pouana Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι αποδεκτο και αν ναι σε τετοιο επιπεδο, η ειναι ελλατωμα?? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από pouana
hasiotis_john Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μια χαρά είναι φίλε, μην τρελαίνεσαι με αυτά! Δυστυχώς είναι ελάχιστες οι τηλεοράσεις που δεν έχουν το θέμα αυτό. Δεν φαίνεται τόσο τραγικό το πάνελ σου. Έχω δει ΠΟΛΥ χειρότερα, ειδικά σε LG! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ την ψειρίζεις πολύ!
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, pouana είπε Ειναι αποδεκτο και αν ναι σε τετοιο επιπεδο, η ειναι ελλατωμα?? Είσαι μια χαρά απόλαυσε την Clouding ανομοιομορφίες κτλ πανε πακέτο με όλες τις μεγάλες τηλεοράσεις πόσο μάλλον με την 70αρα. Μάλιστα για τις ιντσες θα έλεγα οτι θα έπρεπε να είσαι και ευχαριστημένος.
asemnos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο αρχεια τι της εχετε φορτωσει; Σηκωνει μεγαλα μεγεθη ο επεξεργαστης της; Ειχα μια αφελη ελπιδα και κατεβασα το Jurassic World 60+ GB αλλα το λαπτοπακι μου δεν... Σαφως και δεν περιμενω να το σηκωσει η tv βεβαια, θα το ξανακατεβασω στα ~ 20 GB. P.s. παραλαμβανω την Παρασκευη, απλα θελω να εχω ετοιμοπολεμο υλικο. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από asemnos
alexakos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, asemnos είπε Απο αρχεια τι της εχετε φορτωσει; Σηκωνει μεγαλα μεγεθη ο επεξεργαστης της; Ειχα μια αφελη ελπιδα και κατεβασα το Jurassic World 60+ GB αλλα το λαπτοπακι μου δεν... Σαφως και δεν περιμενω να το σηκωσει η tv βεβαια, θα το ξανακατεβασω στα ~ 20 GB. P.s. παραλαμβανω την Παρασκευη, απλα θελω να εχω ετοιμοπολεμο υλικο. η τβ το σηκώνει για πλακα BTW. Το να εχεις τετοια τβ και να κατεβάζεις 20gb ειναι αμαρτία. Επισης τ ο clouding φεύγει.Εχω 65αρα και δεν εχω σε ουτε ενα σημείο, Υπαρχει τρόπος. 3
KoreanW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 7 minutes ago, alexakos89 said: Eπισης τ ο clouding φεύγει.Εχω 65αρα και δεν εχω σε ουτε ενα σημείο, Υπαρχει τρόπος. πες μου ότι βεντουζάρεις την πλάτη...
alexakos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, KoreanW είπε πες μου ότι βεντουζάρεις την πλάτη... κανω μασάζ στο πανελ με πανάκι! 1
KoreanW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Just now, alexakos89 said: κανω μασάζ στο πανελ με πανάκι! σωστό γιατί στην πλάτη είναι δύσκολο να είναι γυμνό το πάνελ πάντως λες είναι ανεκτά εύκαμτο το πάνελ μπροστά και με ελαφρές κινήσεις φτιάχνει το clouding;
alexakos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, KoreanW είπε σωστό γιατί στην πλάτη είναι δύσκολο να είναι γυμνό το πάνελ πάντως λες είναι ανεκτά εύκαμτο το πάνελ μπροστά και με ελαφρές κινήσεις φτιάχνει το clouding; ναι εννοειται. σε 2 διαφορετικές τβ το δοκίμασα.στην 55αρα και στην 65αρα.και δεν υπαρχει σε ουτε ενα σημείο ασπριλα. δουλευει 100%. Πρεπει να δεις που εχεις.Κλεινεις τβ.κανεις μασάζ προς τα εξω.ανοιγεις.βλεπεις πως πας και συνεχίζεις,καπου θα βρεις την χρυσή τομή. Δεν την ξαναπειραζεις. Καμια ωρίτσα θελει, πολλα άνοιξε κλείσε. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89
KoreanW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, alexakos89 said: κανεις μασάζ προς τα εξω εννοείς κινήσεις από το κέντρο της οθόνης προς την περιφέρεια; και τί πανί ;
alexakos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, KoreanW είπε εννοείς κινήσεις από το κέντρο της οθόνης προς την περιφέρεια; και τί πανί ; Ειτε απο το κέντρο προς τα εξω. Σαν να διωχνεις την ασπριλα.Ειτε απο την μια ακρη στην αλλη, Ειναι ανάλογα το πανελ. Στην 55αρα ειχε ξεβιδωσει ελαφρά τις βίδες απο πισω για να παρει μπόσικα το πανελ. Εκανα κυκλικες κινησεις με φορα προς τα εξω και έφτιαξε Στην 65αρα ξεκινούσα Απο πανω πανω απο αριστερα προς τα δεξια μια ευθεία γραμμή χωρις να σταματάω και μετα ακριβως απο κάτω μεχρι να φτάσω κατω κάτω,εκείνη έφτιαξε ετσι.Με κυκλικες δεν ένιωθε Αλλα και στις 2 περιπτώσεις έφτιαξε στο 100%. Σβηστή ομως οχι ανοιχτή. Με νορμάλ πιεση.οχι πολυ απαλά αλλα οχι και δυνατά. πανί με μικροινες.πετσετα οτι θες εσύ.μαλακο μην κανεις γραμμες στο πανελ. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89 1
pouana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Παιδια δεν ειναι ενοχλητικο, δειχνει τελεια, απλα ρωτησα αν ειναι νορμαλ η καποιο ελλατωμα που ενδεχεται να επιδεινωθει ή μηπως χρειαζεται να εκανα αιτημα για αλλαγη. Αν εχουν και οι αλλοι καποιο αντιστοιχο πρoβλημα τοτε φανταζομαι δεν ειναι λογος να παραπονεθω στον Κοτσο η τη sony. Αν τωρα φτιαχνεται και καπως ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλες.
postfire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Ειτε απο το κέντρο προς τα εξω. Σαν να διωχνεις την ασπριλα.Ειτε απο την μια ακρη στην αλλη, Ειναι ανάλογα το πανελ. Στην 55αρα ειχε ξεβιδωσει ελαφρά τις βίδες απο πισω για να παρει μπόσικα το πανελ. Εκανα κυκλικες κινησεις με φορα προς τα εξω και έφτιαξε Στην 65αρα ξεκινούσα Απο πανω πανω απο αριστερα προς τα δεξια μια ευθεία γραμμή χωρις να σταματάω και μετα ακριβως απο κάτω μεχρι να φτάσω κατω κάτω,εκείνη έφτιαξε ετσι.Με κυκλικες δεν ένιωθε Αλλα και στις 2 περιπτώσεις έφτιαξε στο 100%. Σβηστή ομως οχι ανοιχτή. Με νορμάλ πιεση.οχι πολυ απαλά αλλα οχι και δυνατά. πανί με μικροινες.πετσετα οτι θες εσύ.μαλακο μην κανεις γραμμες στο πανελ. υπαρχει περιπτωση αν το επιχειρησει καποιος να γινει το αντιθετο δλδ να χειροτερεψει?
George! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, pouana είπε Παιδια δεν ειναι ενοχλητικο, δειχνει τελεια, απλα ρωτησα αν ειναι νορμαλ η καποιο ελλατωμα που ενδεχεται να επιδεινωθει ή μηπως χρειαζεται να εκανα αιτημα για αλλαγη. Αν εχουν και οι αλλοι καποιο αντιστοιχο πρoβλημα τοτε φανταζομαι δεν ειναι λογος να παραπονεθω στον Κοτσο η τη sony. Αν τωρα φτιαχνεται και καπως ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλες. Είναι απολύτως φυσιολογικό και υπάρχει σχεδόν σε όλες τις μεγάλες τηλεοράσεις. Είχα δοκιμάσει το "μασάζ" σε μία 50άρα τηλεόραση που είχα και έφερε αποτέλεσμα αλλά δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο είναι μόνιμο το αποτέλεσμα. Τώρα για την 70άρα του θέματος νομίζω ότι το έχω μετανιώσει που δεν την πήρα κι εγώ αλλά μου κακοφαίνεται να πάω σε χαμηλότερη σειρά από την xd9305 που έχω σε 55άρα, έστω και αν δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από George!
Προτεινόμενες αναρτήσεις