Christosr32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα την βοηθεια σας σας παρακαλω!!Ξαφνικα κολλησε το laptop ιο!Ολες οι φωτο μου εχουν γινει σε format XVNAW τι να κανω?δεν εχω παρει backup!Στο google μου αναφερει τον ΙΟ RANSOMWARE ξερει κανεισ κατι?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Απλός τα ξεχνάς Κανε ενα φορμάτ να είσαι σίγουρος
Alex-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Christosr32 είπε Alex-V τι εννοεις? Ειναι κρυπτογραφημενα τα αρχεια. Θελει διαδικασια και αν θα πετυχει. 1
donblunts Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Christosr32 είπε Καλησπερα την βοηθεια σας σας παρακαλω!!Ξαφνικα κολλησε το laptop ιο!Ολες οι φωτο μου εχουν γινει σε format XVNAW τι να κανω?δεν εχω παρει backup!Στο google μου αναφερει τον ΙΟ RANSOMWARE ξερει κανεισ κατι?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τι Windows έχεις? Ψάξε μπας και έχεις ενεργοποιημένο κατα λάθος το system restore.
Alex-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Απλός τα ξεχνάς Κανε ενα φορμάτ να είσαι σίγουρος Μην εισαι απολυτος. Εσωσα αρχεια απο εναν. λοιπον χρηστο. μπες σε safe mode με συνδεση στο ιντερνετ και σκαναρε για αρχη τον υπολογιστη με το eset online scanner λογικα θα σου βρει τον ιο και θα τον βγαλει. μετα, κατεβασε το shadow explorer. πιθανον να σου βρει τα αρχεια https://shadowexplorer.com/ https://www.eset.com/gr/home/online-scanner/ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Alex-V 1
Christosr32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Τι φορματ?εχω ολεσ τισ φωτο απο τα δυο μου παιδια απο οταν γενηθηκαν με τιποτα δεν κανω φορματ!ελεοσ οσο και αν κοστιζει με οποιον τροπο θα το κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 λεπτά πριν, donblunts είπε Τι Windows έχεις? Ψάξε μπας και έχεις ενεργοποιημένο κατα λάθος το system restore. δεν το εχω δυστηχως 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Christosr32 είπε Τι φορματ?εχω ολεσ τισ φωτο απο τα δυο μου παιδια απο οταν γενηθηκαν με τιποτα δεν κανω φορματ!ελεοσ βεβαια ολα αυτα τα χρονια δεν κανεις και κανενα backup, οποτε μη το παιζεις θιγμενος τωρα. κανε οτι σ προτεινε ο αλεξ και αν πιασει εχει καλως
Alex-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Κανε αυτο που σου ειπα και οπου κολλησεις πες μας.
Christosr32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Eυχαριστω Alex-v 9 λεπτά πριν, Alex-V είπε Μην εισαι απολυτος. Εσωσα αρχεια απο εναν. λοιπον χρηστο. μπες σε safe mode με συνδεση στο ιντερνετ και σκαναρε για αρχη τον υπολογιστη με το eset online scanner λογικα θα σου βρει τον ιο και θα τον βγαλει. μετα, κατεβασε το shadow explorer. πιθανον να σου βρει τα αρχεια https://shadowexplorer.com/ https://www.eset.com/gr/home/online-scanner/
Christosr32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Alex-V είπε Σε safe mode ξερεις να μπαινεις? Δεν ειμαι και πολυ γνωστησ αλλα θα το προσπαθησω με f8 σωστα?
mezger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Επίσης μπορείς πάντα να δοκιμάσεις να πληρώσεις ότι ζητάνε. Δεν προτείνεται γενικώς για διάφορους λόγους (κερατιάτικα λεφτά, δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα σου ξεκλειδώσουν τα αρχεία, τους ενθαρρύνεις να συνεχίσουν τη δράση τους κ.α.) αλλά αν αποτύχουν άλλες ενέργειες αποκατάστασης ίσως να μην έχεις άλλη επιλογή. Αν ακολουθήσεις αυτό το δρόμο, μην το παρακάνεις με καθαρισμούς γιατί μπορεί και να θες να μη μπορέσεις να ακολουθήσεις τις όποιες οδηγίες τους. Σε κάποιες περιπτώσεις παρόμοιων ιών υπήρξε διαρροή κλειδιών ή βρέθηκε κάποιο bug που επέτρεψε την αποκρυπτογράφηση των αρχείων. Δε μπορείς να ελπίζεις σ'αυτό (είναι σπάνιο) αλλά καλού κακού αν δε βγάλεις τελικά άκρη κράτα αντίγραφο των αρχείων μπας και τα ξεκλειδώσεις στο μέλλον. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα