KoreanW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Επαναλαμβάνω πάντως, ανεξάρτητα αν μπορούσαν να δώσουν καλύτερο το συγκεκριμένο χειριστήριο είναι πολύ ποιοτικό και όμορφο
Salvation81 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε Επαναλαμβάνω πάντως, ανεξάρτητα αν μπορούσαν να δώσουν καλύτερο το συγκεκριμένο χειριστήριο είναι πολύ ποιοτικό και όμορφο Περιπου το ιδιο εχει και η 7096, μια χαρα ειναι. Μπορει λιγο μαυρη μαυριλα επεσε αλλα μια χαρα.
KoreanW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Salvation81 said: Περιπου το ιδιο εχει και η 7096, μια χαρα ειναι. Μπορει λιγο μαυρη μαυριλα επεσε αλλα μια χαρα. λογικά της 7096 που δεν είναι Android έχει το παρεμφερές χωρίς το μικρόφωνο ναι μια χαρά Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
jimmyl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Φωτιζομενο θα επρεπε να ειναι , εδω σε μια LG δεκαετιας που εχω ειναι φωτιζομενο , παντως σε τετοια τιμη το παραβλεπεις
Salvation81 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε λογικά της 7096 που δεν είναι Android έχει το παρεμφερές χωρίς το μικρόφωνο ναι μια χαρά Ναι δεν εχει το μικροφωνο. Μόλις τώρα, jimmyl είπε Φωτιζομενο θα επρεπε να ειναι , εδω σε μια LG δεκαετιας που εχω ειναι φωτιζομενο , παντως σε τετοια τιμη το παραβλεπεις Εχω φωτιζομενα απο τα Dune media players που χρησιμοποιω, πλεον εχω μαθει τα κουμπια που ειναι και το χερι παει απο μονο του οποτε το φωτιζομενο κομματι δεν το χρησιμοποιω.
KoreanW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 και αναλογικά με το μέγεθός του είναι βολικό στο χέρι (αν και μακρουλό) με ωραία αίσθηση στην αφή και στα πλήκτρα και ελαφρύ θα έλεγα θυμάμαι τo Samsung που είπα παραπάνω και δεν μπορούσα να πιάσω καλά καλά και το Lg που ήταν ασήκωτο και άσχημο στην αίσθηση
George! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο από θέμα κατασκευής θεωρώ ότι δεν αρμόζει σε τέτοια τηλεόραση. Βέβαια στα 999€ δεν θα με απασχολούσε καν γιατί η τιμή είναι χώμα. Θα περίμενα να βάλει το κορυφαίο τηλεχειριστήριο της sony, το rmf-tx201 (άλλη ποιότητα μπροστά και αλουμινένιο πίσω) ή έστω το rmf-tx200 (ακριβώς ίδιο με το 201 αλλά πλαστικό πίσω). Προσωπικά έχω πάρει(εις διπλούν) τo rmf-tx201es για την 55άρα τηλεόρασή μου και από ποιότητα είναι "αλλού":
pouana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Να ρωτησω κατι ασχετο με το τηλεκοντρολ. Το clouding μπορει να επειρεαζεται επειδη την κρεμασα με βαση στον τοιχο?? Επιπλεον να παραθεσω οτι μου ειπαν απο κοτσοβολο μεσα σε ενα μηνα μπορουμε να κανουμε την απλη εγγυηση με 200 και την premium με 300.
Looter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Εγώ θυμάμαι πριν 2 χρόνια που είχα πάρει την 55αρα 9305 είχε μέσα 2 χειριστήρια. Ένα όπως αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες και ένα δεύτερο smart που λειτουργούσε ως mouse στο κέντρο της επιφάνειας του. Ποιοτικά δεν ήταν ότι καλύτερο ούτε τότε αν και αξιόπιστα. Παντως και για να συγκρίνω με μια Samsung Qled του τριχιλιαρου παρότι το control είναι αλουμινίου και μινιμαλ , του λείπουν βασικές λειτουργίες και δεύτερο κλασικό κοντρόλ δεν έδιναν. Παντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.
asemnos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Παρελαβα κι εγω, σφραγισμενη ηταν. Το ειχα ενα αγχος. Και πανω που την εστησα επρεπε να φυγω για τη δουλεια... Αριστες οι πρωτες εντυπωσεις, η tv φαινεται φοβερη.
KoreanW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Αν μπορείτε κάποια στιγμή τί εννοείτε και από πού καταλαβαίνετε αν ήταν «σφραγισμένη»; Τα 4 πλαστικά κλιπ κουμπώνουν και ξανακουμπώνουν, οποτε δε λένε κάτι αν από εκεί βγάζετε συμπέρασμα.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, KoreanW είπε Αν μπορείτε κάποια στιγμή τί εννοείτε και από πού καταλαβαίνετε αν ήταν «σφραγισμένη»; Τα 4 πλαστικά κλιπ κουμπώνουν και ξανακουμπώνουν, οποτε δε λένε κάτι αν από εκεί βγάζετε συμπέρασμα. Το πως είναι μαζεμένο το καλώδιο, εάν είναι σε σακουλάκι το χειριστήριο και τα manual.τα αυτοκόλλητα και το άσπρο αφρολεξ η πως το λένε που έχει η οθόνη.Επίσης εάν έχει δαχτυλιες στην οθόνη και πίσω στο πάνελ.
KoreanW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εντάξει συμπεραίνεις ότι είναι αμεταχείριστη, αλλά για να τα δεις αυτά εννοείται την έχεις αποσφραγίσει-αποσυσκευάσει τη λέξη «σφραγισμένη» δεν κατάλαβα Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δεν καταλαβαίνω κι εγώ τι πρέπει να έχει ένα χειριστήριο για να πούμε ότι είναι καλό...και 10 χιλιάδες να έκανε η tv το χειριστήριο είναι κάτι δευτερεύον για μένα. Απλά αντοχής να είναι και να κάνει τη δουλειά του. Τζάμπα λεφτά θα μου φαινόταν δηλαδή να έβαζαν πιο ακριβό (γιατί και η τηλεόραση θα ήταν πιο ακριβή, δεν θα το δίνανε τζάμπα) όπως τζάμπα λεφτά θεωρώ και το smart, θα ήθελα να δίνουν επιλογή σε κάθε μοντέλο να μπορείς να το πάρεις με ή χωρίς smart λειτουργίες. 2 1
KoreanW Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν το ίδιο μοντέλο το διέθεταν χωρίς smart, θα έπρεπε να έχει chipset που να κάθεται... δεν εχει νόημα και μοντέλα χωρίς smart υπάρχουν, και είναι φτηνότερα κοινό για smart tv υπάρχει και είναι αυτός ο κόσμος που ψωνίζει box από Κίνα η Sony στο δίνει ενσωματωμένο, κι αυτό που έχει νόημα είναι το smart κομμάτι να είναι πραγματικό και να υποστηρίζεται, και προς το παρόν το έχει το πακέτο Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις