Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ο Κοτσοβολος λεει την κανεις μεχρι και ενα μηνα μετα την αγορα την εγγυηση αλλα απο δευτερα θα εχει 300 αντι 130.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, έχουν μείνει κομμάτια;

το σκέφτομαι να πεταχτώ να τσιμπήσω μία αλλα ειναι ταξίδι ολόκληρο :)

Επεξ/σία από sokos1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sokos1 είπε

Παιδιά, έχουν μείνει κομμάτια;

το σκέφτομαι να πεταχτώ να τσιμπήσω μία αλλα ειναι ταξίδι ολόκληρο :)

παρε και ρωτα!!

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, pouana said:

Παιδια ο Κοτσοβολος λεει την κανεις μεχρι και ενα μηνα μετα την αγορα την εγγυηση αλλα απο δευτερα θα εχει 300 αντι 130.. 

Ο πωλητής θα σου πει ότι να ναι για να σου πουλήσει την εγγυηση και να πάρει το μπόνους. 

Και αν δε την πάρεις μετά από δέκα μερες θα σε πάρει άλλος τηλεπωλητης για να σου δώσει την ίδια εγγύηση στα 80 ευρώ..

Περα από αυτό η τηλεόραση έιναι καλή περίπτωση αν κάποιος έχει χώρο και χρειαζεται  70αρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά με καταστρέψατε.

Ευχαριστω στον ts! Λίγα κομματια έχει ακόμη, οποιος ειναι κοντα στο Μall ..δεν υπάρχει η ΤV ..

70αρα...(οχιΤN) - VA Panel , 100hz, android + χρώματα sony triluminos...με 999 ..

Επεξ/σία από sokos1
ΤΝ -> VA εκ ταχυτήτος και ενθουσιασμού :)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, sokos1 είπε

70αρα...ΤN ,

με VA Panel μαλλον θες να πεις....

Επεξ/σία από kekos123
matrixxx LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL AXAXAAXAX
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, baskon είπε

Ο πωλητής θα σου πει ότι να ναι για να σου πουλήσει την εγγυηση και να πάρει το μπόνους. 

Και αν δε την πάρεις μετά από δέκα μερες θα σε πάρει άλλος τηλεπωλητης για να σου δώσει την ίδια εγγύηση στα 80 ευρώ..

Περα από αυτό η τηλεόραση έιναι καλή περίπτωση αν κάποιος έχει χώρο και χρειαζεται  70αρα

Από που προκύπτει ότι θα μας καλέσουν και μας δώσουν την ίδια εγγύηση για 80€ ;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, baskon είπε

Καλά δε νομίζω να χρειάζεται κανένας 70αρα! :lol:

Πιστεύω τέτοια τιμή δεν θα δούμε ούτε στη bf του '19 πάντως...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, doctoprojector είπε

Εμενα δεν με αφησε η γυναικα μου....

Εγω θα την ανταλλαζα με την 70αρα....και η...πεθερα χαρισμα τους! 😍

Επεξ/σία από kekos123
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, doctoprojector είπε

Εμενα δεν με αφησε η γυναικα μου....

😂😂😂 και εμένα μια απο τα ίδια... :-"αφού έχουμε 55'' ,νομίζω είναι περιττό έξοδο" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι με τέτοια τιμάρα και με τη συνήθεια μου τα τελευταία χρόνια να ψωνίζω μόνο προσφορές, θα κάνω να αλλάξω τηλεόραση καμμιά τριετία... 

Επίσης πρόβλημα είναι ότι τηλεόραση μεγαλύτερη των 55 ιντσών ξεπερνάει το τζάκι σε διαστάσεις και θα με εκτελέσει η κερά μου... 

Επεξ/σία από manosfp
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...