Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pouana είπε

Παιδια την αγορασα... Εκανα καλα η μπας και βιαστηκα?? 

Αυτό που δίνεται πρώτα το χιλιάρικο και μετά ρωτάτε αν κάνατε καλά με ξεπερνάει... 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jake07 είπε

Αυτό που δίνεται πρώτα το χιλιάρικο και μετά ρωτάτε αν κάνατε καλά με ξεπερνάει... 

Ειμαι στο ταμειο... Προλαβαινω να ακυρωσω... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pouana είπε

Ειμαι στο ταμειο... Προλαβαινω να ακυρωσω... 

Αν έχεις ακόμα αμφιβολίες πες τους κάνω μια βόλτα στο μαγαζί και έρχομαι και περίμενε να σου απαντήσουν. Αν κρίνω βέβαια από τα σχόλια των προηγούμενων, αν σου περισσεύουν τα λεφτα είναι εξαιρετική περίπτωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι οι πολλοί πηγαίνουμε για φθηνότερη τηλεόραση, μας κάθεται από το πουθενά τέτοια προσφορά... πάμε για την σούπερ υπέρβαση που όμως αξίζει βάση των δεδομένων και στο τέλος σου κάθεται και μια επέκταση εγγύησης και σε τελειώνει. Και μετά λες ότι αντί για μία τούμπανη 70άρα έπαιρνες δύο απλές VA 55άρες (αλλάζεις δύο TV στο σπίτι) και ξανασκέφτεσαι κατά πόσο σωστή ήταν/είναι η επιλογή της Sony για κάποιον που αρχικά δεν είχε σκοπό να δώσει τόσα αλλά σίγουρα δε φανταζόταν τέτοια τηλεορασάρα. 😕

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άμα βάλεις από την άλλη και επέκταση εγγύησης επί δύο για τις 55άρες, μήπως πάλι ξεκαθαρίζει το δίλημμα;

το μόνο που δε μου άρεσε στη συγκεκριμένη 70άρα, είναι η βαμμένη πλαστικούρα, εντάξει και η εικόνα δεν είναι τοπ

αλλά για τοπ εικόνα με ένα χιλιάρικο δεν αγοράζεις καλά καλά επώνυμη 55άρα...

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, KoreanW είπε

άμα βάλεις από την άλλη και επέκταση εγγύησης επί δύο για τις 55άρες, μήπως πάλι ξεκαθαρίζει το δίλημμα;

μέχρι ~500ευρώ δε θεωρώ ότι έχει νόημα η επέκταση εκτός και αν πρόκειται για μαξ ποσό έως 10% της αρχικής αξίας.
Αξιοσέβαστο ποσό αλλά όχι τεράστιο για μια καλή σαλονάτη τηλεόραση (ο καθένας με το πορτοφόλι του βέβαια).

Σε τηλεόραση SONY (όλο το ίντερνετ κράζει το after sales) που την αγοράζεις 1000ευρώ ενώ έχει all time low 1400ευρώ στην Ευρώπη και
το βασικότερο θα συνηθίσει το μάτι σου (ποιότητα και μέγεθος), αν σου χαλάσει και δεν έχεις την επέκταση, την έχεις πατήσει άσχημα.
Τι αγοράζεις μετά και πόσα θα μπορείς να δώσεις; Εγώ προσωπικά δεν αντέχω όταν ανέβω σκαλί (τεχνολογικά) σε οτιδήποτε, να πέσω μετά.

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, chocorello said:

μέχρι ~500ευρώ δε θεωρώ ότι έχει νόημα η επέκταση εκτός και αν πρόκειται για μαξ ποσό έως 10% της αρχικής αξίας.
Αξιοσέβαστο ποσό αλλά όχι τεράστιο για μια τηλεόραση (ο καθένας με το πορτοφόλι του βέβαια).

Σε τηλεόραση SONY (που όλο το ίντερνετ κράζει το after sales) που την αγοράζεις 1000ευρώ ενώ έχει all time low 1400ευρώ στην Ευρώπη και
- το βασικότερο - θα συνηθίσει το μάτι σου (ποιότητα και μέγεθος), αν σου χαλάσει και δεν έχεις την επέκταση, την έχεις πατήσει άσχημα.

εγώ ξέρω ότι ούτε τα 500 ευρώ δεν είναι ποσό που το λες να πάει άκλαυτο, τουλάχιστον δε βρίσκω τη λογική εγώ

και που πριν δεν είπα τη γνώμη μου, αλλά προσωπικά δε μου έχει χαλάσει τηλεόραση Sony και σε σέρβις Sony κάποτε που ζήτησα αντικατάσταση (γιατί μου φαίνονταν τα χρώματα κάπως) είχα άριστη εμπειρία, όπως και άλλοι έχουν άριστη εμπειρία σε άλλα σέρβις, ή άλλοι μπορεί να έχουν κάκιστη εμπειρία οπουδήποτε

βασικά  κι αν είναι να φταίει το σέρβις, τότε δεν έχει και νόημα καν η επέκταση εγγύησης...

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι μάρκετινγκ της Samsung. Το πήραν από πλανόδιους μανάβηδες που γράφουν πχ 69 λεπτά το κιλό και στο 9 το ο είναι τεράστιο και το μπαστουνάκι μια σταλιά. Από μακριά δηλαδή το διαβάζεις 60 λεπτά.

Προφανώς κάποιο μεγαλοστέλεχος της Sammy είχε έρθει για διακοπές Ελλάδα και πήρε καρπουζάκι από Datsun.

• Like 1
Δημοσ.

Η τηλεόραση αξίζει με τα χίλια. 70 ίντσες και κατοσταρι πάνελ ΔΕΝ βρίσκεις. Ειδικά το κατοστάρι πανελ ΔΕΝ θα γίνει ποτε mainstream , ούτε στα 8Κ.

ΒΟΥΡ ασυζητητί.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KoreanW είπε

εγώ ξέρω ότι ούτε τα 500 ευρώ δεν είναι ποσό που το λες να πάει άκλαυτο, τουλάχιστον δε βρίσκω τη λογική εγώ

και που πριν δεν είπα τη γνώμη μου, αλλά προσωπικά δε μου έχει χαλάσει τηλεόραση Sony και σε σέρβις Sony κάποτε που ζήτησα αντικατάσταση (γιατί μου φαίνονταν τα χρώματα κάπως) είχα άριστη εμπειρία, όπως και άλλοι έχουν άριστη εμπειρία σε άλλα σέρβις, ή άλλοι μπορεί να έχουν κάκιστη εμπειρία οπουδήποτε

βασικά  κι αν είναι να φταίει το σέρβις, τότε δεν έχει και νόημα καν η επέκταση εγγύησης...

Βρε μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, εγώ τη παραγγελία την έχω κάνει :P
Υποτίθεται ότι η επέκταση είναι φάση Κωτσόβολος και δε σε ενδιαφέρει τι λέει το κάθε service (ελπίζω; ), δε την έχω κάνει ακόμα, ίσως περάσω να την κάνω σήμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλορίζικη και απροβλημάτιστη,

προσωπικά έχω κακομάθει και δεν έχω συναντήσει τηλεόραση που να μου έχει χαλάσει (και έχω αλλάξει πολλές Sony), οπότε ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς

(ενημερωτικά το σέρβις της Sony δεν είναι το εξής ένα η Astra, και μονο η Astra που αναφέρθηκε,η Astra είναι ένα από τα εξωτερικά συνεργαζόμενα σέρβις

https://locator.sony/el_GR/servicecenters/?zoom=6&latitude=39.21523&longitude=22.60986 

προσωπικά έχω εξυπηρετηθεί άψογα στην Cometron, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλοι με την ακριβώς αντίθετη εμπειρία)

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...