Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για το pocophone σε σχέση με την κάμερα του;;; γιατί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ δυνατό

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nonet08 είπε

Γιατι με νυχια και με δοντια παντα προσπαθεις να δικαιολογησεις το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα; οπως εκανες και στο θεμα που ανοιξα γι αυτο το καταστημα. Και εκει ολες σου οι απαντησεις προσπαθουν να δικαιολογησουν το καταστημα οπως κανεις και εδω. Εκει ελεγες οτι εγω δεν το χειριστηκα καλα εδω λες οτι ηταν απλως μια ατυχια, τοση σιγουρια οτι ειναι καλο καταστημα ουτε δικο σου να ηταν. Θα συνεχισω να το κοπαναω οπως λες παντου και παντα οτι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε ηλεκτρονικο καταστημα.

Ναι είδες με έβαλαν και τα λέω......

Όσο για το αν το κοπάνας αυτό είναι δικό σου θέμα αλλά καταντάει κάπως κουραστικό.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Mankon7 είπε

Τι γνώμη έχετε για το pocophone σε σχέση με την κάμερα του;;; γιατί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ δυνατό

Απο καμερα δεν αξιζει τα λεφτα του..

Δημοσ.

Φίλε το ότι μπορείς να δώσεις 400€ δεν σημενει 

οτι πρέπει να τα δώσεις εξάλλου πάνω κάτω κάμερα και μπαταρία θες αυτά τα βρίσκεις και σε κινητά κάτω τον 250€ κατά προτίμηση θα πήγαινα στο xiaomi Redmi note 5  στα περίπου 180€ ή και huawei mate 20 lite dual στα περίπου 270€ ,αν παρόλα αυτά θες κάτι ποιο ακριβό πάνε στο huawei honor 10 στα περίπου 350€ (οι τιμές που λέω είναι από το Skroutz όχι από συγκεκριμένα καταστήματα ) κατά την γνώμη μου  

οτι κινητό και να διαλέξεις δες τη τιμή υπάρχει και από το Skroutz γτ έχει πόλη καλές τιμές 

ευχαριστω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mankon7 είπε

Δεν συγκρίνεται πάντως με S8 και με άλλα που αναφέρθηκαν.

Σαν απόδοση και χαρακτηριστικά (εκτός κάμερας)είναι πολύ καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mankon7 είπε

;Mate 20 light vs p10

Όσον αφορά την κάμερα και την μπαταρια;;;τι να πάρω;;;

Αντε παλι με τα Lite!!!! ΜΑΚΡΙΑ λεμε.

P10 απο τα δυο χωρις σκεψη. Κλασεις καλυτερος επεξεργαστης, κλασεις καλυτερη καμερα, μεγαλυτερη μπαταρια, συνολικα πολυ καλυτερο τηλεφωνο. Μιλαμε για P10 οχι για P10 lite!

Η καμερα του Mate 20 lite δεν ειναι απλα χειροτερη. Ειναι κακη.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mankon7 είπε

;Mate 20 light vs p10

Όσον αφορά την κάμερα και την μπαταρια;;;τι να πάρω;;;

φιλε μου κανεις ενα μεγαλο λαθος, ψαχνεις τηλεφωνο για την γυναικα σου, αλλα το ψαχνεις με προτεραιοτητα τα δικα σου γουστα και οχι με τα κριτηρια που θα αρεσαν σε μια γυναικα. ο saruman σου προτεινε ενα κινητο που πιστευω και εγω οτι θα ειναι κατι ξεχωριστο για την γυναικα σου, το s8, και δεν στο προτεινε τυχαια, ειναι γνωστης του forum εδω και αφουγκραζετε ολες τις ιδεες που πεφτουν εδω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, manoskost είπε

φιλε μου κανεις ενα μεγαλο λαθος, ψαχνεις τηλεφωνο για την γυναικα σου, αλλα το ψαχνεις με προτεραιοτητα τα δικα σου γουστα και οχι με τα κριτηρια που θα αuρεσαν σε μια γυναικα. ο saruman σου προτεινε ενα κινητο που πιστευω και εγω οτι θα ειναι κατι ξεχωριστο για την γυναικα σου, το s8, και δεν στο προτεινε τυχαια, ειναι γνωστης του forum εδω και αφουγκραζετε ολες τις ιδεες που πεφτουν εδω. 

Ότι ψάχνω με τα δικά μου γούστα είναι αλήθεια.....Χαχαχα

Αν αποφασίσω να δώσω γύρω στα 400 το s8 θα πάρω, αλλά έλεγα μήπως με λιγότερα χρήματα κάνω την δουλειά μου.

Τι γνώμη έχετε για το honor 10;;;

Φαίνεται αρκετά καλό κινητό.....

Επεξ/σία από Mankon7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mankon7 είπε

Ότι ψάχνω με τα δικά μου γούστα είναι αλήθεια.....Χαχαχα

Αν αποφασίσω να δώσω γύρω στα 400 το s8 θα πάρω, αλλά έλεγα μήπως με λιγότερα χρήματα κάνω την δουλειά μου.

Τι γνώμη έχετε για το honor 10;;;

Φαίνεται αρκετά καλό κινητό.....

φιλε μου να καταλαβεις το εξης: οταν ενα κινητο πουλαει, τοτε πολλοι προγραμματιστες ασχολουνται με custom rom, και επειδη η samsung μετα τις 3 σταματαει, οσα χρονια και να το εχεις παντα θα βρισκεις rom στην εκαστοτε που θα εχει βγει. ( εγω εχω το s4 mini που κυκλοφορησε το 2013 και το δουλευω με custom rom 8.1 ). οποτε καταλαβαινεις οτι αγοραζοντας ενα κινητο samsung ναυαρχιδα ποτε δεν θα μεινεις πισω, και μιλαμε για ενα κινητο κοσμημα, με καλη καμερα, καλη μπαταρια, και οσο να ειναι πουλαει και σαν εμφανιση. δεν προσπαθω να σε πεισω να αγορασεις samsung, αλλα εν συγκριση με αλλα κινητα ειναι επενδυση για το μελλον, και δεν ειναι ενα κινητο που θα σε αφησει σε 2 ή 3 χρονια.

Επεξ/σία από manoskost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...