StavrosD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Και με το Alcohol 120% μπορείς να τα κάψεις, και μαλλον και με το CloneCD (τουλάχιστον το ImageDrive του CloneCD βλέπει τα BIN αρχεια, και κατά περίεργο λόγο δεν χρειάζεται τα CUE)
dimitris__ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά, ήθελα και να τα δω πριν τα κάψω, βρήκα πάνω στην προσπάθεια και ένα φοβερό free CD/DVD emulator τo "Daemon Tools". Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα και γω το CloneCD Virtual Drive. Αυτό όμως είναι άλλο πράμα...
dim_b Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δοκίμασε και το Ultra ISO http://www.ezbsystems.com/ultraiso/
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Alcohol προτείνω κι εγώ, μόνο και μόνο για την επιλογή Don't Close Last Session, που σου επιτρέπει να προσθέσεις π.χ. σε ένα game cd τα τελευταία updates/patches.
madsc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά, ήθελα και να τα δω πριν τα κάψω, βρήκα πάνω στην προσπάθεια και ένα φοβερό free CD/DVD emulator τo "Daemon Tools". Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα και γω το CloneCD Virtual Drive. Αυτό όμως είναι άλλο πράμα... Εδώ είμαστε! :wink: sc
GBorb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Καλυτερα να τα καψεις με το nero. Ειναι η πιο απλη λυση.
Chania23 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 me to cdrwin k me to alcohol to cdrwin thelei k to .cue file me to clonecd den mporeis na kapseis .bin files to clonecd ftiaxeni .img files k .cue :>
Highlander Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά, ήθελα και να τα δω πριν τα κάψω, βρήκα πάνω στην προσπάθεια και ένα φοβερό free CD/DVD emulator τo "Daemon Tools". Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα και γω το CloneCD Virtual Drive. Αυτό όμως είναι άλλο πράμα... Το Daemon Tools είναι ότι πιό τέλειο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Η δουλειά που κάνει είναι απίστευτη. Μου θυμίζει λίγο από Unix/Linux το mount. Διαβάζει laser lock, μπορεί και τρέχει BIN, ISO και ένα σωρό άλλα. Just Perfect!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.