asemnos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε η τβ το σηκώνει για πλακα BTW. Το να εχεις τετοια τβ και να κατεβάζεις 20gb ειναι αμαρτία. Επισης τ ο clouding φεύγει.Εχω 65αρα και δεν εχω σε ουτε ενα σημείο, Υπαρχει τρόπος. Με εφτιαξες τωρα. Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος; Εχω ανασφαλεια λογω του οτι εχω λιγες γνωσεις γυρω απο το αντικειμενο, ειναι η πρωτη 4k tv που αγοραζω.
alexakos89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, postfire είπε υπαρχει περιπτωση αν το επιχειρησει καποιος να γινει το αντιθετο δλδ να χειροτερεψει? Χειροτερο το clouding δεν γινεται. Αλλα με δικη σου ευθυνη το κανεις. Εμενα και σε πολλους σε διαφορα φορουμ εχει δουλεψει! 9 ώρες πριν, asemnos είπε Με εφτιαξες τωρα. Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος; Εχω ανασφαλεια λογω του οτι εχω λιγες γνωσεις γυρω απο το αντικειμενο, ειναι η πρωτη 4k tv που αγοραζω. ανασφαλεια,να φανταστω λες για το clouding. Δεν ξερω απο εδω μεσα ποσοι το εχουν κανει αλλα σε αλλα φορουμ αρκετοι βρηκαν την υγεια τους.
alexakos89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, George! είπε Είναι απολύτως φυσιολογικό και υπάρχει σχεδόν σε όλες τις μεγάλες τηλεοράσεις. Είχα δοκιμάσει το "μασάζ" σε μία 50άρα τηλεόραση που είχα και έφερε αποτέλεσμα αλλά δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο είναι μόνιμο το αποτέλεσμα. Τώρα για την 70άρα του θέματος νομίζω ότι το έχω μετανιώσει που δεν την πήρα κι εγώ αλλά μου κακοφαίνεται να πάω σε χαμηλότερη σειρά από την xd9305 που έχω σε 55άρα, έστω και αν δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Το αποτελεσμα ειναι μονιμο αν δεν ξανα πειραξεις το πανελ. Αν το καθαριζεις καθε μηνα διοτι εχει βρωμιες τοτε χαλαει. Αν το περνας με κανενα swifer ν παρεις σκονη τοτε μενει ετσι οπως ειναι. 1 λεπτό πριν, postfire είπε τνχ μαν Σε μερικα παιδια στο εξωτερικο π ειχαν στο κεντρο δεν εφυγε τελειως σε εκεινους.το πηγαν ομως οσο πιο ακρη μπορουσαν ωστε να μην ειναι τοσο ενοχλητικο. Γιατι κακα τα ψεματα ειναι πολυ. Υπαρχει περιπτωση οταν κανεις την διαδικασια να εμφανιστει και αλλου. Μην το βαλεις κατω.πρεπει να βρεις οτ πανελ σου με ποια φορα φτιαχνει το καθε σημειο π κανεις. εχει παιδεμα αλλα αξιζει. 1 ωρα μ εφαγε και 50 ανοιξε κλεισε την τβ 1
asemnos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ανασφαλεια,να φανταστω λες για το clouding. Δεν ξερω απο εδω μεσα ποσοι το εχουν κανει αλλα σε αλλα φορουμ αρκετοι βρηκαν την υγεια τους. Κι ομως, εννοω για τα αρχεια που μπορει να τρεξει η τιβι!
alexakos89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, asemnos είπε Κι ομως, εννοω για τα αρχεια που μπορει να τρεξει η τιβι! βαλε μεσα οτι θες αδελφε. παιζει τα παντα. και εγω 60 και 70gb αρχεια τρεχω.τι να παθει? player εχει για αυτη την δουλεια.! 1
Seaside Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρε φιλε τι μου κανετε τώρα........... Που την πουλάνε ? ΜΟΝΟ στο MALL ? Εχω κατάστημα τους ενα χιλιόμετρο απο εδώ που είμαι στη Συγγρού. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Seaside
KoreanW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Η προσφορά ήταν θεωρητικά στον Κωτσόβολο Mall Μαρούσι μέχρι το προηγούμενο Σάββατο.
Salvation81 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, asemnos είπε Κι ομως, εννοω για τα αρχεια που μπορει να τρεξει η τιβι! Παιζουν τα παντα κατι που με εχει εντυπωσιασει αφου καποια media player που εχω (και μιλαμε για 300-500ε κοστος) δεν τα παιζουν ολα. Απλα μην περιμενεις την καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας απο το ενσωματωμενο player (κερδιζεις καπου και χανεις καπου αλλου). 1
sokos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 εμένα πάντως μια χαρά σφραγισμένη μου ήρθε... εντάξει δεν υπάρχει η TV 8
kekos123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 η TV ειναι απιθανη !!! να εχουμε καλες θεασεις ολοι !!!
George! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Τηλεχειριστήριο έχει αυτό της εικόνας παρακάτω που έχουν τα high end μοντέλα ή έχει το πιο πλαστικό που έχουν τα πιο φθηνά μοντέλα;
George! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, TyR είπε Έχει,αυτό της εικόνας Τι μοντέλο γράφει πίσω εκεί που παίρνει τις μπαταρίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις