Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, George! είπε

Τηλεχειριστήριο έχει αυτό της εικόνας παρακάτω που έχουν τα high end μοντέλα ή έχει το πιο πλαστικό που έχουν τα πιο φθηνά μοντέλα;

20181025_152206-1.jpg

Τηλεχειριστηριο λες και ειναι 22-32αρας των 140 ευρω. Πολυ μικρα πολλα απο τα πληκτρα μου φαινονται εμενα, αλλα περι ορεξεως... Ξερω θα μου την πεσουν τωρα 3-4 ατομα περι του αντιθετου... λολ

Επιπλεον απο μια των "1800€" θα επρεπε να ειναι και φωτιζομενο πιστευω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά ποιοτικά είναι πολύ καλό

στα θετικά έχει bluetooth, και ενσωματωμένο μικρόφωνο, δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας του στην τηλεόραση,

έχει ωραία στιβαρή αίσθηση, είναι ελαφρύ σχετικά και βολικό στο χέρι, δεν τρίζει, ενώ και το πίσω κάλυμμα είναι μονοκόμματο

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Συμφωνω για το χειριστηριο, αν και ακραιο το παραδειγμα του matrix. Ας ηταν τουλαχιστον φωτιζομενο. Απο την αλλη παλι, ας ειναι αυτο το μονο ελαττωμα της.

Δημοσ.

είχα και χειριστήριο lg που ήταν φωτιζόμενο και στολισμένο με χρωμιωμένες λεπτομέρειες, αλλά βαρίδι και είχε μια σαγρέ γυαλιστερή επιφάνεια που έδινε μια κακή τελική αίσθηση

θέλω να πω,ναι θα μπορούσε να ξενίσει το χειριστήριο της Sony αλλά μια χαρά είναι στην πράξη

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, asemnos είπε

Συμφωνω για το χειριστηριο, αν και ακραιο το παραδειγμα του matrix. Ας ηταν τουλαχιστον φωτιζομενο. Απο την αλλη παλι, ας ειναι αυτο το μονο ελαττωμα της.

Καθολου ακραιο, ειναι στα ιδια αν οχι χειροτερο απο ενος sony dvd-r με hdd που εχω 10 χρονια αγορασμενο τοτε στα 200 ευρω. To BT - mic που λεει ο koreanw οκ, αλλα δεν μπορω να το δω απο την φωτο, οποτε εχει και κατι θετικο μεσα στο "χαλι" του.

Δημοσ.

Φτασαμε σε σημειο να αγοραζουμε "καλες" 70αρες LCD στα 999ε και κολαμε στο χειριστηριο; Οποιος θελει πιο μοδατο ας δωσει 50-100ε να παρει ενα βαρβατο Universal με LCD οθονιτσες και τα συνναφη :)

• Moderators
Δημοσ.

Η ασχετη απαντηση της ημερας. 

Με το συμπαθειο, αλλα εχω βαρεθει τοσο ελαφριες απαντησεις. Δωσε 50-100 και παρε ενα αλλο με προβληματα "ασυμβατοτητας", δωσε 50 και παρε media player και γεμισε καλωδια επιπλεον και χειριστήρια, δωσε δωσε δωσε και καντο και γιουσουρουμ... Για κατι που εχει "κανονικη" τιμη 1800€, ειδικα, τετοιες απαντησεις ειναι απο αλλο πλανητη, μιας και αποφευγω χαρακτηρισμους. 

(ΥΓ, Ακου μοδατο... Για λειτουργικοτητα μιλαμε και σχεδιασμο επι αυτου - σε προιοντα ακριβα περιμενεις κατι παραπανω)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, matrixxx said:

Καθολου ακραιο, ειναι στα ιδια αν οχι χειροτερο απο ενος sony dvd-r με hdd που εχω 10 χρονια αγορασμενο τοτε στα 200 ευρω. To BT - mic που λεει ο koreanw οκ, αλλα δεν μπορω να το δω απο την φωτο, οποτε εχει και κατι θετικο μεσα στο "χαλι" του.

χάλι; με την καμία όμως...

πολύ ωραία αίσθηση, κατασκευή, λειτουργικότητα

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκας χιλιάρικο (σε προσφορά βεβαια,κανονικά είναι προϊόν 1800€) "πρέπει" εφόσον είναι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο τιμής για τηλεόραση να έχει και τα ανάλογα καλής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα.

Πχ εγώ προσωπικά ξενερωνα πριν μερικές μέρες οταν εδινα 850€ για το garmin fenix 5x plus και είχε μόνο το απλό αθλητικό λουράκι μέσα και έδωσα αλλά πόσα €€€ να πάρω το μπρασελέ. (Βέβαια εις γνώσιν μου ήταν αλλά οκ....)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Η ασχετη απαντηση της ημερας. 

Με το συμπαθειο, αλλα εχω βαρεθει τοσο ελαφριες απαντησεις. Δωσε 50 και παρε ενα αλλο, δωσε 50 και παρε media player, δωσε δωσε δωσε... Για κατι που εχει "κανονικη" τιμη 1800€, ειδικα, τετοιες απαντησεις ειναι απο αλλο πλανητη, μιας και αποφευγω χαρακτηρισμους.

(ΥΓ, Ακου μοδατο... Για λειτουργικοτητα μιλαμε και σχεδιασμο επι αυτου - σε προιοντα ακριβα περιμενεις κατι παραπανω)

Αν αναλογιστεις πως πριν 5 χρονια οι 70αρες κοστιζαν γυρω στα 12.000ε και δεν ειχαν καλυτερα τηλεκοντρολ ακομα και στα 1800ε το τηλεκοντρολ δεν ειναι προταιρεοτητα.

Επισης το ποσο κοστιζει κατι δεν εχει να κανει, το ποσο το παιρνεις εχει να κανει και οταν παιρνεις 70αρα τηλεοραση με VA πανελ 100αρι στα 999ε το να κοιτας το τηλεκοντρολ ειναι υπερβολικο.

• Like 1
Δημοσ.

Οι περισσότεροι από αυτούς που πήραν η θα πάρουν τέτοια,τηλεόραση, η οποιαδήποτε τηλεόραση φρέσκια και κάποιας αξίας, σίγουρα θα τη συνδέσουν στο δίκτυο, είτε ενσυρματα είτε ασύρματα. 

Ας κατεβάσουν την εφαρμογή της τηλεόρασης να τη χειρίζονται καλύτερα και από το τηλεκοντρόλ 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πλήκτρα του έχουν την κλασική σχεδίαση Sony και εξαιρετική αίσθηση στο πάτημα

αν το συγκρίνω με άλλο Samsung χειριστήριο που είχα (φουτουριστικό και glossy το Samsung), πολύ καλύτερο στην ευχρηστία και στην αίσθηση το Sony

υγ: έχει ένα μικρό φωτάκι το Sony πάνω από το κουμπί του μικροφώνου lol

Επεξ/σία από KoreanW
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Επισης το ποσο κοστιζει κατι δεν εχει να κανει, το ποσο το παιρνεις εχει να κανει και οταν παιρνεις 70αρα τηλεοραση με VA πανελ 100αρι στα 999ε το να κοιτας το τηλεκοντρολ ειναι υπερβολικο.

Στα 999€ βγηκε στην αγορα οταν κυκλοφορησε; Εκτος αν θες να καταρρίψεις το οτι εκαναν μια αγορα σε καλη προσφορα οι συμφορουμητες και λες οτι αξιζει 999€.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Στα 999€ βγηκε στην αγορα οταν κυκλοφορησε; Εκτος αν θες να καταρρίψεις το οτι εκαναν μια αγορα σε καλη προσφορα οι συμφορουμητες και οτι αξιζει 999 με το ζορι.

Δεν με ενδιαφερει ποσο κοστιζε οταν κυκλοφορησε, εγω οταν θα αγορασω κατι θα το κρινω με ποσα θα βγαλω απο την τσεπη μου. Αν εβγαζα 1800ε ναι θα ειχα απαιτησεις αλλες (αν και παλι το τηλεκοντρολ θα με αφηνε αδιαφορο, ειδα και μεταλικα τηλεκοντρολ που ειχα παλιοτερα που κουδουνιζαν μετα απο κατι μηνες) αλλα στα 999ε; Φυσικα και οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...