Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παράγγειλα 1/10, το πλήρωσα, το περιμένω... Από iSystem, μεσσογείων... Κάθε βδομάδα παίρνω τηλέφωνο, ουδέν νεότερον... Σήμερα τηλεφώνησα και στην αντιπροσωπεία, iSquare, δεν έχουν ενημέρωση.   Δεν βλέπω να γκρινιάζει κανείς άλλος, εντύπωση μου κάνει...

Επεξ/σία από gvernar
Δημοσ.

Και εγώ μια από τα ίδια ενώ έλεγε διάθεσιμο στο site του istorm το πλήρωσα και μετά μου είπαν ότι δεν ξέρουν ούτε κάν ποτέ θα το έχουν. Άσε που δεν τους βρίσκεις ποτέ στο τηλέφωνο.

τελικα βρήκα ένα τελευταίο κομμάτι σε άσπρο στο πλαίσιο. 

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Apple Apple Watch Space Grey Aluminium Case 44mm Black Sport Band, αλλά πουθενά..

Έχω συμπληρώσει εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Public και αναμένω. Καλό θα ήταν να έφερναν και την έκδοση Cellular μήπως και έρθει ποτέ στην Ελλάδα υποστήριξη απο Cosmote, Vodafone, Wind και προγραμματίσουν τα τσιπάκια που θα υπάρχουν ήδη.

Δημοσ.

Κι εγώ το πέτυχα στο Πλαίσιο Αγ. Παρασκευής, αφότου το είχα ήδη παραγγείλει, και το άφησα, αφενός γιατί βαρέθηκα να ακυρώσω την παραγγελία στο άλλο μαγαζί, αφετέρου γιατί ήθελα το άλλο λουράκι. Το μετάνιωσα, ξεκάθαρα!

Μπράβο που το τσίμπησες, φίλε @pdiomidis, μπορεί να μιλάμε για το ίδιο κομμάτι, 44 silver με άσπρο. Εντυπώσεις;

Ωραίο θα ήταν και το cellular, αν όμως δει κανείς τις αγορές και τους παρόχους που το διαθέτουν, έχουμε ακόμα δρόμο, για κάποιον περίεργο λόγο... Ο Κώστας γράφει εδώ γι αυτό το θέμα: 

Δημοσ.

Εγω το εκανα παραγγελια απο κωτσοβολο γιατι ειχα ενα κουπονι -40€ σε αγορα ανω τον 350€,οποτε με συμφερε απο εκει και ας περιμένω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...