Προς το περιεχόμενο

Chromecast 2. Bοήθεια σε κάποια προβλήματα

gkar206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα. Μόλις αγορασα το chromecast και κατευθειαν εμφανιστηκαν κάποια θέματα και κάποιες απορίες.

1ο και σημαντικότερο. Οταν ειναι συνδεδεμενο το chromecast στην τηλεοραση δεν μπορω να χρησιμοποιησω το τηλεκοντρολ της tv για να αλλάξω πηγη, πχ να χρησιμοποιησω την αλλη hdmi που έχω το cosmote tv. Η τηλεοραση ειναι μια sony kdl.Πρεπει δλδ καθε φορα να αποσυνδέω το chromecast απο την τηλεοραση η απο το ρευμα για να μπορω να δω κάποια κανάλια. Καποια γνωμη γιατί γινεται αυτό?

2ο. Οταν στριμαρω εφαρμογες απο το κινητο, χρησιμοποιώντας το google home, δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον chrome. Η εφαρμογή δεν ειναι ετοιμη προς χρήση,κατι τέτοιο λεει. Οι αλλες εφαρμογές youtube,netflix κλπ παιζουν κανονικά.

3ο. Το chromecast ειναι στο σαλονι, οταν θέλω να κανω stream ενα pc που έχω στο δωμάτιο πως θα χειρίζομαι τον υπολογιστη για να μην σηκωνομαι κάθε φορα να κάνω βόλτες σαλόνι-δωμάτιο? Το google home σου δίνει την δυνατότητα μονο για ελεγχο της εντασης και διακοπή του cast.Κάποιο άλλο app?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, gkar206 είπε

Καλημερα. Μόλις αγορασα το chromecast και κατευθειαν εμφανιστηκαν κάποια θέματα και κάποιες απορίες.

1ο και σημαντικότερο. Οταν ειναι συνδεδεμενο το chromecast στην τηλεοραση δεν μπορω να χρησιμοποιησω το τηλεκοντρολ της tv για να αλλάξω πηγη, πχ να χρησιμοποιησω την αλλη hdmi που έχω το cosmote tv. Η τηλεοραση ειναι μια sony kdl.Πρεπει δλδ καθε φορα να αποσυνδέω το chromecast απο την τηλεοραση η απο το ρευμα για να μπορω να δω κάποια κανάλια. Καποια γνωμη γιατί γινεται αυτό?

2ο

Δοκίμασες να βγάλεις/βάλεις το chromecast απο το ρεύμα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/10/2018 στις 8:27 ΜΜ, gkar206 είπε

Το πρώτο λύθηκε, τυχαία, αλλά λύθηκε.

Τώρα, καμιά ιδέα για να ελέγχω το pc από το κινητό χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στο δωμάτιο;

Παρε ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι (αν δεν βγαλεις ακρη με το κινητο)

Επεξ/σία από elmario88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...