what_if Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 επειδη εχω το elite x722 που ειναι σχεδον ιδιο τηλεφωνο αφηνεις την μαμα 6αρα rom κ εισαι μια χαρα ,αμα δε το ξεbloatαρεις κ καλα δεν εχεις ουτε ζεστες ουτε drain μπαταριας κλπ gcam βαζεις κατι απο nexus κ εισαι οκ ,οι custom roms λιγο πολυ ειναι προβληματικες αν δεν κανεις online αγορες απο το κινητο δεν εχεις λογο να κυνηγας νεωτερα android
Antretng Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, dionysg είπε Το μεγεθος. Για 5.7 οθονη εχει πολυ bezel σε σχεση με πιο νεα κινητα. Ξεχαστε τσεπες Μόνο που είναι 16:9... οπότε δίκαιη σύγκριση με 18:9 θα ήταν κινητά των 6.2+ ιντσες (χωρίς notch). Στη πραγματικότητα είναι πολύ μαζεμένο για τις ιντσες και αναλογία του.
vgiozo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, what_if είπε επειδη εχω το elite x722 που ειναι σχεδον ιδιο τηλεφωνο αφηνεις την μαμα 6αρα rom κ εισαι μια χαρα ,αμα δε το ξεbloatαρεις κ καλα δεν εχεις ουτε ζεστες ουτε drain μπαταριας κλπ gcam βαζεις κατι απο nexus κ εισαι οκ ,οι custom roms λιγο πολυ ειναι προβληματικες αν δεν κανεις online αγορες απο το κινητο δεν εχεις λογο να κυνηγας νεωτερα android Όσο το είχα κι εγώ μάλλον καλύτερη ήταν η αρχική ΡΟΜ, αφού απεγκατασταθουν κάποιες περιττές εφαρμογές και μπει Greenify....μετάνιωσα που έχασα χρόνο δοκιμάζοντας ΡΟΜ
what_if Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, vgiozo είπε Όσο το είχα κι εγώ μάλλον καλύτερη ήταν η αρχική ΡΟΜ, αφού απεγκατασταθουν κάποιες περιττές εφαρμογές και μπει Greenify....μετάνιωσα που έχασα χρόνο δοκιμάζοντας ΡΟΜ δεν χρειαζεται το greenify ολες αυτες οι στυλ miui κινεζικες μαμα roms εχουν καποιο security app το οποιο οταν το τηλεφωνο μπει στην αναμονη για καποια ωρα σουταρει οτιδηποτε δεν εχεις ρυθμισει να παραμενει στην μνημη
vgiozo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, what_if είπε δεν χρειαζεται το greenify ολες αυτες οι στυλ miui κινεζικες μαμα roms εχουν καποιο security app το οποιο οταν το τηλεφωνο μπει στην αναμονη για καποια ωρα σουταρει οτιδηποτε δεν εχεις ρυθμισει να παραμενει στην μνημη Με το greenify ειχα παντοτε καλυτερα αποτελεσματα....τον τεχνικο λογο δεν τον ξερω, πρακτικα ομως ισχυει κατα την εμπειρια μου
what_if Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vgiozo είπε Με το greenify ειχα παντοτε καλυτερα αποτελεσματα....τον τεχνικο λογο δεν τον ξερω, πρακτικα ομως ισχυει κατα την εμπειρια μου εγω δεν βαζω extra apps αν υπαρχουν μαμα που κανουν ακριβως το ιδιο δεν υπαρχει λογος να εχεις αλλο ενα task που τρωει μπαταρια σε οσες miui k flyme εχω δει μια χαρα δουλευουν αυτα τα security apps
moustakias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 πολυ καλη προσφορα το καλυτερο κινητο που μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα. Συγνωμη για το offtopic αλλα μπορει να μου δωσει καποιος λινκ για το πως βαζουμε την gcam? εγω εχω το Χ722.
Liquid Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λαθος νημα.Παρακαλω να σβηστει. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Liquid Λαθος νημα.
SeNNinhA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Εμενα παντως μου βγαζει 150-160€ (αναλογα το χρωμα)
dchatz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 συζηταμε για μια προσφορα των 109 ευρω που όμως είναι 153 + priority μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να το πάρουμε 109;
nvel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 η προσφορά είναι μέσω email οπότε μάλλον όσοι δεν παίρνουν το email βλέπουν άλλη τιμή από 109-118
gusdevelopers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και κουπόνι σε όσους δεν βγαίνει η προφορά από το link: 10BGX821 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από gusdevelopers
dchatz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά είχα κι εγω email. Το είχε πάει το gmail στα Promotions και δεν ασχολήθηκα. Η προσφορά λέει 100 τεμάχια ενω τα preorder είναι ήδη 937. Τι σημαίνει αυτό. Θα πάρουμε; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από dchatz ερωτηματικό
SeNNinhA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, gusdevelopers είπε Υπάρχει και κουπόνι σε όσους δεν βγαίνει η προφορά από το link: 10BGX821 Ισχυει το κουπονι. Ερωτηση, χρεωνεσαι τωρα ή οταν το στειλουν οπως στο Amazon?
gusdevelopers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, SeNNinhA said: Ισχυει το κουπονι. Ερωτηση, χρεωνεσαι τωρα ή οταν το στειλουν οπως στο Amazon? ναι κατευθείαν χρεώνουν Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από gusdevelopers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα