Προς το περιεχόμενο

[Κινητό] LeEco Le Max 2 X821 - banggood @ 109€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dchatz είπε

Το κουλό είναι ότι στη μία φωτό φαίνεται το ίδιο το κινητό που σημαίνει ότι πρέπει να τραβήχτηκε από άλλο

Δεν είναι το συγκεκριμένο το δικό σου λογικά.Είναι άλλο ίδιο στην γραμμή παραγωγής. Όπως και η κινέζα,μην σου μπουν υποψίες ότι είναι η ίδια που είδες προχτές βράδυ σε μια ταινία,κι ας σου φαίνεται ίδια 😋😄

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chios είπε

Εγώ θα έλεγα από τις καλύτερες αγορές κινητού που έχω κάνει, τι σε χαλάει στο pro 6 plus;

Θα πώ τα κυριότερα που με χάλασαν εμένα και θα ήθελα να κλείσει εδώ η αντιπαράθεση για να μην βγαίνουμε off topic και καταστρέφουμε το νήμα των παιδιών.

Άλλωστε είναι κάτι υποκειμενικό και μπορεί να έχουμε διαφορετική άποψη.

1ον.  Άθλια διαχείριση μπαταρίας. Με το ζόρι έβγαζε μέρα και χωρίς να το σκαλίζω.

2ον. Πολύ αργό gps.

3ον. Η εφαρμογή της κάμερας  έκλεινε με το παραμικρό λόγω θερμοκρασίας (όπως έλεγε) και έπρεπε να περιμένεις να κρυώσει.

• Like 1
Δημοσ.

κανένα από τα 3 δεν έχω, δουλεύω μόνο china rom που είναι κλάσης ανώτερη από global. ( αν θες κάτι άλλο σε πμ).

το κινητό του τίτλου όσοι το είχαν αναφέρουν πρόβλημα με μπαταρία. θέλει το σκάλισμα του για να γίνει αποδεκτή.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chios είπε

κανένα από τα 3 δεν έχω, δουλεύω μόνο china rom που είναι κλάσης ανώτερη από global. ( αν θες κάτι άλλο σε πμ).

το κινητό του τίτλου όσοι το είχαν αναφέρουν πρόβλημα με μπαταρία. θέλει το σκάλισμα του για να γίνει αποδεκτή.

Υπαρχει aftermarket μπαταρια 4.100mAh που δινει 6-8 βρες SOT (αναλογα την ROM)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα . Πήρα κι εγώ το κινητό ( x 821) από bangood  105  ευρώ με κουπόνι + priority line + ασφάλεια αποστολής + θήκη , τζαμάκι και αντάπτορα  για τα ακουστικά= 127 ευρώ. Εκανε 15 μέρες να έρθει ( 8/11-23/11)αλλά το κουτί  χωρίς σφραγίδα - ανοιγμένο και από μέσα έλλειπαν  αντάπτορας usb C και καλωδιάκι για ακουστικά ( σε κάποια unbox είδα οτι υπήρχε και θήκη σιλικόνης και ακουστικά). Το τηλέφωνο γεμάτο μικρές γραντζουνιές , ακόμη και στον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ( Ο ποίος  δεν λειτουργεί σωστά). Τους έστειλα σήμερα email  με φωτογραφίες αναφέροντας όλα αυτά.  Το θέμα είναι οτι έχει μια rom  προφανώς τροποποιημένη ( χωρίς να υπάρχει πουθενά εικονίδιο για αναβάθμιση συστήματος ) και  δε μπορώ να βγάλω άκρη  αν είναι Κινέζικη  ή Ινδική για να μπορέσω να βάλω την official . Μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη απ τη φώτο;

x 821.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis_ant είπε

Καλησπέρα . Πήρα κι εγώ το κινητό ( x 821) από bangood  105  ευρώ με κουπόνι + priority line + ασφάλεια αποστολής + θήκη , τζαμάκι και αντάπτορα  για τα ακουστικά= 127 ευρώ. Εκανε 15 μέρες να έρθει ( 8/11-23/11)αλλά το κουτί  χωρίς σφραγίδα - ανοιγμένο και από μέσα έλλειπαν  αντάπτορας usb C και καλωδιάκι για ακουστικά ( σε κάποια unbox είδα οτι υπήρχε και θήκη σιλικόνης και ακουστικά). Το τηλέφωνο γεμάτο μικρές γραντζουνιές , ακόμη και στον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ( Ο ποίος  δεν λειτουργεί σωστά). Τους έστειλα σήμερα email  με φωτογραφίες αναφέροντας όλα αυτά.  Το θέμα είναι οτι έχει μια rom  προφανώς τροποποιημένη ( χωρίς να υπάρχει πουθενά εικονίδιο για αναβάθμιση συστήματος ) και  δε μπορώ να βγάλω άκρη  αν είναι Κινέζικη  ή Ινδική για να μπορέσω να βάλω την official . Μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη απ τη φώτο;

x 821.jpg

λογικά είναι από επιστροφή, απαίτησε full refund χρημάτων

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...