IKARIWTHS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 paidia psaxnw ena palio ellhniko tragoudi,de thimame titlo omws oute logia ayto pou thimame einai pou elege "ton anastenagmo mou"epsaxa mpas kai to brw me ayton ton titlo ala tipota
dim_b Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Γιώργος Νταλάρας - Βρέχει στη φτωχογειτονιά Μικρά κι ανήλιαγα στενά και σπίτια χαμηλά μου βρέχει στη φτωχογειτονιά βρέχει και στην καρδιά μου Αχ ψεύτη κι άδικε ντουνιά άναψες τον καημό μου είσαι μικρός και δε χωράς τον αναστεναγμό μου Οι συμφορές αμέτρητες δεν έχει ο κόσμος άλλες φεύγουν οι μέρες σου βαρειά σαν της βροχής τις στάλες Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης Αυτό είναι;
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 nai file mou eyxaistw para polt
IGITIHI Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Όχι άλλο Νταλάρααααααα! (Παρέμβαση από Τζιμάκο) Υπάρχει και η άψογη, για να μην πω αριστουργηματική, εκτέλεση του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Μην την ξεχνάμε!
dim_b Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Έχεις δίκιο. Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο Νταλάρας και στο συγκεκριμένο τραγούδι η εκτέλεση του Sir Γρηγόρη είναι σαφώς καλύτερη, αλλά εκεί που βρήκα τους στίχους, ανέφερε τον ακατανόμαστο και κόλλησε το μυαλό μου (η αλήθεια είναι ότι όταν το έφερα στο μυαλό μου, κάτι δε μου πήγαινε καλά με τον Νταλάρα).
nikolaos_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Ψάχνω μια ειδική εκτέλεση Τραγούδι της ξενιτιάς από τον Δ. Μητροπάνο! Το έχει πει σε μια συναυλία πριν χρόνια, δυστυχώς δε θυμάμαι πολλά στοιχεία. Αν κάποιος ξέρει αν υπάρχει κάτι θα με ευχαριστήσει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.