zampas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dchatz είπε Ενω υποτίθεται έχει σταλεί από 1/11 το τρακιγκ ακόμα δε βγάζει τιποτα. εντωμεταξύ με αυτά που διαβάζω εδω περί αυτονομίας και βλέποντας και τη μπαταρία του (3100), έχοντας και καλομάθει με το Note 4X μου (4100) έχω αρχίσει να το μετανοιώνω. Σε σημείο αν το θελει κάποιος όσο το πλήρωσα (109,40+2,16+5,98=117,57 με insurance και priority) σκέφτομαι να το δώσω. Παρτο πρωτα στα χερια σου να δεις ποιοτητα, κατασκευής, αναλυση οθονης, ηχο ταχύτητα και καμερα σε σχεση με το 4χ και μετα κρινεις. Η μπαταρία δεν ειναι κτηνος αλλα εξαρτάται απ τη ρομ που θα φορεσεις. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από zampas
xristoslet Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, dchatz είπε Ενω υποτίθεται έχει σταλεί από 1/11 το τρακιγκ ακόμα δε βγάζει τιποτα. εντωμεταξύ με αυτά που διαβάζω εδω περί αυτονομίας και βλέποντας και τη μπαταρία του (3100), έχοντας και καλομάθει με το Note 4X μου (4100) έχω αρχίσει να το μετανοιώνω. Σε σημείο αν το θελει κάποιος όσο το πλήρωσα (109,40+2,16+5,98=117,57 με insurance και priority) σκέφτομαι να το δώσω. Εντάξει την μέρα μου την βγάζει η μπαταρία, εκτός αν κολλήσω σε κανένα παιχνίδι.
Billator Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά ωραίο το κινητό τίμιο για τα λεφτά του μέχρι εκει. Ότι πληρώνεις παίρνεις. ~Η μπαταρία όμως αντικειμενικά ότι κ να κάνεις είναι κακή. Αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί σοβαρά το κινητό θα του βγάλει την ημέρα. Αν κάποιος χρησιμοποιεί on the go έστω και emails ή οτιδηποτε αντίστοιχο προτείνω μακριά. Στο X829, X821 που έπαιζα ταυτόχρονα με διαφορετικές rom κανένα δεν έβγαζε την μερα την χρήση που κάνω. Ειδικά με 4G ανοιχτό λες και έχεις αντίστροφη μέτρηση η μπαταρία. ~ Η κάμερα τίμια για τα λεφτά που κάνει, τίποτα παραπάνω μην περιμένετε κ τίποτα λιγότερο. Απλά καλή προς μέτρια, σίγουρα υπεραρκετή για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν πολύ κάμερα. ~ Δυστυχώς το κινητό αυτό έχει ίσως το χειρότερο δαχτυλικο αποτύπωμα που έχω δει σε συσκευή αυτής της κατηγορίας, ή συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλη leeco συσκευή. Δοκιμάζοντας για πολύ καιρό κ το x829 και το x821. Αυτά είναι τα αρνητικά της συσκευής. Μου κάνει τρομερή εντύπωση απλά παιδιά που το έχουν καιρό πως κ δεν αναφέρουν τίποτα. Όλα τα θετικά προφανώς ισχύουν, κατασκευή, οθόνη, επιδόσεις κλπ. Απλά αναφέρομαι τους 3 λόγους που άλλαξα προσωπικά την συσκευή. 1
SeNNinhA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για επεξεργαστη Snap820 ο οποιος ως παλαιοτερος σε ολα τα κινητα τοσο περιπου εβγαζε ως χρηση μπαταριας. Οποτε δεν ειναι θεμα προβληματικης σχεδιασης ή κατασκευης της συγκεκριμενης συσκευης. Φυσικα το quick charge αντισταθμιζει αρκετα το θεμα μπαταριας. Για οσους τους προβληματιζει η μπαταρια μπορουν να βαλουν μεγαλυτερη after market με ελαχιστο κοστος. Η συγκεκριμενη εχει φορεθει (απο αλλους) και βγαινει πια στα 4.100mAh χωρις προβλημα τοποθετησης δινοντας με σωστη ROM εως και 8ωρες SOT. https://m.aliexpress.com/item/32875310678.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32875310678&productSubject=32875310678&tt=Copy+to+Clipboard&aff_platform=default&cpt=1541647041419&sk=dc3BZr2&aff_trace_key=afb6a61de2ca4e6e9ae8f741c6f706e4-1541647041419-04513-dc3BZr2&terminal_id=61aebfcbebf34ebc9425524a7ad4dc8c Η καλυτερη ROM για διαρκεια μπαταριας ειναι η EUI 30s V15e (χρειαζεται το zip του Cris για να δει την μπαταρια το τηλεφωνο εαν την αλλαξετε). Για οποιον θελει βελτιωση της καμερας η AEX Pie με GCcamMod 6.1 εχει και το εξαιρετικο night mode. 4
what_if Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 το καλυτερο leeco ηταν το χ722 ,επαιξε καποτε στο bangood στα 130 κ το ειχα αγορασει για την κορη ,το εχω μετανιωσει απειρες φορες που δεν ειχα παρει για μενα συμφωνω κ εγω ,οι καλυτερες rom ειναι οι μαμα με μπολικο ξεbloat
Kadaz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Billator είπε Παιδιά ωραίο το κινητό τίμιο για τα λεφτά του μέχρι εκει. Ότι πληρώνεις παίρνεις. ~Η μπαταρία όμως αντικειμενικά ότι κ να κάνεις είναι κακή. Αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί σοβαρά το κινητό θα του βγάλει την ημέρα. Αν κάποιος χρησιμοποιεί on the go έστω και emails ή οτιδηποτε αντίστοιχο προτείνω μακριά. Στο X829, X821 που έπαιζα ταυτόχρονα με διαφορετικές rom κανένα δεν έβγαζε την μερα την χρήση που κάνω. Ειδικά με 4G ανοιχτό λες και έχεις αντίστροφη μέτρηση η μπαταρία. ~ Η κάμερα τίμια για τα λεφτά που κάνει, τίποτα παραπάνω μην περιμένετε κ τίποτα λιγότερο. Απλά καλή προς μέτρια, σίγουρα υπεραρκετή για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν πολύ κάμερα. ~ Δυστυχώς το κινητό αυτό έχει ίσως το χειρότερο δαχτυλικο αποτύπωμα που έχω δει σε συσκευή αυτής της κατηγορίας, ή συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλη leeco συσκευή. Δοκιμάζοντας για πολύ καιρό κ το x829 και το x821. Αυτά είναι τα αρνητικά της συσκευής. Μου κάνει τρομερή εντύπωση απλά παιδιά που το έχουν καιρό πως κ δεν αναφέρουν τίποτα. Όλα τα θετικά προφανώς ισχύουν, κατασκευή, οθόνη, επιδόσεις κλπ. Απλά αναφέρομαι τους 3 λόγους που άλλαξα προσωπικά την συσκευή. ολα θεμα software ειναι οπως ειπα στη προηγουμενη σελιδα, οσες ρομ και να φλασαρεις παλι γτπ θα ειναι για main reliable κινητο. χιλιες φορες xiaomi στα ιδια λεφτα με τα μισα σπεκς παρα leeco. Eχω το Χ800 απο τοτε που βγηκε, το μονο θετικο ειναι η 1440π οθονη, τιποτα αλλο
dchatz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Σημερα πήρε μπρος το τρακιγκ Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 7/11/2018, 11:17:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 7/11/2018, 11:17:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
SeNNinhA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Kadaz είπε ολα θεμα software ειναι οπως ειπα στη προηγουμενη σελιδα, οσες ρομ και να φλασαρεις παλι γτπ θα ειναι για main reliable κινητο. χιλιες φορες xiaomi στα ιδια λεφτα με τα μισα σπεκς παρα leeco. Eχω το Χ800 απο τοτε που βγηκε, το μονο θετικο ειναι η 1440π οθονη, τιποτα αλλο Και εγω για δευτερο το αγορασα αλλα παρολα αυτα δεν μπορεις να το αγνοησεις για τα μολις 120€ εαν θελεις κατι με ισχυρο επεξεργαστη. Σαν επαγγελματιας εχω επιλεξει κατι αλλο αλλα για δευτερο και για τους πιτσιρικαδες με παιχνιδια ειδικα κλπ ειναι μια χαρα. Αλλη εξαιρετικη επιλογη το Meizu Pro 6 Plus (168€ με priority) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA 3
dchatz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά, μου ήρθε το κινητό. Φαίνεται πολύ ωραίο, καινούργιο, με τις ζελατίνες του κλπ. Όταν όμως το ξεκίνησα δε μου έβγαλε τα γνωστά περί ρύθμισης γλώσσας, wifi κλπ, ξεκίνησε κατ' ευθείαν. Επιπλέον έχει μέσα 2 φωτογραφίες. Τι έχει συμβεί; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από dchatz
manos7a4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, dchatz είπε Παιδιά, μου ήρθε το κινητό. Φαίνεται πολύ ωραίο, καινούργιο, με τις ζελατίνες του κλπ. Όταν όμως το ξεκίνησα δε μου έβγαλε τα γνωστά περί ρύθμισης γλώσσας, wifi κλπ, ξεκίνησε κατ' ευθείαν. Επιπλέον έχει μέσα 2 φωτογραφίες. Τι έχει συμβεί; Συνήθως πριν το στείλουν τα κινεζομαγαζα παίρνανε μια δική τους ρομ και δοκιμάζουν αν είναι όλα λειτουργικά, απλά μάλλον ξέχασαν να σβήσουν τις φωτογραφίες. 2 1
proklos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Στις 8/11/2018 στις 10:20 ΠΜ, SeNNinhA είπε Αλλη εξαιρετικη επιλογη το Meizu Pro 6 Plus (168€ με priority) Από τις χειρότερες αγορές που έκανα τα τελευταία χρόνια.
dchatz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, manos7a4 είπε Συνήθως πριν το στείλουν τα κινεζομαγαζα παίρνανε μια δική τους ρομ και δοκιμάζουν αν είναι όλα λειτουργικά, απλά μάλλον ξέχασαν να σβήσουν τις φωτογραφίες. και αυτή εδώ η κινεζούλα μου πέρασε τη ρομ; 1
mpokwsths Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Α χα χα χα. Γαμάτο. Αυτό το κάνουν όλα τα κινεζομάγαζα; Εννοώ κάνουν πρώτα test drive;
dchatz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κουλό είναι ότι στη μία φωτό φαίνεται το ίδιο το κινητό που σημαίνει ότι πρέπει να τραβήχτηκε από άλλο. Και φαίνεται στο history των φωτογραφιών ή άλλη φωτό. Μήπως είναι τιποτα δοκιμές μετά από refurbish; Τέτοιες ανησυχίες έχω. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από dchatz
chios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, proklos είπε Από τις χειρότερες αγορές που έκανα τα τελευταία χρόνια. @proklos Εγώ θα έλεγα από τις καλύτερες αγορές κινητού που έχω κάνει, τι σε χαλάει στο pro 6 plus; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από chios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα