JTRGamer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα βρήκα στο συρτάρι 300 γραμμάρια στέβια σε σκόνη σε πακέτο κλειστό.Το θέμα είναι όμως ότι γράφει ημερομηνία λήξης 11/7/2015. Αμα την καταναλώσω θα έχω πρόβλημα?Στο καφέ θέλω να βάζω ένα κουταλάκι λίγο δλδ 1 1
nipoa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ανάλωση κατά προτίμηση έως: Η σήμανση αυτή χρησιμοποιείται σε ευρεία γκάμα κατεψυγμένων, αποξηραμένων, κονσερβοποιημένων και άλλων τροφών. Η ημερομηνία αυτή αφορά κυρίως την ποιότητα και όχι την ασφάλεια του προϊόντος, γεγονός που σημαίνει ότι και μετά το πέρας της δεν καθίσταται βλαβερό για την υγεία, απλώς αρχίζει να χάνει τη γεύση ή την υφή του. 1 1
kallair Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Προσωπικα θα προτιμουσα να τον πιω σκετο τον καφε, παρα να βαλω την 3 χρονων ληγμενη στεβια ακομα κ αν ηξερα οτι (ισως) δεν θα παθω κατι.
JTRGamer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, kallair είπε Προσωπικα θα προτιμουσα να τον πιω σκετο τον καφε, παρα να βαλω την 3 χρονων ληγμενη στεβια ακομα κ αν ηξερα οτι (ισως) δεν θα παθω κατι. πρέπει να είσαι πολύ φοβικός όμως
orck Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Εάν μιλάμε για κλειστό κουτί με ένα υλικό το οποίο δεν έχει υγρασία εγώ δεν θα το φοβόμουν καθόλου να το καταναλώσω. 1
kallair Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, JTRGamer είπε πρέπει να είσαι πολύ φοβικός όμως που δεν τρωω κατι που γραφει οτι εχει ληξει 3 χρονια κ δεν θα εμπιστευομουν καποιον που μου εγραψε "φαε το δεν εχεις προβλημα" απο το ιντερνετ; λογικο θα με χαρακτηριζα. 3
txcellas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Πήγαινε πετά την και πάρε άλλη. Θα γλιτώσεις 5 ευρώ αλλά αν σου δημιουργήσει κάποιο θέμα;
mylo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Φατη ρε φίλε, αν σε κόψει όμως μην ανοίξεις νέο θρεντ... 1
Comic maniak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, JTRGamer είπε Καλημέρα βρήκα στο συρτάρι 300 γραμμάρια στέβια σε σκόνη σε πακέτο κλειστό.Το θέμα είναι όμως ότι γράφει ημερομηνία λήξης 11/7/2015. Αμα την καταναλώσω θα έχω πρόβλημα?Στο καφέ θέλω να βάζω ένα κουταλάκι λίγο δλδ Καλα εισαι σοβαρος; Να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα....
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Προσωπικά δεν θα τη χρησιμοποιούσα ακόμη κι αν έβαζα ζάχαρη στον καφέ. Από την άλλη βέβαια, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αλλά υπο προυποθέσεις. Περισσότερα εδώ. 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, JTRGamer είπε Καλημέρα βρήκα στο συρτάρι 300 γραμμάρια στέβια σε σκόνη σε πακέτο κλειστό.Το θέμα είναι όμως ότι γράφει ημερομηνία λήξης 11/7/2015. Αμα την καταναλώσω θα έχω πρόβλημα?Στο καφέ θέλω να βάζω ένα κουταλάκι λίγο δλδ Εγγύηση πως αν την καταναλώσεις δεν θα έχεις πρόβλημα υπήρχε μέχρι τις 11/07/2015, πλέον δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Να πεθάνεις πάντως δεν πρόκειται, άντε το πολύ πολύ να σε πάει σερπαντίνα, δες το και σαν ευκαιρία για δωρεάν καθαρισμό λεπτού και παχέος εντέρου, οπότε προχώρα άφοβα.
ELTASSOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Οι ημερομηνιες ειναι πλασματικες. Οσο παληωνει η στεβια ωριμαζει και γινεται καλυτερη. Αν μυριζει σαν μουχλα ειναι ετοιμη για καταναλωση. Βαλτη σε βουτυρο και αλειψε ζεστο ψωμακι πολυσπορο και θα νομιζεις οτι εισαι στον παραδεισο...καλη απολαυση ζηλευω 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα