Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα βρήκα στο συρτάρι 300 γραμμάρια στέβια σε σκόνη σε πακέτο κλειστό.Το θέμα είναι όμως ότι γράφει ημερομηνία λήξης 11/7/2015.

Αμα την καταναλώσω θα έχω πρόβλημα?Στο καφέ θέλω να βάζω ένα κουταλάκι λίγο δλδ

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ανάλωση κατά προτίμηση έως: Η σήμανση αυτή χρησιμοποιείται σε ευρεία γκάμα κατεψυγμένων, αποξηραμένων, κονσερβοποιημένων και άλλων τροφών. Η ημερομηνία αυτή αφορά κυρίως την ποιότητα και όχι την ασφάλεια του προϊόντος, γεγονός που σημαίνει ότι και μετά το πέρας της δεν καθίσταται βλαβερό για την υγεία, απλώς αρχίζει να χάνει τη γεύση ή την υφή του.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικα θα προτιμουσα να τον πιω σκετο τον καφε, παρα να βαλω την 3 χρονων ληγμενη στεβια ακομα κ αν ηξερα οτι (ισως) δεν θα παθω κατι.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kallair είπε

Προσωπικα θα προτιμουσα να τον πιω σκετο τον καφε, παρα να βαλω την 3 χρονων ληγμενη στεβια ακομα κ αν ηξερα οτι (ισως) δεν θα παθω κατι.

πρέπει να είσαι πολύ φοβικός όμως

Δημοσ.

Εάν μιλάμε για κλειστό κουτί με ένα υλικό το οποίο δεν έχει υγρασία εγώ δεν θα το φοβόμουν καθόλου να το καταναλώσω.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JTRGamer είπε

πρέπει να είσαι πολύ φοβικός όμως

που δεν τρωω κατι που γραφει οτι εχει ληξει 3 χρονια κ δεν θα εμπιστευομουν καποιον που μου εγραψε "φαε το δεν εχεις προβλημα" απο το ιντερνετ;

λογικο θα με χαρακτηριζα.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Καλημέρα βρήκα στο συρτάρι 300 γραμμάρια στέβια σε σκόνη σε πακέτο κλειστό.Το θέμα είναι όμως ότι γράφει ημερομηνία λήξης 11/7/2015.

Καλα εισαι σοβαρος; Να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα....

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα τη χρησιμοποιούσα ακόμη κι αν έβαζα ζάχαρη στον καφέ.
Από την άλλη βέβαια, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αλλά υπο προυποθέσεις. Περισσότερα εδώ.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Εγγύηση πως αν την καταναλώσεις δεν θα έχεις πρόβλημα υπήρχε μέχρι τις 11/07/2015, πλέον δεν υπάρχει καμία εγγύηση.

Να πεθάνεις πάντως δεν πρόκειται, άντε το πολύ πολύ να σε πάει σερπαντίνα, δες το και σαν ευκαιρία για δωρεάν καθαρισμό λεπτού και παχέος εντέρου, οπότε προχώρα άφοβα.

Δημοσ.

Οι ημερομηνιες ειναι πλασματικες. Οσο παληωνει η στεβια ωριμαζει και γινεται καλυτερη. Αν μυριζει σαν μουχλα ειναι ετοιμη για καταναλωση. Βαλτη σε βουτυρο και αλειψε ζεστο ψωμακι πολυσπορο και θα νομιζεις οτι εισαι στον παραδεισο...καλη απολαυση ζηλευω

• Confused 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...