Προς το περιεχόμενο

[Κινητό] LeEco Le Max 2 X821 - banggood @ 109€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχω το elite x722 που ειναι σχεδον ιδιο τηλεφωνο 

αφηνεις την μαμα 6αρα rom κ εισαι μια χαρα ,αμα δε το ξεbloatαρεις κ καλα δεν εχεις ουτε ζεστες ουτε drain μπαταριας κλπ

gcam βαζεις κατι απο nexus κ εισαι οκ ,οι custom roms λιγο πολυ ειναι προβληματικες

αν δεν κανεις online αγορες απο το κινητο δεν εχεις λογο να κυνηγας νεωτερα android

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dionysg είπε

Το μεγεθος. Για 5.7 οθονη εχει πολυ bezel σε σχεση με πιο νεα κινητα. Ξεχαστε τσεπες

Μόνο που είναι 16:9... οπότε δίκαιη σύγκριση με 18:9 θα ήταν κινητά των 6.2+ ιντσες (χωρίς notch). Στη πραγματικότητα είναι πολύ μαζεμένο για τις ιντσες και αναλογία του.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, what_if είπε

επειδη εχω το elite x722 που ειναι σχεδον ιδιο τηλεφωνο 

αφηνεις την μαμα 6αρα rom κ εισαι μια χαρα ,αμα δε το ξεbloatαρεις κ καλα δεν εχεις ουτε ζεστες ουτε drain μπαταριας κλπ

gcam βαζεις κατι απο nexus κ εισαι οκ ,οι custom roms λιγο πολυ ειναι προβληματικες

αν δεν κανεις online αγορες απο το κινητο δεν εχεις λογο να κυνηγας νεωτερα android

Όσο το είχα κι εγώ μάλλον καλύτερη ήταν η αρχική ΡΟΜ, αφού απεγκατασταθουν κάποιες περιττές εφαρμογές και μπει Greenify....μετάνιωσα που έχασα χρόνο δοκιμάζοντας ΡΟΜ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vgiozo είπε

Όσο το είχα κι εγώ μάλλον καλύτερη ήταν η αρχική ΡΟΜ, αφού απεγκατασταθουν κάποιες περιττές εφαρμογές και μπει Greenify....μετάνιωσα που έχασα χρόνο δοκιμάζοντας ΡΟΜ

δεν χρειαζεται το greenify ολες αυτες οι στυλ miui κινεζικες μαμα roms εχουν καποιο security app το οποιο οταν το τηλεφωνο μπει στην αναμονη για καποια ωρα σουταρει οτιδηποτε δεν εχεις ρυθμισει να παραμενει στην μνημη

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, what_if είπε

δεν χρειαζεται το greenify ολες αυτες οι στυλ miui κινεζικες μαμα roms εχουν καποιο security app το οποιο οταν το τηλεφωνο μπει στην αναμονη για καποια ωρα σουταρει οτιδηποτε δεν εχεις ρυθμισει να παραμενει στην μνημη

Με το greenify ειχα παντοτε καλυτερα αποτελεσματα....τον τεχνικο λογο δεν τον ξερω, πρακτικα ομως ισχυει κατα την εμπειρια μου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Με το greenify ειχα παντοτε καλυτερα αποτελεσματα....τον τεχνικο λογο δεν τον ξερω, πρακτικα ομως ισχυει κατα την εμπειρια μου

εγω δεν βαζω extra apps αν υπαρχουν μαμα που κανουν ακριβως το ιδιο

δεν υπαρχει λογος να εχεις αλλο ενα task που τρωει μπαταρια

σε οσες miui k flyme εχω δει μια χαρα δουλευουν αυτα τα security apps

Δημοσ.

πολυ καλη προσφορα το καλυτερο κινητο που μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα.

Συγνωμη για το offtopic αλλα μπορει να μου δωσει καποιος λινκ για το πως βαζουμε την gcam? εγω εχω το Χ722.

Δημοσ.

συζηταμε για μια προσφορα των 109 ευρω που όμως είναι 153 + priority

μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να το πάρουμε 109;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά είχα κι εγω email. Το είχε πάει το gmail στα Promotions και δεν ασχολήθηκα.

Η προσφορά λέει 100 τεμάχια ενω τα preorder είναι ήδη 937. Τι σημαίνει αυτό. Θα πάρουμε;

Επεξ/σία από dchatz
ερωτηματικό
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gusdevelopers είπε

Υπάρχει και κουπόνι σε όσους δεν βγαίνει η προφορά από το link: 10BGX821

Ισχυει το κουπονι.

Ερωτηση, χρεωνεσαι τωρα ή οταν το στειλουν οπως στο Amazon?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, SeNNinhA said:

Ισχυει το κουπονι.

Ερωτηση, χρεωνεσαι τωρα ή οταν το στειλουν οπως στο Amazon?

ναι κατευθείαν χρεώνουν 

Επεξ/σία από gusdevelopers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...