geogr13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα.. Το κακο με τα τηλεφωνα να σε παιρνουν ειδικα ακαταλληλες ωρες, να σε πρηζουν και να ζητανε να αλλαξεις εταιρια ενω εχεις στην πλατη σου 24 μηνες φρεσκους μηνες εχει παραγινει.. Μονο που πριν λιγη ωρα λογαριαζανε χωρις τον ξενοδοχο.. Με καλει στο κινητο κιολας ενας (που δεν θελω να το χαρακτηρισω) με μια ψευτομαγκια και ενα θρασος στην εκφορα του λογου του απυθμενο.. Να μιλας ευγενικα και αυτος να σηκωνει τον τονο της φωνης του.. Να του λες εχω φρεσκο συμβολαιο 24 μηνες και να σου απανταει επι λεξη: Δεν με νοιαζει αυτο τα λεφτα που σας δινουμε εμεις ειναι τετραπλασια.. Αλλα λογια να αγαπιομαστε.. Εκει λοιπον παιδια δεν σας κρυβω οτι μπηκα στον πειρασμο να τον αρχισω στα χριστο-καντηλα.. Αλλα το ξανασκεφτηκα και ειπα ασε θα γελασουμε σημερα.. Οποτε του λεω: "Κοιτα αγαπητε για να αλλαξω εταιρια και να ερθω σε σας θα το κανω υπο μια προυποθεση.. Θελω εγραφο υπογεγραμμενο απο εσενα τον ιδιο και απο την Vodafone (την εταιρια του) που θα λεει πως οτι οικονομικη απαιτηση θα εχει προς το ατομο μου η Cosmote θα μου την καλυψετε σε μετρητα και στο χερι".. Εκει λοιπον εγινε κατι αναπαντεχο.. Το εκλεισε απο μονος του!!!!!! Απ την ευχαριστηση μου μονο που δεν βγηκα στο μπαλκονι να αναψω καπνογονα σας λεω!!!!!!! Πρωτη κινηση μου να βαλω φραγη στον συγκεκριμενο αριθμο.. Παιδια μην αφηνετε αυτους τους ασυνειδητους να σας ποιανουν στον υπνο και να σας σπικαρουν φουμαρα.. Μιληστε στην γλωσσα τους.. Ζητηστε να σας δωσουν πραγματα που θεωρητικα δεν γινονται.. Τρολαρετε.. Παιξτε μαζι τους και το καλυτερο?? Γελαστε με την ψυχη σας!!!!!!!!!! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από geogr13 1
armagedwnn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χθες διάβασα μια είδηση ότι wind, ote, cosmote k vodafone ελέγχθηκαν και πήραν το ανώτατο όριο των 150.000 ευρώ για τους λόγους αυτούς. Το ποσό των 150κ είναι το ανώτερο πρόσθημο που μπορούσε να τους επιβληθεί. Αν βρω την είδηση θα ανεβάσω το λινκ. Από προσωπικής άποψης, μία φίλη δούλεψε 2014-2015 περίπου για 3 μήνες στην wind σε αυτή την θέση, μου εξήγησε πωσ λειτουργεί το σύστημα είχαν μετά από μια συνομιλία ένα χρωματισμό για να τον χαρακτηρίσουν δεν θυμάμαι κ εγώ ακριβώς πως ήταν. Το συμπέρασμα ήταν ότι αν τους απειλούσες με μήνυση επειδή σε ενοχλούν σε κλείδωναν απ' το σύστημα και δεν σε έβγαζε αυτόματα για να σε πάρουν. Γενικά είχα το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά τον τελευταίο μήνα έχω λάβει δύο κλήσεις από εταιρίες για ρεύμα, την δεύτερη φορά ζήτησα το όνομα με τον οποίο συνομιλώ, την εταιρία και αν υπόκειται αυτό που κάνουν σύμφωνα με το GDPR. Δεν γνωρίζω ακριβώς αν είχα δίκιο και αν τα έλεγα σωστά πάντως μου ζήτησε συγνώμη για την ενόχληση και το έκλεισε. Ελπίζω απλά να μην ξαναλάβω κλήση. Η είσηση: https://www.reader.gr/news/politiki/moirase-prostima-i-arhi-prosopikon-dedomenon-gia-tis-enohlitikes-kliseis Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από armagedwnn 1
oceanborngr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Εγώ τους είπα την τελευταία φορά, πριν κανένα δίμηνο οτι η κλήση ηχογραφείται και από την πλευρά μου, το έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες και δεν με έχουν ενοχλήσει ακόμη ξανα. 1
billiboo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 η ξερωγω αν σε ενοχλεί τόσο ενα απλό δεν ενδιαφέρομαι και να το κλείσεις?
