Προς το περιεχόμενο

Τα ΒΙΝ/CUE με τι τα καίτε;

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με το Alcohol 120% μπορείς να τα κάψεις, και μαλλον και με το CloneCD (τουλάχιστον το ImageDrive του CloneCD βλέπει τα BIN αρχεια, και κατά περίεργο λόγο δεν χρειάζεται τα CUE)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, ήθελα και να τα δω πριν τα κάψω, βρήκα πάνω στην προσπάθεια και ένα φοβερό free CD/DVD emulator τo "Daemon Tools". Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα και γω το CloneCD Virtual Drive. Αυτό όμως είναι άλλο πράμα...

Δημοσ.

Alcohol προτείνω κι εγώ, μόνο και μόνο για την επιλογή Don't Close Last Session, που σου επιτρέπει να προσθέσεις π.χ. σε ένα game cd τα τελευταία updates/patches.

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά, ήθελα και να τα δω πριν τα κάψω, βρήκα πάνω στην προσπάθεια και ένα φοβερό free CD/DVD emulator τo "Daemon Tools". Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα και γω το CloneCD Virtual Drive. Αυτό όμως είναι άλλο πράμα...

Εδώ είμαστε! :wink:

sc

Δημοσ.

Το Daemon Tools είναι ότι πιό τέλειο έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Η δουλειά που κάνει είναι απίστευτη.

Μου θυμίζει λίγο από Unix/Linux το mount. :)

Διαβάζει laser lock, μπορεί και τρέχει BIN, ISO και ένα σωρό άλλα.

Just Perfect!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...