Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεθαυριο παραλαμβανω...θα τσεκαρω μηπως τις ανοιγουν και τις ελεγχουν ολες οπως ειπαν παραπανω. 

Οταν παρελαβες φαινοταν ανοιγμενη? Αν ναι πως και την δεχτηκες? 

Κοιτα μηπως σου κανουν δωρο την εγγυηση αν δεν δεχθουν μειωση τιμης..σε αυτην την περιπτωση για μενα κρατα τη.. 

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Εγώ που πήρα πριν 2 μήνες μια καινούργια/σφραγισμένη τηλεόραση, όταν έφτασα ταμείο και πλήρωσα, με φώναξαν οι υπάλληλοι για να την τεστάρουν μπροστά μου πριν την πάρω. Μπροστά μου την ξεσφράγισαν (τους είπα πως δεν χρειάζεται μιας και γουστάρω εγώ να την ανοίξω πρώτος/ να μυρίσω καινουργίλα ρε αδερφέ) και μου είπαν πως το κάνουν αυτό για να μην πάω εγώ σπίτι και την ανοίξω και δεν παίζει. Τους είπα πρώτη φορά γίνεται αυτό , αλλά μετά που το σκέφτηκα λέω κάτσε να δω αν έχει θέμα που θα έπαιρνα κατευθείαν άλλη. Σκεφτείτε ολόκληρη 58ρα να την πήγαινα σπίτι και να είχε κάτι και μετά να την επέστρεφα.

ΊΣΩΣ να την τέσταραν πριν την στείλουν και γι' αυτό να ήταν ανοιχτή η συσκευασία. Καραγκιοζιλίκια φυσικά, να παίρνεις κάτι καινούργιο και να σου έρχεται ανοιχτό, αλλά τι να πω. Ας πάρει ο φίλος αύριο την samsung και αυτοί απομακρυσμένα (αν έχει δίκτυο) μπορούν να δουν αν έχει παίξει η TV και μετά εφόσον δεν έχει κάποιο χτύπημα / γρατσουνιά/ λείπουν ζελατίνες και κτλ, ας την κρατήσει!

Σαν ανέκδοτο ακούγεται.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς αδερφέ, όπως το λες. Μα τους το είπα κιόλας και από κοντά.

Ίσως εδώ στο κατάστημα Χανίων να έχουν αυτή την τακτική!
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα την δεχόμουν αν ήμουν στην θέση του chocorello και την έβλεπα έτσι που την βρήκε.
Να πάρει αύριο το πρωί στον Κότσο και να τους χ....... σει! Απαράδεκτο να στην στείλουν έτσι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pouana είπε

Μεθαυριο παραλαμβανω...θα τσεκαρω μηπως τις ανοιγουν και τις ελεγχουν ολες οπως ειπαν παραπανω. 

Οταν παρελαβες φαινοταν ανοιγμενη? Αν ναι πως και την δεχτηκες? 

Κοιτα μηπως σου κανουν δωρο την εγγυηση αν δεν δεχθουν μειωση τιμης..σε αυτην την περιπτωση για μενα κρατα τη.. 

Δεν παρέλαβα εγώ στο σπίτι.

Για κάποιον που γνωρίζει, ναι, ήταν σίγουρα ανοιγμενη. Η κούτα έχει 4 πλαστικά, 2 από κάθε πλευρά. Από τη μια πλευρά λείπανε και τα 2. Θα παραθέσω φωτογραφίες να τις δείτε και να ακούσω απόψεις, ιδιαίτερα από τα παιδιά που πήρανε την ίδια. Προφανώς και αύριο θα παίξει ενημέρωση σε Κωτσο, για να μη πω και Sony.

Φωτογραφίες εδώ:
https://imgur.com/a/9CmS1oo

• Like 1
  • Sad 4
Δημοσ.

Κανει μπαμ απο τα σημαδια και τις βρωμες οτι ειναι εκθεσιακη.Μην ασχοληθεις ουτε να δεις απο το κρυφο μενου ποσες ωρες εχει πανω της η τβ.Επιστροφη στον κωτσο και αντικατασταση με καινουργια η επιστροφη χρηματων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε για αντικατάσταση, ομολογώ πως μέχρι τώρα είναι άμεση η ανταπόκριση του καταστήματος.
Θα ενημερώσω για τη εξέλιξη (λέμε τα άσχημα, να λέμε και τα καλά!). :)

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, KoreanW είπε

Γράψε όμως κάτι και για το σειριακό αριθμό να μην φύγει από εσένα η τηλεόραση και πέσει σε κανένα άλλο.

Will do μόλις παραλάβω. Όχι ότι δε κάνει μπαμ... για μένα πρέπει να την πουλήσουν με έκπτωση τη συγκεκριμένη.

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 1
Δημοσ.

Και,στη δίκη μου τηλεόραση το καλώδιο ρεύματος δεν ήταν μέσα σε σακουλάκι. Απλά δεμένο με tie wrap. Σε όλα τ αλλά μαζί σου. Είναι ντέμο κομμάτι γιατί μπροστά είχε εκεί που είναι το λογότυπο της σονυ και στην πάνω μεριά του πλαισίου διάφανο,αυτοκόλλητο όπως αυτό που έχεις πίσω, ελαφρά ξεκόλλημμενο. Δε μας το έδειξες άρα υποθέτω πως δεν το είχε πάνω της η τηλεόραση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TyR είπε

Και,στη δίκη μου τηλεόραση το καλώδιο ρεύματος δεν ήταν μέσα σε σακουλάκι. Απλά δεμένο με tie wrap. Σε όλα τ αλλά μαζί σου. Είναι ντέμο κομμάτι γιατί μπροστά είχε εκεί που είναι το λογότυπο της σονυ και στην πάνω μεριά του πλαισίου διάφανο,αυτοκόλλητο όπως αυτό που έχεις πίσω, ελαφρά ξεκόλλημμενο. Δε μας το έδειξες άρα υποθέτω πως δεν το είχε πάνω της η τηλεόραση 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα βάση εκεί, η τηλεόραση επέστρεψε στη κούτα της.
Αλλά οκ με τέτοιες γρατσουνιές επάνω δε τίθεται θέμα συζήτησης. Ίσως δεν είναι εκθεσιακό, ίσως είναι από επιστροφή. Who knows.
Το μεγάλο θέμα πλέον για μένα είναι ότι δεν με ταλαιπώρησαν καθόλου στην αντικατάσταση της και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί θετικά η επίλυση του ζητήματος μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, chocorello είπε

Φωτογραφίες εδώ:
https://imgur.com/a/9CmS1oo

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι

Μα καλά, δεν ντράπηκαν να σου στείλουν αυτό το έκτρωμα?
Εγώ θα το κυνηγούσα και από τον συνήγορο του καταναλωτή.
Το θέμα δεν είναι που θα έχει θετική έκβαση με την επιστροφή/αντικατάσταση, αλλά το ότι κάποιος άλλος θα την είχε κρατήσει. Πιστεύω πως έριξαν την ζαριά αυτοί και περίμεναν να κάτσει σε κάποιον που δεν θα το πρόσεχε / δεν είναι ψείρας / δεν είναι γνώστης / δεν είχε χρόνο-όρεξη ν' ασχοληθεί με επιστροφές και κτλ κτλ

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως επειδή μου έτυχε το ίδιο με μια Sony τηλεόραση από το Πλαίσιο, την οποία μου την άλλαξαν χωρίς δεύτερη κουβέντα, έμαθα ότι παίζει και κάτι άλλο με την Sony Hellas. Μια και η τηλεόραση ήταν ανοιγμένη την δούλεψα για να δω πως είναι από εικόνα, Android κλπ και είδα ότι είχε γράψει 4 power cycles και 3 ώρες χρήσης. Από το Πλαίσιο μου είπαν ότι η ίδια η Sony δοκιμάζει παρτίδες αν είναι ΟΚ και συνήθως τις στέλνει μετά για εκθεσιακές και η συγκεκριμένη τους ξέφυγε.

Επεξ/σία από GSpiraras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα παρελαβα. Και το δικο μου καλωδιο δεν ηταν σε σακουλακι. Ειχε το διαφανο πλαστικο στο πανω μερος στην προστα οψη και ελειπε ενα ασφαλιστικο πλαστικο απο την συσκευασια. 

1540388533896526986701.jpg

Ανεβαζω και φωτο απο την προστα οψη. 

Παντως εμενα ο Κοτσοβολος μου την ανοιξε μπροστα μου πριν παραλαβω να βεβαιωθει οτι δεν ειναι σπασμενη μου ειπε. 

154038871838368087744.jpg

Και η μπροστα οψη μολις ανοιξα το κουτι. 

IMG_20181024_165123.jpg

Επεξ/σία από pouana
Δημοσ.

Παραλαβή και για εμένα απο το κατάστημα της περιοχής μου άνευ χρέωσης μεταφορικών.

Πλήρης σφραγισμένη συσκευασία, οπότε όλα καλά.     

Δημοσ.

Παιδια θελω τη γνώμη-βοηθεια σας. Σε σκοταδι με τελειως μαυρη οθονη ( μηδενικο σημα) εμφανιζει γιατι σχεδια με αχνες ασπριλες. Λετε να εχω προβλημα? 

Το κανει σε κανεναν αλλο? Επισυναπτω φωτο. 

IMG_20181024_213206_HHT.jpg

IMG_20181024_213133_HHT.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...