georgerapp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 εγώ έχω μια μεγάλη λίστα με τηλέφωνα σε block. Αλλάζοντας συσκευή πλέον ήταν καθαρά,οπότε για ένα μικρό διάστημα είχα κάποια τηλέφωνα,αυτά τα σήκωνα και τους έλεγα -παρε με σε ένα λεπτό- ωστόσο γινόταν block. Δε κράτησε πολύ μάλλον διότι έχω μπλοκάρει πάλι τα περισσότερα. Αυτό με την μαγκιά όμως μου είχε συμβεί στο παρελθόν και δυστυχώς εγώ παρασυρθηκα και του έβρισα τα θεία (κακός) οπότε μου το έκλεισε. 1
geogr13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, billiboo είπε η ξερωγω αν σε ενοχλεί τόσο ενα απλό δεν ενδιαφέρομαι και να το κλείσεις? Θα ξανακαλεσουν.. Πρεπει να παιξεις στο παιχνιδι τους.. Να ζητησεις τα στοιχεια τους, να τους πεις οτι τους ηχογραφεις, να τους απειλησεις με αγωγες, να ζητησεις (οπως εγω) πραγματα που θεωρητικα δεν γινονται και στο τελος να μπλοκαρεις τους αριθμους.. Μονο ετσι καταλαβαινουν.. 1
billiboo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, geogr13 είπε Θα ξανακαλεσουν.. Πρεπει να παιξεις στο παιχνιδι τους.. Να ζητησεις τα στοιχεια τους, να τους πεις οτι τους ηχογραφεις, να τους απειλησεις με αγωγες, να ζητησεις (οπως εγω) πραγματα που θεωρητικα δεν γινονται και στο τελος να μπλοκαρεις τους αριθμους.. Μονο ετσι καταλαβαινουν.. ετσι οπως το λες παλι εσυ εισαι αυτος που μπλοκαρει τους αριθμους, πραγμα που μπορεις να κανεις και χωρις το show
tsakfot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 τρόπος που δουλεύει πάντα και ξεμπερδεύεις σε 10 δευτερόλεπτα : "Ναι γειά σας, από Vodafone καλώ.. - ευχαριστώ πολύ αλλά εργάζομαι στην Cosmote και πληρώνω υπαλληλικό" αντίστοιχα για την elpedison etc - δουλεύω στην πρωτέργια κτλπ κτλπ. 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά δεν χρειάζεται τέτοια καραγκιοζιλίκια γιατί αφενός είναι υπάλληλοι πίσω από το ακουστικό και αφετέρου κάποιο σύστημα τους ρίχνει τις κλήσεις τους. Δεν σας παίρνουν με το χέρι. Οποιος δεν θέλει απλά λέει "δεν ενδιαφέρομαι" και κλείνει το τηλέφωνο και τους βάζει και σε block list. Πάντα θα σας παίρνουν τηλέφωνο για τα πάντα, δεν θα γλυτώσουμε από αυτό εκτός και αν απαγορευθεί ρητά η τηλεφωνική επικοινωνία για λόγους προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει οπότε θεωρήστε το ως δεδομένο και κινηθείτε ανάλογα. 4
weather1967 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Παιδιά δεν χρειάζεται τέτοια καραγκιοζιλίκια γιατί αφενός είναι υπάλληλοι πίσω από το ακουστικό και αφετέρου κάποιο σύστημα τους ρίχνει τις κλήσεις τους. Δεν σας παίρνουν με το χέρι. Οποιος δεν θέλει απλά λέει "δεν ενδιαφέρομαι" και κλείνει το τηλέφωνο και τους βάζει και σε block list. Πάντα θα σας παίρνουν τηλέφωνο για τα πάντα, δεν θα γλυτώσουμε από αυτό εκτός και αν απαγορευθεί ρητά η τηλεφωνική επικοινωνία για λόγους προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει οπότε θεωρήστε το ως δεδομένο και κινηθείτε ανάλογα. +1000 Ούτε διάλογοι,ούτε τίποτα,δέν ενδιαφέρομαι καί μετά σύνδεση μέ Κάιρο.
billiboo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, divo είπε υπαρχει το μητρωο 11 το οποιο απαγορευει την επικοινωνια για διαφημιστικους λόγους σε όλες τις εταιρείες. Και αν θυμαμε καλα ειναι κοινο. Ειναι υποχρεωμενοινα παιρνουν απο τις εταιρειες αυτη τη λιστα, ολοι αυτοι που κανουν διαφημισεις. Ζητας λοιπον τον προϊστάμενο του παιρνεις το ονομα του και δεν σε ξανακαλουν. εδω να σημιωσω οτι οταν ειχα μπει στο μητρωο 11 αλλα συνεχιζαν να με καλουν μετα απο απικοινωνια με τον παροχο μου (οτε) μου ειπαν οτι απτην στιγμη που αυτοι με εβαλαν στο μητρωο δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο και πρεπει να κανω μονος μου νομικες ενεργειες.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Σας βρίσκουν μπόσικους γι αυτό αποθρασύνονται .Εγώ τους κόβω από το πρώτο λεπτό, τους λέω δεν ενδιαφέρομαι και μετά κλείνω το τηλέφωνο. Όχι να έχουμε κι ενοχές που μας ενοχλούν στο σπίτι μας
markon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mhtrwo_11.html https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/arthra/mitroo-arthrou-11/ https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/etairiko-profil/genikes-plirofories/mitroo-arthrou-11/ 1
orck Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω με αυστηρο τονο εαν ειναι συμφωνα με τις διαταξεις του GDPR;
ikaruga24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, orck είπε Δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω με αυστηρο τονο εαν ειναι συμφωνα με τις διαταξεις του GDPR; Είναι, το GDPR έχει σχέση μόνο για την χρήση των προσωπικών σου δεδομένων. Οταν σε παίρνουν αυτοί δεν ξέρουν σε ποιον καλούν, καλεί στο σύστημα στην τύχη και πέφτει στον υπάλληλο μια άδεια καρτέλα που θα πρέπει να συμπληρώσει αυτός μόνο με την δική σου συγκατάθεση και εφόσον θες να ακούσεις την προσφορά του. Τώρα όπως είναι λογικό επειδή πρόκειται για επιθετική πώληση προφανώς και για τα διαδικαστικά δεν θα ασχοληθεί πριν ξεκινήσετε τα της προσφοράς. Πρώτα θα τα πείτε και μετά θα περάσει στο θέμα των στοιχείων σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα