Acmilangr2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. Έχω ενα κουτί Corsair 400C, με 5 ανεμιστήρες της Corsair επίσης. οι 2 μπροστά εισρέουν τον αέρα και οι υπόλοιποι 3 (2 επάνω και ένας πίσω) εκρέουν τον αέρα. Και οι 5 είναι ρυθμισμένοι στο τέρμα απο το BIOS Μέσα στο κουτί είναι ο CPU i5 8600K o οποίος φοράει την ψύκτρα NOCTUA NH-D15s με 2 ανεμιστήρες της NOCTUA που στέλνουν τον αέρα πίσω. To πρόβλημα που έχω είναι ότι οι θερμοκρασίες έχοντας ανοιχτό την πλαϊνή πόρτα του κουτιού φτάνουν ακόμα και +10 σε σχέση με το αν το έχω κλειστό. Ακόμα και χωρίς χρήση της CPU δηλαδή σε heaven σε 4K (ώστε να δουλεύει η GPU κυρίως) μετά από λίγο φτάνει μέχρι και 83 βαθμούς η κάρτα. με ανοιχτό πορτάκι πέφτει στο 74 βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 με ανοιχτό το πορτάκι bro στην ουσία δεν υπάρχει airflow στο κουτί στο μόνο που θα έχεις κέρδος όπως είπες είναι να έχεις χαμηλότερα temps στην κάρτα βαλε παλι το πορτακι και φτιαξε ενα custom fan curve για την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά θεωρώ υπερβολή τις θερμοκρασίες που έχω. Μεγαλύτερο κουτί θα βοηθούσε; Υπάρχει περίπτωση η ψύκτρα noctua που πιάνει πολύ χώρο να φταίει στην ροή; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μιλαμε οταν παιζεις καποιο παιχνιδι, σωστα? αν εχει τετοιες θερμοκρασιες χωρις να κανεις τιποτα πρεπει να το κοιταξεις. σε παιχνιδια ειναι και πολυ χαμηλες, τζαμπα ζαλιζεις τ αυτια σου με ολα τα φανς. 80αρια-90αρια ειναι φυσιολογικα για τις καρτες. αν θυμαμαι καλα η πρασινη σε κοβει στα 85 και η κοκκινη στα 95. οποτε και να θες δεν μπορεις να τις "καψεις". κατεβασε τα φανακια σε λογικα επιπεδα και μην ανησυχεις Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Το ξέρω ότι δεν παθαίνει τίποτα, αλλά θέλω το καλύτερο δυνατό για το κουτί μου. 83 βαθμοί με το κουτί κλειστό, 73 με το πλαϊνό ανοιχτό. Δηλαδή για να επιστρέψει στα επίπεδα κάτω των 79 βαθμών θα πρέπει να δουλεύει κάργα το fan της gpu και δεν μου αρέσει ο πολύς θόρυβος. Αν αγοράσω καλά fans για μπροστά θα βοηθήσει; (πχ noctua). Τώρα φοράει το corsair της μάνας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Το ξέρω ότι δεν παθαίνει τίποτα, αλλά θέλω το καλύτερο δυνατό για το κουτί μου. 83 βαθμοί με το κουτί κλειστό, 73 με το πλαϊνό ανοιχτό. Δηλαδή για να επιστρέψει στα επίπεδα κάτω των 79 βαθμών θα πρέπει να δουλεύει κάργα το fan της gpu και δεν μου αρέσει ο πολύς θόρυβος. Αν αγοράσω καλά fans για μπροστά θα βοηθήσει; (πχ noctua). Τώρα φοράει το corsair της μάνας του. Χωράει να βάλεις τρίτο ανεμιστηρα μπροστά; Κάτω κάτω ιδανικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Χωράει να βάλεις τρίτο ανεμιστηρα μπροστά; Κάτω κάτω ιδανικά. έχω 2Χ140mm, μπορεί να πάρει και 3X120mm τι προτείνετε; Σκέφτομαι να πάρω 2 απο αυτούς: https://www.skroutz.gr/s/3731581/Noctua-NF-A14-PWM.html Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε έχω 2Χ140mm, μπορεί να πάρει και 3X120mm τι προτείνετε; Σκέφτομαι να πάρω 2 απο αυτούς: https://www.skroutz.gr/s/3076414/Noctua-NF-A15-PWM.html https://www.skroutz.gr/s/3731581/Noctua-NF-A14-PWM.html Σε πειράζει ο θόρυβος; Αν όχι (δεν σου λέω σερβερ φαν), δες και αυτά: https://www.skroutz.gr/s/2272229/Scythe-Slip-Stream-120mm-1900rpm.html 3 μπροστά, και το κουτί θα σαλεύει μόνο του. 110 cfm έκαστος, αλλά θες έλεγχο στροφών είτε απο μητρική είτε απο controller. Εγώ έχω πάρει συνολικά 5-6 τέτοιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Σε πειράζει ο θόρυβος; Αν όχι (δεν σου λέω σερβερ φαν), δες και αυτά: https://www.skroutz.gr/s/2272229/Scythe-Slip-Stream-120mm-1900rpm.html 3 μπροστά, και το κουτί θα σαλεύει μόνο του. 110 cfm έκαστος, αλλά θες έλεγχο στροφών είτε απο μητρική είτε απο controller. Εγώ έχω πάρει συνολικά 5-6 τέτοιους. Εννοείς ότι ειναι πολύ καλοί αλλά κάνουν θόρυβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Εννοείς ότι ειναι πολύ καλοί αλλά κάνουν θόρυβο; Nαι, σε full blast ακούγονται αρκετά. Όχι τσιριχτά, ένας βόμβος, βαθύς ήχος. Αλλά, φυσάνε αέρα, όχι πλάκα. Στα 6 βολτ (που φτάνω με το controller που έχω), δεν ακούγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Βρήκα την αιτία του κακού... Το φίλτρο (σιτα) που έχει στο επάνω μέρος είναι πολύ πυκνό και μπουκωνε την εξάτμιση. Μόλις το έβγαλα (με μαγνήτη είναι) έπεσε η θερμοκρασία κατά 6 βαθμούς! Δεν το λες και λίγο. Αν βάλω και 2 πιο καλούς ανεμιστήρες της noctua πιστεύω θα είναι πολύ καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα