hasiotis_john Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την θέλω .....!!!! Ποιος θα μου την στείλει Χανιά?? 😛 Είναι πάντως τεράστια για κάποιον που δεν έχει χώρο. Θυμάμαι την 58ρα μου την μετέφερα στο σπίτι με καρότσα datsun και 3 άτομα την ανεβάσαμε στον πρώτο όροφο λόγο τεράστιας κούτας. Φαντάσου τώρα αυτό το θηρίο τι μερεμέτι θέλει για να το περάσεις από πόρτες, ανσασέρ, σκαλιά, κτλ κτλ. Για την μεταφορά δεν το συζητώ, θέλει φορτηγό στο χαλαρό ή καρότσα και να περισσεύει η μισή κούτα από τα πλάγια! Η τιμή πάντως είναι απίθανη για τέτοιο εργαλείο και αν μερικοί ονειρεύεστε ανάλογη προσφορά στην μαύρη Παρασκευή, θα μείνετε με καμιά .... Hisense στο χέρι!!!! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από hasiotis_john
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Απίστευτη προσφορά για όποιον έχει το χώρο (και το χιλιάρικο! ).
ge-lyk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ....και μόνο που είναι πραγματικά 100hz φτάνει και περισσεύει. Η καλύτερη προσφορά που έχω δει εδώ και πάρα πολύ καιρό Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από ge-lyk 1
asemnos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Την πληρωσα και θα μου τη στειλουν την Παρασκευη (επαρχια). Στοκ ειδα στο συστημα τους 62 τεμαχια στις 20:30, τσαμπα ετρεχα στο δρομο. 1
chocorello Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι λίγο προκλητική η τιμή πάντως. Προσπαθώ να δω ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει έξω (οπουδήποτε) και δε μπορώ να βρω κάτι πιο χαμηλά από 1399€ (~20 μέρες πριν). Και λες ΟΚ είναι που είναι υπέρβαση το 1000άρικο (για τους περισσότερους από εμάς υποθέτω), μετά σκέφτεσαι και την επέκταση (ακόμα 130€) ... βέβαια συνήθως ότι βλάβη είναι να βγει, βγαίνει το πρώτο μήνα και πολύ σπανιότερα μετά. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από chocorello
stelios18120 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Όσοι την παρετε και πάτε για επιτόπου παραλαβή ελπίζω να έχετε τουλάχιστον τζιπ στυλ cayenne, κανενα hummer η κάτι αντίστοιχο γιατί σε κανονικό αμάξι δεν μπαίνει 😁 Η κούτα είναι απλά τεράστια για 70" Εμένα στο δικό μου αμάξι μια 55" που είχα πάρει μπήκε με το ζορι. 1
alexakos89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, chocorello είπε Είναι λίγο προκλητική η τιμή πάντως. Προσπαθώ να δω ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει έξω (οπουδήποτε) και δε μπορώ να βρω κάτι πιο χαμηλά από 1399€ (~20 μέρες πριν). Και λες ΟΚ είναι που είναι υπέρβαση το 1000άρικο (για τους περισσότερους από εμάς υποθέτω), μετά σκέφτεσαι και την επέκταση (ακόμα 130€) ... βέβαια συνήθως ότι βλάβη είναι να βγει, βγαίνει το πρώτο μήνα και πολύ σπανιότερα μετά. Δεν ισχύει αυτό που λες. Αν κανείς μια βόλτα από το θέμα τηλεοράσεις οι περισσότερες παθαίνουν ζημιά με το που λήξει η εγγύηση η ένα χρόνο μετά.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, chocorello είπε Είναι λίγο προκλητική η τιμή πάντως. Προσπαθώ να δω ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει παίξει έξω (οπουδήποτε) και δε μπορώ να βρω κάτι πιο χαμηλά από 1399€ (~20 μέρες πριν). Και λες ΟΚ είναι που είναι υπέρβαση το 1000άρικο (για τους περισσότερους από εμάς υποθέτω), μετά σκέφτεσαι και την επέκταση (ακόμα 130€) ... βέβαια συνήθως ότι βλάβη είναι να βγει, βγαίνει το πρώτο μήνα και πολύ σπανιότερα μετά. μη το λές και όπως έγραψα ΜΗΝ το ρισκάρεις μιλάμε για εργοαστασιακή εγγύηση τύπου καφενείο και δεν υπερβάλω καθόλου. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο και τους εχω ζήσει και ως συνεργάτης. Προχθές μιλούσα με φίλο τεχνικό της Bosch siemens. Πιάσαμε την κουβέντα για service φτάσαμε στην Αστρα Σερβις στο Ηράκλειο (που έχει και τις τηλεόρασεις ). Απο τους χειρότερους επαγγελματίες στο χώρο. Πιάνουν κάτι και το κάνουν χάλι μαύρο..Ο κόσμος εκεί που νομίζει οτι θα του έρθει φθηνότερα η επισκευή αναγκάζεται και φωνάζει το επίσημο. Δεν μου είπε κάτι που δεν ξέρω , απλά προσοχή στους επίδοξους αγοραστές μην υποτιμάτε καθόλου το θέμα της εγγύησης ειδικά οταν μιλάμε για sony..
dess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η τιμή είναι πολύ καλή ακόμη και για 60-άρα. (Μήπως έκαναν λάθος στο φυλλάδιο? 😜). Καλός προάγγελος BF.. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από dess
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, dess είπε Η τιμή είναι πολύ καλή ακόμη και για 60-άρα. (Μήπως έκαναν λάθος στο φυλλάδιο? 😜). Καλός προάγγελος BF.. Οι τιμες αργα ή γρηγορα θα πεσουν. Μπορει να μην την βρεις βεβαια στα ιδια λεφτα στα BF φετος. Και θα πεσουν επειδη ηδη ηρθε ακομα και στην Ελλαδα η πρωτη 8Κ που βγαινει σε 65-75-85΄΄. Η τιμη για την ωρα βεβαια ειναι πολυ πανω, αλλα αν σκεφτεις οτι μεσα σε ενα χρονο πεφτουν στο μισο ή και περισσοτερο, σημαινει οτι πιθανοτατα η 75αρα QLED 8K θα εχει 3,500€ πανω ή κατω του χρονου. Ε, ποσο να εχει η 70αρα 4Κ νον qled;
KoreanW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι αλλά η qled δεν είναι triluminos... και πάει λέγοντας φυσικά τρολλάρω, ακριβώς γιατί qled δε σημαίνει τίποτε παραπάνω από το τρικάκι της κάθε ετιαρείας να λέγαμε για oled και 8k να αξίζει OK, αλλά qled wtf... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
alexakos89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, KoreanW είπε ναι αλλά η qled δεν είναι triluminos... και πάει λέγοντας φυσικά τρολλάρω, ακριβώς γιατί qled δε σημαίνει τίποτε παραπάνω από το τρικάκι της κάθε ετιαρείας να λέγαμε για oled και 8k να αξίζει OK, αλλά qled wtf... Ακριβώς νομίζουν ότι οι qled είναι κάτι διαφορετικό και επαναστατικό. Πάντως σε αυτά τα λεφτά αν τα έχει κάποιος είναι καλή τιμή. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, KoreanW είπε ναι αλλά η qled δεν είναι triluminos... και πάει λέγοντας φυσικά τρολλάρω, ακριβώς γιατί qled δε σημαίνει τίποτε παραπάνω από το τρικάκι της κάθε ετιαρείας να λέγαμε για oled και 8k να αξίζει OK, αλλά qled wtf... 34 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Ακριβώς νομίζουν ότι οι qled είναι κάτι διαφορετικό και επαναστατικό. Πάντως σε αυτά τα λεφτά αν τα έχει κάποιος είναι καλή τιμή. Μαλλον δεν καταλαβατε καθολου τι εγραψα αν κρινω απο τα παραπανω. Μιλαμε για μαρκετιν και το σχολιο μου ηταν σχετικο με το μαρκετιν.
vrwmiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, KoreanW είπε ναι αλλά η qled δεν είναι triluminos... και πάει λέγοντας φυσικά τρολλάρω, ακριβώς γιατί qled δε σημαίνει τίποτε παραπάνω από το τρικάκι της κάθε ετιαρείας να λέγαμε για oled και 8k να αξίζει OK, αλλά qled wtf... To ίδιο είναι και το triluminos για την σονυ. Όσοι την πήρατε να μην σας χρειαστεί ποτέ το σέρβις της εταιρείας.
KoreanW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 χαχα αυτό λέω τί triluminos τί qled, μια παρόλα είναι, απλά η παρόλα της Samsung είναι έξυπνη για να ακούγεται σαν ...oled και η πλάκα είναι ότι το γνωστό ψαχτήρι έχει στα φίλτρα 3 κατηγορίες: led, oled και ...qled :D (προφανώς δείχνει ότι το μάρκετινγκ της μιας εταιρείας κάνει καλή δουλειά) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις