boksic_9 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μέ συνδεση απο το κινητό μου σε wifi hotspot ενός ξενοδοχείου. Μου δώσανε από την recepion ένα username και ένα password, έτσι ώστε όταν συνδεθώ στο δίκτυο τους να μου ανοίξει ο browser και να βάλω pasword και username. Όταν συνδέομαι όμως με το κινητό , μου εμφανίζει ότι είμαι συνδεδεμένος στο wifi τους αλλά ποτέ δεν μου ανοίγει ο browser για να βαλω στοιχεία. Από ένος άλλου κινητό συνδέθηκα κανονικά. Μόλις πάτησα σύνδεση στο όνομα του wifi άνοιξε αυτόματα ο browser και συνδέθηκα. Στο δικό μου δεν ανοίγει αυτή η σελίδα σύνδεσης. Χρειάζεται να κάνω καμιά Ρύθμιση? Please help guys
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 διεγραψε το δικτυο απο τη μνημη και ξαναδοκιμασε
boksic_9 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε διεγραψε το δικτυο απο τη μνημη και ξαναδοκιμασε Το έκανα τίποτα ομως 38 λεπτά πριν, donblunts είπε Κάνε το AP forget και ξαναμπες Δεν κατάλαβα τι εννοείς . Πως γίνεται αυτό
donblunts Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, boksic_9 είπε Το έκανα τίποτα ομως Δεν κατάλαβα τι εννοείς . Πως γίνεται αυτό Τώρα είδα το σχόλιο του φίλου απο πάνω. Το ίδιο πράμα λέγαμε. Reset τα network settings έκανες;
boksic_9 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, donblunts είπε Τώρα είδα το σχόλιο του φίλου απο πάνω. Το ίδιο πράμα λέγαμε. Reset τα network settings έκανες; Πως τα κάνω reset? Σίγουρα το πρόβλημα είναι από το κινητό μου, γιατί και όλοι οι άλλοι που ρώτησα συνδέονται κσνονικσ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από boksic_9
donblunts Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, boksic_9 είπε Πως τα κάνω reset? Αν μου πεις και την συσκευή σου καλά θα'ταν
boksic_9 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, donblunts είπε Αν μου πεις και την συσκευή σου καλά θα'ταν Cubot dinosaur 😱😵😁
boksic_9 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, donblunts είπε Settings > Reset Network settings Θα το δοκιμάσω όταν γυρίσω το βράδυ στο ξενοδοχείο. Σευχαριστω 👍
chios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 όταν συνδεθείς στο wifi δοκίμασε να ανοίξεις μια οποιαδήποτε σελίδα, λογικά θα σου πετάξει παράθυρο για να βάλεις τα στοιχεία που σου έχουν δώσει, το εχω συναντήσει και εγώ κάποιες φορές αυτό.
mikrotikzante Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 δοκιμασε να μπεις στο in.gr θα ανοιξει αμεσως η σελιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα