Προς το περιεχόμενο

Nokia X6 ή Z17 Lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά. Ο βασικότερος λόγος που δεν πάω με κλειστά τα μάτια στο Nokia είναι ότι με έχει κερδίσει η ομορφιά του Z17 Lite, μου αρέσει πολύ το design! 

Ένα βασικό μου ερώτημα είναι τη updates δέχεται το ένα και τι το άλλο, και ποιος επεξεργαστής είναι  καλύτερος ο Snap 653 ή ο 636?

Δημοσ.

Το Nokia έχει pure android άρα 3 χρόνια updete.

Το Nubia τα κλασικά update.

Ο 653 είναι καλύτερος.

Όσο πιο μεγάλο το νούμερο τόσο το καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

Το nubia είναι παλιό τηλέφωνο, επίσης ο 636 στα 14nm είναι κλάσης ανωτέρως από τον 653 στα 28nm.

Θα συμφωνησω. Δεν ειναι ομως κλασης ανωτερος ως αποδοση (ειναι απλα καπως καλυτερος) αλλα ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του ειναι καλυτερα αφου ειναι σαφως νεοτερος. Δεν ειναι ομως μεγαλη η διαφορα τους. Σιγουρα ο 636 στα 14nm ειναι σαφεστατα λιγοτερο ενεργοβορος. Σημαντικο θα ελεγα. Το Nokia βεβαια ειναι ακριβο για αυτο που ειναι και το Nubia απο υποστηριξη δεν θα ελεγα οτι εχει ιδιαιτερη

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

όλο το πακέτο του 636 είναι καλύτερο και σαν πιο νεότερος έχει και καλύτερη υποστήριξη, τα λεφτά που ζητάει το νοκια είναι πολλά,  καλύτερη επιλογή για τον φίλο είναι το xiaomi note 5 .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chios είπε

όλο το πακέτο του 636 είναι καλύτερο και σαν πιο νεότερος έχει και καλύτερη υποστήριξη, τα λεφτά που ζητάει το νοκια είναι πολλά,  καλύτερη επιλογή για τον φίλο είναι το xiaomi note 5 .

176 το βρισκω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chios είπε

ειναι το κινέζικο χωρίς την 800αρα στο 4G, εγώ δεν θα το έπαιρνα

Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, arsenal είπε

Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο?

Είναι μια συχνότητα που εκπέμπουν 4g οι ελληνικοί πάροχοι. Χρήσιμο αν μένεις επαρχία, δεν είναι deal breaker σε αστικό κέντρο αν δεν έχεις wind. 

Ο 636 είναι σαφώς ανώτερος του 653 overall.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Είναι μια συχνότητα που εκπέμπουν 4g οι ελληνικοί πάροχοι. Χρήσιμο αν μένεις επαρχία, δεν είναι deal breaker σε αστικό κέντρο αν δεν έχεις wind.

Ο 636 είναι σαφώς ανώτερος του 653 overall.

Αυτό πλέον ισχύει σε όλους τους παρόχους για την επαρχία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Αυτό πλέον ισχύει σε όλους τους παρόχους για την επαρχία.

Ναι βρε. Για αστικό κέντρο λέω που ακόμα και σε αυτά η wind έχει τα θεματακια της χωρίς 800.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...