (της πλάκας) που δείχνει γύρω στις 150", απλά το εννοούσα με την κυριολεκτική έννοια του αναγκαίου. Για το άλλο απλή εκτίμηση είναι, δεν πιστεύω ότι θα γίνουν τόσο mainstream που θα παίζουν στο χιλιάρικο...αλλά τέλος πάντων, εδώ θα είμαστε και θα δούμε, μακάρι να έχεις δίκιο εσύ :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chocorello είπε

Δεν υπάρχει άλλο εξουσιοδοτημένο service για τις τηλεοράσεις της sony παρα μόνο η άθλια astra service.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, KoreanW είπε

καλορίζικη και απροβλημάτιστη,

προσωπικά έχω κακομάθει και δεν έχω συναντήσει τηλεόραση που να μου έχει χαλάσει (και έχω αλλάξει πολλές Sony), οπότε ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς

(ενημερωτικά το σέρβις της Sony δεν είναι το εξής ένα η Astra, και μονο η Astra που αναφέρθηκε,η Astra είναι ένα από τα εξωτερικά συνεργαζόμενα σέρβις

https://locator.sony/el_GR/servicecenters/?zoom=6&latitude=39.21523&longitude=22.60986 

προσωπικά έχω εξυπηρετηθεί άψογα στην Cometron, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλοι με την ακριβώς αντίθετη εμπειρία)

Εδώ ο φίλος λέει ότι παίζουν και άλλα service.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...