Προς το περιεχόμενο

[Κινητό] LeEco Le Max 2 X821 - banggood @ 109€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κάνει παραγγελία εδω και 10 περιπου μερες και ενω θα προχωραγε απ τις 2 Νοεμβρίου, πλέον ειναι σε κατάσταση   back order και refund. Ειναι και αλλοι σε αυτη την κατάσταση? 

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zampas είπε

Εχω κάνει παραγγελία εδω και 10 περιπου μερες και ενω θα προχωραγε απ τις 2 Νοεμβρίου, πλέον ειναι σε κατάσταση   back order και refund. Ειναι και αλλοι σε αυτη την κατάσταση? 

• Order Placed Date:2018-10-21
  • Shipped Date:2018-11-01 
  • Expected delivery date:2018-11-21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

19-10 παραγγειλα χρυσό. Μου απαντησαν οτι τελειωσε το απόθεμα και θα ξαναστοκαρουν. Επομενη φουρνιά θα φύγει 10-11. Εφυγες μαλλον με την πρωτη, αν και 20 μερες για να σου ερθει πολλες μου φαίνονται για banggood. Οπως και να χει ας παραλάβουμε και ολα οκ. 

Επεξ/σία από zampas
Δημοσ.

Το είχα το συγκεκριμένο και μου έκανε συνεχώς τρεμοπεγματα με την οθόνη. Αγορασμενο από geekbuying (να φάνε σκατα) μου είπαν ότι δεν καλύπτουν τα ανταλλακτικά παρά μόνο την επισκευή. Και την οθόνη μου τη χρέωναν 100 ευρώ με το κινητό να στοιχίζει 150 κάτι τότε. Από τους μήνες που το χρησιμοποίησα πριν το παρατησω θεωρώ ότι δεν αξίζει πλέον τα λεφτά του σήμερα δώστε ένα πενηντάρι παραπάνω και πάρτε κάποιο μεταχειρισμένο πρόσφατο κινητό. Σε αγγελία είχαν σκάσει μύτη lg g6 κοντά στα 200

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου ετυχε κατι που μπορεί να τυχει σε πολλες συσκευές. Για δευτερη συσκευή που το θελω - youtube και μουσικη με ακουστικα- λογο της πολυ καλης οθονης(αναλυση) και ηχου με ακουστικα (dolby atmos) σε αυτα τα λεφτα..... ειναι κορυφη! 

Επεξ/σία από zampas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία 20/10. Το τρακ βγαίνει ακόμα άγνωστο.

Shipping Method: Priority Air Mail

Shipped Date: 2018-11-01 11:10:30

Track Number: χχχχχχχχχχχ

Expected Delivery Date: 2018-11-21 11:10:30

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ.

εχω το letv x800 απ τη μερα π βγηκε κ αν αποκομισα κατι απ την εμπειρια ειναι οτι χιλιες φορες κινητο με support ειτε οfficial ειτε third party παρα σπεκς 

• Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Kadaz είπε

εχω το letv x800 απ τη μερα π βγηκε κ αν αποκομισα κατι απ την εμπειρια ειναι οτι χιλιες φορες κινητο με support ειτε οfficial ειτε third party παρα σπεκς 

Μα εχουν πολυ υποστηριξη σε ROM.

Για το X800

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414612

Για το X821

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Μα εχουν πολυ υποστηριξη σε ROM.

Για το X800

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414612

Για το X821

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023

y το ξερω απλα για main συσκευη ηταν unreliable για μενα. Μια εμπαινε σε boot loop, την αλλη δε δουλευε η καμερα, την τριτη δεν δουλευαν τα κουμπια. Μερικες φορες κολλουσε και δεν μπορουσα να απαντησω σε κλησεις. Οσον αφορα official updates nooooope 2 γενιες πισω 

Δημοσ.

Παιδιά πολύ καλό το κινητό, σε αυτονομία ότι και να κάνεις είναι απαράδεκτο.

Real usage αυτονομία πολύ κακή. Ο μόνος λόγος που το άλλαξα ήταν αυτός.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Παιδιά πολύ καλό το κινητό, σε αυτονομία ότι και να κάνεις είναι απαράδεκτο.

Real usage αυτονομία πολύ κακή. Ο μόνος λόγος που το άλλαξα ήταν αυτός.

Με αλλαγη ROM βελτιωνεται παρα πολυ ομως.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Αυτό θυμάμαι και γω. Ο crisbal είχε βγάλει πολύ καλές roms.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, SeNNinhA said:

Μιλάμε για διαφορά 40-45 λεπτά SOT  παραπάνω πχ με χρήση 4G.

Έκανα τρισάγιο να βγάλω πάνω από 3-3,30 ώρες sot παιδιά.
Μέχρι την στιγμή που το είχα, είχα δοκιμάσει όλες τις rom και δοκίμασα όλες τις  δυνατές ρυθμίσεις.

Για να περάσει τις 4 ώρες το κινητό πρακτικά το έκανες άχρηστο μέχρι κ σε καθημερινή χρήση με το tunning.

Δημοσ.

X829 ο αδερφός μου και ένας φιλος. Εκδόσεις 4/64 με πολλές ρομς φορεμένες. Απλά κινηταρα σε αυτα τα λεφτά. Και η κάμερα του αξιοπρεπέστατη.

Πριν μια βδομάδα άλλαξα οθόνη στου φίλου το Χ829 και με 19€ ανταλλακτικό δεν το συζητάς καν.

Δημοσ.

Ενω υποτίθεται έχει σταλεί από 1/11 το τρακιγκ ακόμα δε βγάζει τιποτα.

εντωμεταξύ με αυτά που διαβάζω εδω περί αυτονομίας και βλέποντας και τη μπαταρία του (3100), έχοντας και καλομάθει με το Note 4X μου (4100) έχω αρχίσει να το μετανοιώνω.

Σε σημείο αν το θελει κάποιος όσο το πλήρωσα (109,40+2,16+5,98=117,57 με insurance και priority) σκέφτομαι να το δώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...