bill987 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, barman_ είπε Πολύ ωραίο το φυλλάδιο πάντως.. Ήταν μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα? Ναι, γιατί και καλά έκανε ανακαίνιση.
chocorello Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες Μόλις ήρθε η δική μου και είναι ξεκάθαρα ανοιγμενη. Μέχρι σπασμένο αφρολεξ η μια πλευρά. Έχω ξενερώσει ήδη. Λείπουν και τα 2 πλαστικά από τη μια πλευρά του κουτιού, δηλαδή έλεος. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από chocorello
JohNickZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, chocorello είπε Παίδες Μόλις ήρθε η δική μου και είναι ξεκάθαρα ανοιγμενη. Μέχρι σπασμένο αφρολεξ η μια πλευρά. Έχω ξενερώσει ήδη. Λείπουν και τα 2 πλαστικά από τη μια πλευρά, δηλαδή έλεος. Φίλε πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί και ξεχεσε τους κ πες τους ότι περιμένεις άμεση αντικατάσταση. Μην δεχθείς τίποτα άλλο. 1
sakks80 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, chocorello είπε Παίδες Μόλις ήρθε η δική μου και είναι ξεκάθαρα ανοιγμενη. Μέχρι σπασμένο αφρολεξ η μια πλευρά. Έχω ξενερώσει ήδη. Λείπουν και τα 2 πλαστικά από τη μια πλευρά του κουτιού, δηλαδή έλεος. Επεσες σε εκθεσιακο κομματι μαλλον. Αμεσως τηλ να στειλουν courier να την επιστρεψεις. Αν σου πουν οτι δεν εχουν αλλο stock για αντικατασταση παρε τα λεφτα σου πισω.
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, sakks80 είπε Επεσες σε εκθεσιακο κομματι μαλλον. Αμεσως τηλ να στειλουν courier να την επιστρεψεις. Αν σου πουν οτι δεν εχουν αλλο stock για αντικατασταση παρε τα λεφτα σου πισω. η να την κρατησει με 50% εκπτωση
chocorello Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο πόση ώρα έχει παίξει;
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, chocorello είπε Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο πόση ώρα έχει παίξει; Ναι, λογικα μεσα στο σερβις μενου
vrwmiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, chocorello είπε Παίδες Μόλις ήρθε η δική μου και είναι ξεκάθαρα ανοιγμενη. Μέχρι σπασμένο αφρολεξ η μια πλευρά. Έχω ξενερώσει ήδη. Λείπουν και τα 2 πλαστικά από τη μια πλευρά του κουτιού, δηλαδή έλεος. Μάζεμα και αύριο επιστροφή 12 λεπτά πριν, chocorello είπε Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο πόση ώρα έχει παίξει; Θα χάσεις την εγγύηση
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, chocorello είπε Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο πόση ώρα έχει παίξει; Για να δεις τις ωρες https://www.reddit.com/r/bravia/comments/7l0cr0/sony_xe9305_x930e_usage_hours_android_version/
chocorello Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Έχει σχέση με την εγγύηση το αν θα δω τις ώρες λειτουργίας; θα ανεβάσω φωτο από διάφορα αυτοκόλλητα πρόχειρα βαλμενα, γρατζουνιά στη lan. Δε φαίνονται 2 κυκλικές μεγάλες στάμπες σε φωτογραφία που έχει στη πλάτη. Έχει και μια μικρή βρωμιά στο πάνελ.
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, chocorello είπε Έχει σχέση με την εγγύηση το αν θα δω τις ώρες λειτουργίας; θα ανεβάσω φωτο από διάφορα αυτοκόλλητα πρόχειρα βαλμενα, γρατζουνιά στη lan. Δε φαίνονται 2 κυκλικές μεγάλες στάμπες σε φωτογραφία που έχει στη πλάτη. Έχει και μια μικρή βρωμιά στο πάνελ. Καποιες εταιριες καταλαβαινουν οτι εχεις μπει στο service menu και σε κοβουν την εγγυηση. Τωρα επειδη μιλαμε για μεταχειρισμενη λογικα θα σε γραφει πολλες ωρες οποτε δεν θα εχεις θεμα γιατι την πηρες σημερα οποτε οντως θα ειναι εκθεσιακη. Αν ειναι καινουργια ολα καλα κλεινεις και την απολαμβανεις.
chocorello Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ξέρουμε για Sony στα σίγουρα τι παίζει με εγγύηση και service menu;
ChrisN.S. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Φίλε μην το ψάχνεις, ή εκθεσιακή είναι η τηλεόραση ή επιστροφή από άλλον πελάτη. Και στις δύο περιπτώσεις τη γυρίζεις πίσω. 1
KoreanW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 αν τυχόν την επιστρέψεις, ανέβασε εδώ και το σειριακό αριθμό να μην την πάρει άλλος 1
hasiotis_john Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ που πήρα πριν 2 μήνες μια καινούργια/σφραγισμένη τηλεόραση, όταν έφτασα ταμείο και πλήρωσα, με φώναξαν οι υπάλληλοι για να την τεστάρουν μπροστά μου πριν την πάρω. Μπροστά μου την ξεσφράγισαν (τους είπα πως δεν χρειάζεται μιας και γουστάρω εγώ να την ανοίξω πρώτος/ να μυρίσω καινουργίλα ρε αδερφέ) και μου είπαν πως το κάνουν αυτό για να μην πάω εγώ σπίτι και την ανοίξω και δεν παίζει. Τους είπα πρώτη φορά γίνεται αυτό , αλλά μετά που το σκέφτηκα λέω κάτσε να δω αν έχει θέμα που θα έπαιρνα κατευθείαν άλλη. Σκεφτείτε ολόκληρη 58ρα να την πήγαινα σπίτι και να είχε κάτι και μετά να την επέστρεφα. ΊΣΩΣ να την τέσταραν πριν την στείλουν και γι' αυτό να ήταν ανοιχτή η συσκευασία. Καραγκιοζιλίκια φυσικά, να παίρνεις κάτι καινούργιο και να σου έρχεται ανοιχτό, αλλά τι να πω. Ας πάρει ο φίλος αύριο την sony και αυτοί απομακρυσμένα (αν έχει δίκτυο) μπορούν να δουν αν έχει παίξει η TV και μετά εφόσον δεν έχει κάποιο χτύπημα / γρατσουνιά/ λείπουν ζελατίνες και κτλ, ας την κρατήσει! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από hasiotis_john
Προτεινόμενες αναρτήσεις