vrwmiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, KoreanW είπε εντάξει συμπεραίνεις ότι είναι αμεταχείριστη, αλλά για να τα δεις αυτά εννοείται την έχεις αποσφραγίσει-αποσυσκευάσει τη λέξη «σφραγισμένη» δεν κατάλαβα Να βγάλεις εσύ την ταινία για να την ανοίξεις.Πόσο πιο απλό
KoreanW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 40 minutes ago, vrwmiaris said: Να βγάλεις εσύ την ταινία για να την ανοίξεις.Πόσο πιο απλό απλό μπορεί να είναι στα αλήθεια διότι νομίζω ότι η ταινία στο πάνω μέρος του κουτιού δε χρειάζεται να κοπεί για να βγει το χαρτόκουτο για να ανοίξει το κουτί, αρκεί να ξεκουμπώσουν τα 4 κλιπ εκτός αν έχει ταινία και από κάτω ή σε άλλα σημεία
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Δεν καταλαβαίνω κι εγώ τι πρέπει να έχει ένα χειριστήριο για να πούμε ότι είναι καλό...και 10 χιλιάδες να έκανε η tv το χειριστήριο είναι κάτι δευτερεύον για μένα. Απλά αντοχής να είναι και να κάνει τη δουλειά του. Τζάμπα λεφτά θα μου φαινόταν δηλαδή να έβαζαν πιο ακριβό (γιατί και η τηλεόραση θα ήταν πιο ακριβή, δεν θα το δίνανε τζάμπα) όπως τζάμπα λεφτά θεωρώ και το smart, θα ήθελα να δίνουν επιλογή σε κάθε μοντέλο να μπορείς να το πάρεις με ή χωρίς smart λειτουργίες. 5-10 ευρω max θα ηταν το επιπλεον κοστος για την οποιαδηποτε εταιρια για να κανει το remote φωτιζομενο και να εχει κουμπακια μεγαλυτερα απο κοκκους ριζιου. Τωρα για το χωρις σμαρτ που λες, οκ, θα μπορουσε με αυτη τη λογικη, να δινει επιλογες και για αλλες λυσεις αναλογα με τα γουστα του καθενος, οπως με οθονη καθοδικου σωληνα, αναλυση vga κλπ. Διαφωνω καθετα. Υπαρχουν μοντελα για το καθε γουστο, δεν θα βγαζει variations στο ιδιο μοντελο, δεν υπαρχει λογος και θα ανεβαζε το κοστος ετσι και αλλιως σε ολες τις εκδοσεις. 4
asemnos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Νομιζω ο οποιοσδηποτε μπορει να καταλαβει αν ενα αντικειμενο του ηρθε σφραγισμενο η οχι. Και με τον ορο σφραγισμενο εννοω αν ειναι ολοκαινουριο και αμεταχειριστο η εχει βγει απο τη συσκευασια του και/η εχει δουλεψει. Τροποι να το καταλαβεις εκτος του οτι ειναι προφανεις, ειπωθηκαν παραπανω.
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, matrixxx είπε 5-10 ευρω max θα ηταν το επιπλεον κοστος για την οποιαδηποτε εταιρια για να κανει το remote φωτιζομενο και να εχει κουμπακια μεγαλυτερα απο κοκκους ριζιου. Τωρα για το χωρις σμαρτ που λες, οκ, θα μπορουσε με αυτη τη λογικη, να δινει επιλογες και για αλλες λυσεις αναλογα με τα γουστα του καθενος, οπως με οθονη καθοδικου σωληνα, αναλυση vga κλπ. Διαφωνω καθετα. Υπαρχουν μοντελα για το καθε γουστο, δεν θα βγαζει variations στο ιδιο μοντελο, δεν υπαρχει λογος και θα ανεβαζε το κοστος ετσι και αλλιως σε ολες τις εκδοσεις. Οκ ναι, ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός σίγουρα. Μοντέλα για κάθε γούστο ακριβώς δεν υπάρχουν, γιατί ας πούμε δεν υπάρχουν μεγάλες ίντσες χωρίς smart. Αλλά γενικά έχουμε πολλές επιλογές ναι και θα έχουν και τους λόγους τους που δεν κάνουν αυτό που λέω.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, KoreanW είπε Αν μπορείτε κάποια στιγμή τί εννοείτε και από πού καταλαβαίνετε αν ήταν «σφραγισμένη»; Τα 4 πλαστικά κλιπ κουμπώνουν και ξανακουμπώνουν, οποτε δε λένε κάτι αν από εκεί βγάζετε συμπέρασμα. Ισχύει 4 πλαστικά μπαίνουν βγαίνουν ανα πάσα στιγμή. Στα demo δεν ανοίγουν τα σακουλάκια να το ξέρετε αυτό..Ουτε καν του τηλεκοντρόλ. Σπάνια να το αποσφραγίσουν. Για μένα ο μοναδικός τρόπος να διακρίνεις εαν ειναι εργοστασίου , είναι τα αφρολέξ γιατι καμια φορά σπάνε εστω και λίγο οταν την ξαναβάζουν πίσω., φυσικά το σώμα - πάνελ εαν εχει δακτυλιές σημάδια στις υποδοχές και τέλος και πολύ σημαντικό η μυρωδιά.. Εαν εχει χρησιμοποηθεί εχει φύγει η μυρωδια του πλαστικου - καινούργιου στο 99% των περιπτώσεων. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Prof_Chaos 2
asemnos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Με το ενσωματομενο player και με το vlc, μεγαλες ταινιες > 45GB παιζουν με σπασιματα και κολληματακια. Δε βλεπονται. Αρχειο 20GB το ετρεξε νερακι. Υπαρχει καλυτερος player για αυτη τη δουλεια;
vrwmiaris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, asemnos είπε Με το ενσωματομενο player και με το vlc, μεγαλες ταινιες > 45GB παιζουν με σπασιματα και κολληματακια. Δε βλεπονται. Αρχειο 20GB το ετρεξε νερακι. Υπαρχει καλυτερος player για αυτη τη δουλεια; Να πάρεις ένα tv box
smpt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 δοκίμασε τον ΜΧ player και αν κολλάει βάλε τον στην software αποκωδικοποίηση. 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, asemnos είπε Με το ενσωματομενο player και με το vlc, μεγαλες ταινιες > 45GB παιζουν με σπασιματα και κολληματακια. Δε βλεπονται. Αρχειο 20GB το ετρεξε νερακι. Υπαρχει καλυτερος player για αυτη τη δουλεια; φυσικα! mpc-hc ειναι ο μονος σοβαρος player απλα θελει ρυθμισεις ωστε να ενεργοποιηθει το hardware acceleration στο 4k τι pc εχεις?
Salvation81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε φυσικα! mpc-hc ειναι ο μονος σοβαρος player απλα θελει ρυθμισεις ωστε να ενεργοποιηθει το hardware acceleration στο 4k τι pc εχεις? Στο Android της τηλεορασης το εχει βαλει.......... 2 ώρες πριν, asemnos είπε Με το ενσωματομενο player και με το vlc, μεγαλες ταινιες > 45GB παιζουν με σπασιματα και κολληματακια. Δε βλεπονται. Αρχειο 20GB το ετρεξε νερακι. Υπαρχει καλυτερος player για αυτη τη δουλεια; Εμενα παντως η 7096 παιζει τα παντα νερο ακομα και ταινιες στα 70GB (βεβαια δεν εχει Android).
asemnos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Ναι, τη βαζω απευθειας στη USB 3.0. Το λαπτοπακι μου με τον i5 τα μεγαλα αρχεια δεν τα ανοιγει καν..
Salvation81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, asemnos είπε Ναι, τη βαζω απευθειας στη USB 3.0. Το λαπτοπακι μου με τον i5 τα μεγαλα αρχεια δεν τα ανοιγει καν.. Χαζη ερωτηση μαλλον αλλα δοκιμασες να κανεις αναβαθμιση στο λογισμικο μηπως εχουν ακομα τα εργοστασιακα; Εβαλες PotPlayer στο laptop και δεν τα ανοιγει; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Salvation81
asemnos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Εχω δοκιμασει με ενημερωμενα vlc, mx player, bs (το ξερω, αδυναμο προγραμμα σε σχεση με τα αλλα). Potplayer δεν εχω δοκιμασει.
Salvation81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, asemnos είπε Εχω δοκιμασει με ενημερωμενα vlc, mx player, bs (το ξερω, αδυναμο προγραμμα σε σχεση με τα αλλα). Potplayer δεν εχω δοκιμασει. Στην τηλεοραση εννοω, το λογισμικο το αναβαθμισες; Δεν ξερω εκει που εχει Android αν εχει 2 πιθανες αναβαθμισεις (τηλεοραση - android) αφου δεν εχω αυτο το μοντελο. Βαλε PotPlayer στο λαπτοπ και αν δεν δουλεψει περνα και τα MADVR Codecs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις