Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορώ να παραγγείλω από το μαγαζί η είναι για επιτόπου παραλαβή? Καλή τιμή κ καλά χαρακτηριστικά με μια πρόχειρη ματιά.

Δημοσ.

Παιδιά πήρα τηλ πριν καμιά ώρα που το είδα κι εγώ αλλά μου είπαν ότι βλέπουν ότι υπάρχει μόνο 1 κομμάτι και δεν ξέρουν αν είναι εκθεσιακό.

Online παραγγελία δε γίνεται, ούτε και κράτηση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kekos123 είπε

78 κομματια ειχε το πρωι....σφραγισμενα,το ειδα στον υπολογιστη τους.

Λες να μου το είπε για να με αγχώσει και να τρέξω να την αγοράσω;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kekos123 είπε

78 κομματια ειχε το πρωι....σφραγισμενα,το ειδα στον υπολογιστη τους.

77 υπαλλήλους θα έχει ο κότσος.

Δημοσ.

για την ιστορία κάτι που μου έκανε κακή εντύπωση είναι ότι το πλαίσιο και τα πόδια μάλλον είναι εξωτερικά βαμμένο πλαστικό και όχι μέταλλο

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από εκεί. Συμπαθητική εικόνα έχει. va panel έχει. Μπορείς μόνο να την πληρώσεις εκεί και στην στέλνουν δευτέρα-τρίτη.

Με 130  ευρώ  σου κάνουν την εγγύηση 5 χρόνια και 0 pixel. Δεν μπορείς να την παραλάβεις από εκεί, δεν την έχουν, μόνο στην στέλνουν.

Ο υπάλληλος μου είπε ότι σήμερα έχουν δώσει 40 κομμάτια , οπότε αν το πρωι έιχαν 78 θα έχουν μείνει καμιά 40αριά.

Ως κάτοχος 55 lg oled fhd , το σκέφτομαι αν η συγκεκριμένη είναι αναβάθμιση...

Πολυ μεγαλύτερη εικόνα , 4κ και ευκολίες , αλλά χειρότερη εικόνα (χρώματα-ευκρίνεια-μαύρο).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, vixos είπε

Μόλις γύρισα από εκεί. Συμπαθητική εικόνα έχει. va panel έχει. Μπορείς μόνο να την πληρώσεις εκεί και στην στέλνουν δευτέρα-τρίτη.

Με 130  ευρώ  σου κάνουν την εγγύηση 5 χρόνια και 0 pixel. Δεν μπορείς να την παραλάβεις από εκεί, δεν την έχουν, μόνο στην στέλνουν.

Ο υπάλληλος μου είπε ότι σήμερα έχουν δώσει 40 κομμάτια , οπότε αν το πρωι έιχαν 78 θα έχουν μείνει καμιά 40αριά.

Ως κάτοχος 55 lg oled fhd , το σκέφτομαι αν η συγκεκριμένη είναι αναβάθμιση...

Πολυ μεγαλύτερη εικόνα , 4κ και ευκολίες , αλλά χειρότερη εικόνα (χρώματα-ευκρίνεια-μαύρο).

Οσοι την αγοράσετε αγοράστε και την εγγύηση για να μην μπλέξετε με τους γραφικούς του service της sony

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...