Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα 

Θέλει η γυναίκα μου κινητό και οπως καταλαβαίνετε με έχει χώσει για να της βρω

1) Το ποσό που διαθέτουμε: γύρω στα 400
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ίντερνετ,φωτογραφίες και βίντεο
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Max 6"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με απασχολεί
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι απαραίτητα
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν με ενδιαφέρει
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι γιατί θα αγοραστεί με καρτα
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κατά κύριο λόγο Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

Ψάχνοντας στο forum έχω καταλήξει στο Pocophone, το mi8 και το mate 10 pro.

Θα ήθελα να ακούσω και άλλες προτάσεις

Δημοσ.

Επειδή είναι για γυναίκα και θα σου πει ποια είναι αυτά τα κινητά δεν τα ξέρω και τα λοιπά....και θα έχεις και μουρμούρα  πήγαινε καλύτερα σε ένα σιγουράκι όπως το S8 και τελείωσε η υπόθεση.

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=609&ref=bestprice.gr

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mankon7 είπε

Είναι και αυτό στα υποψήφια.......αλλά δεν ξέρω ακόμα!!!!!

Huawei mate 10 pro φιλε για μενα...!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Mankon7 είπε

Τι γνώμη έχετε για τα παρακάτω;;;

P20 lite

LG g6

Google pixel xl

ή κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα;;;(300Euro)

Πρωτον εγω θα σε συμβουλευα να μεινεις μακρια απο το www.netmobile.gr διοτι εχω την χειροτερη εμπειρια (εδωσα 400 ευρω και ειμαι αυτην την στιγμη χωρις κινητο και χωρις λεφτα εδω και ενα μηνα. Αμα εντοπισεις καποιο προβλημα μετα την αγορασα σου απο το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα απλα την πατησες οπως εγω). Στο λεω αυτο γιατι σου εδωσε ποιο πανω καποιος link να αγορασεις απο κει το samsung galaxy s8. Δευτερον σου προτεινω στα 300 ευρω το nokia 7 plus 300 και κατι εχει, και κοντα στα 400 το Sony Xperia XA2 Ultra (ΜΕΓΑΛΟ κινητο) https://www.schinas-electric.gr/ell/product/Sony-Xperia-XA2-Ultra-Gold-6-32GB-Smartphone με 6 ιντζες οθονη καλες καμερες και καλη μπαταρια επισης ειναι sony.

Επεξ/σία από nonet08
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, nonet08 είπε

Πρωτον εγω θα σε συμβουλευα να μεινεις μακρια απο το www.netmobile.gr διοτι εχω την χειροτερη εμπειρια (εδωσα 400 ευρω και ειμαι αυτην την στιγμη χωρις κινητο και χωρις λεφτα εδω και ενα μηνα. Αμα εντοπισεις καποιο προβλημα μετα την αγορασα σου απο το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα απλα την πατησες οπως εγω). Στο λεω αυτο γιατι σου εδωσε ποιο πανω καποιος link να αγορασεις απο κει το samsung galaxy s8. Δευτερον σου προτεινω στα 300 ευρω το nokia 7 plus 300 και κατι εχει, και κοντα στα 400 το Sony Xperia XA2 Ultra (ΜΕΓΑΛΟ κινητο) https://www.schinas-electric.gr/ell/product/Sony-Xperia-XA2-Ultra-Gold-6-32GB-Smartphone με 6 ιντζες οθονη καλες καμερες και καλη μπαταρια επισης ειναι sony.

Ένα περιστατικό το οποίο το κοπάνας συνέχεια... έλεος δηλαδή....

Εντάξει το κακό ή η ατυχία έγινε σε σένα τη να κάνουμε τώρα......

Δεν σημαίνει ότι είναι κακό το κατάστημα.

Δηλαδή αν ήταν μεγάλη αλυσίδα (που έχει τύχη αρκετές φορές)!!!

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mankon7 είπε

P20 lite

LG g6

Google pixel xl

P20 lite και γενικα καθε light μακρια.

Το Pixel XL ειναι καλο κινητο αλλα θα ξενερωσει μαλλον με την ξεπερασμενη σημερα σχεδιαση του.

Το G6 ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Εχει επαρκη μπαταρια αλλα οχι μεγαλη.

Το Mi Mix 2 ειναι ομορφο και δυνατο αλλα οχι με ιδιαιτερα καλη καμερα. Ειδικα σε λευκο θα αρεσει πολυ. 

Το Mi Mix 2s εχει και καλυτερο επεξεργαστη και καλη καμερα και ειναι μεσα στο budget σου. Ριξε μια ματια.

Το Mi8 ειναι επισης μια πολυ καλη αγορα.

Δημοσ.

Mi mix 2 vs mate 20 lite????

Υπάρχουν πολλά κινητά σε αυτά τα χρήματα και πραγματικά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις!!!!!!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Mankon7 είπε

Mi mix 2 vs mate 20 lite????

Υπάρχουν πολλά κινητά σε αυτά τα χρήματα και πραγματικά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις!!!!!!

Ειπαμε. Μακρια απο τα lite.

Ουτως ή αλλως ειναι μερα με την νυχτα τα δυο τηλεφωνα. Το Mate 20 lite ντρεπεται να κοιταξει καν στα ματια το Mi Mix 2s. Αλλη κατηγορια.

Δες απλα Antutu Score, 277.000 vs 138.000!! Και η καμερα του 2s ειναι πολυ καλη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ένα περιστατικό το οποίο το κοπάνας συνέχεια... έλεος δηλαδή....

Εντάξει το κακό ή η ατυχία έγινε σε σένα τη να κάνουμε τώρα......

Δεν σημαίνει ότι είναι κακό το κατάστημα.

Δηλαδή αν ήταν μεγάλη αλυσίδα (που έχει τύχη αρκετές φορές)!!!

Γιατι με νυχια και με δοντια παντα προσπαθεις να δικαιολογησεις το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα; οπως εκανες και στο θεμα που ανοιξα γι αυτο το καταστημα. Και εκει ολες σου οι απαντησεις προσπαθουν να δικαιολογησουν το καταστημα οπως κανεις και εδω. Εκει ελεγες οτι εγω δεν το χειριστηκα καλα εδω λες οτι ηταν απλως μια ατυχια, τοση σιγουρια οτι ειναι καλο καταστημα ουτε δικο σου να ηταν. Θα συνεχισω να το κοπαναω οπως λες παντου και παντα οτι ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε ηλεκτρονικο καταστημα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mankon7 είπε

P20 lite

LG g6

Google pixel xl

Μεχρι 300€ βαση καλυτερης καμερας με σειρα GOOGLE PIXEL XL-SAMSUNG S7-LG G6!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...