Tharedream Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, προσπαθώ να συνδεθώ μέσω telnet στο default gateway από cmd και αποτυγχάνω βλέποντας ένα μύνημα: Could not open connection to the host, on port 23: Connect failed Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι με μπλοκάρει ο πάροχος μου, αλλά όταν επικοινώνησα η απάντηση ήταν αρνητική αν και δεν φαινόταν να κατανοούσε ακριβώς... Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ποιο router εχεις; Δεν ειναι απαραιτητο ολα να υποστηριζουν ή να εχουν ανοικτη την προσβαση απο το telnet. Τι προσπαθεις να πετυχεις μεσω telnet;
Tharedream Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, asmilon είπε Ποιο router εχεις; Δεν ειναι απαραιτητο ολα να υποστηριζουν ή να εχουν ανοικτη την προσβαση απο το telnet. Τι προσπαθεις να πετυχεις μεσω telnet; Technicolor th589vn v3 Προσπαθώ να απενεργοποιήσω ένα port, και πιο συγκεκριμένα προσπαθώ να αποφύγω κάποια error messages που συναντώ στο destiny 2. Ακολουθώ ένα guide με περιορισμένες γνώσεις πάνω στο θεμα, για 'το απευθύνθηκα εδώ. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Tharedream
asmilon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 ΟΚ, μπορεις να μοιρασεις και το link του guide να δουμε αν μπορει να γινει καπως διαφορετικα;
Tharedream Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, asmilon είπε ΟΚ, μπορεις να μοιρασεις και το link του guide να δουμε αν μπορει να γινει καπως διαφορετικα; Φυσικά https://www.bungie.net/en/Forums/Post/231008613
jkoukos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 To telnet στο TG589vn v3 είναι κλειδωμένο εξαρχής και χρειάζονται κάποια βήματα να ενεργοποιηθεί. Δες εδώ σε γειτονικό φόρουμ και τα επόμενα μηνύματα για το πως γίνεται.
Tharedream Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, jkoukos είπε To telnet στο TG589vn v3 είναι κλειδωμένο εξαρχής και χρειάζονται κάποια βήματα να ενεργοποιηθεί. Δες εδώ σε γειτονικό φόρουμ και τα επόμενα μηνύματα για το πως γίνεται. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, έλυσα το πρόβλημα μου αντικαθιστώντας το ρούτερ με ένα tp.link και το αρχικό μου πρόβλημα εξαφάνιστηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα