sotiris123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα, πριν μια βδομαδα εκανα αιτηση για αναβαθμιση της γραμμης μου απο adsl σε vdsl στον οτε. Χθες λοιπον ηρθε ο τεχνικος. Αλλαξε τη γραμμη μου στη καμπινα (καμπινα wind αν παιζει ρολο) και μετα ηρθε σπιτι συνδεσε το modem και δεν συγχρονιζει. Αυτο που μας ειπε ειναι να περιμενουμε μια μερα να συγχρονισει και οτι ειναι θεμα κεντρικων που δεν εχουν ανοιξει τη θυρα. Και αν δεν συγχρονισει να δηλωσουμε βλαβη. Σε ενα τηλεφωνο που πηρε (εναν αλλον τεχνικο μαλλον) ειπε οτι ενω δινει ppte (καπως ετσι) το μοντεμ δεν συγχρονιζει αλλα αφου πριν επαιζε το ιντερνετ με adsl δεν ειναι θεμα γραμμης αλλα κεντρικων. Επειδη φοβαμαι οτι θα μπλεξω μπορειτε να μου πρεοτεινετε πως να κινηθω; Εννοειται θα παρω αργοτερα να δηλωσω βλαβη αλλα θα ηθελα καποιος πιο γνωστης να μου προτεινει τι αλλο μπορω να κανω για να λυθει το προβλημα.
sotiris123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μετα απο 3 τηλεφωνα απο οτι καταλαβα δεν εχουν εγκρινει το αιτημα της αλλαγης. ( αρα ειμαι ακομα σε adsl ). Το γιατι δεν συγχρονιζει σε adsl λενε οτι ειναι βλαβη γραμμης. Αρα ουσιαστικα εχω 2 προβληματα. Το δηλωσαν σαν βλαβη και περιμενω το τεχνικο να ερθει να το δει. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο θεμα; Να ξερω τι να περιμενω.
prometheas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Υπομονή και να τους ενοχλείς για να δεις που βρίσκεται το πρόβλημα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αλλο μόνος σου..
sotiris123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μ δωσανε ημερομηνια επιλυσης στις 24/10. Συμφωνα με την εμπειρια σας θα εχει επιλυθει η θα μπλεξω κανα μηνα χωρις υπηρεσιες; Επισης 2 ερωτησεις. Αρχικα απο τη πριζα μεχρι το μοντεμ χρειαζετε φιλτρο; Οπως το παλιο μοντεμ; Και δευτερον υπαρχει προβλημα αν το καλωδιο που παει απο το μοντεμ στο τηλεφωνο λογω voip ειναι πανω απο 10 μετρα;
sotiris123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Του το ειπα κιολας οτι αφου δε συγχρονιζει γυρισε με στο κεντρο παλι και οταν ειναι ετοιμο το γυρνας παλι στο vdsl. Και μου λεει για να μη ξαναπεριμενετε 2 βδομαδες ραντεβου θα το κανω τωρα και πιστευω μεχρι αυριο ια ειστε οκ. Καλαματα βρισκομαι και οι καμπινες ειναι wind.
sotiris123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Επειδη ακομα να λυθει το προβλημα μου. Εχω δυο ερωτησεις ( που μας τις ειπε τεχνικος.) 1) επειδη η καμπινα ειναι της wind μας λενε οτι δεν εχουν ανοιξει τη πυλη απο τη wind και για αυτο δεν εχουμε υπηρεσιες. 2) οτι αν θελουμε να γυρισουμε σε αστικο κεντρο παλι (υποβαθμιση σε adsl δλδ) πρεπει να γινει ακυρωση της τηλεφωνικης γραμμης και αιτηση για νεα συνδεση με αποτελεσμα νεο αριθμο. Κατα ποσο ισχυουν αυτα τα 2 Και κατα ποσο προσπαθησε να μας ξεφορτωθει ο τεχνικος;
sotiris123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα. Επανερχομαι στο θεμα. Γιατι παρολο που μου φτιαξανε το ιντερνετ και το σταθερο δεν με εχουν συνδεσει σε vdsl ακομα. Το προβλημα λοιπον συμφωνα με τον οτε ειναι οτι στη περιοχη εχουν περασει λαθος διευθυνση απο τη wind και δεν συμβαδιζουν με αυτη του οτε. Συγκεκριμενα εμεις (συμφωνα με τον οτε αλλα και ολους τους επισημους κρατικους φορεις) μενουμε στη διευθυνση ελαιας 6 (τυχαια οδος και νουμερα) στοιχος 5Α διαμερισμα 90. Ενω στη wind μας εχουν περασει σαν ελαιας 6 στοιχος 6 διαμερισμα 90. Συμφωνα με τον οτε πρεπει να ασχοληθει η wind να αλλαξει τη διευθυνση στο συστημα τους το οποιος δεν το εχει κανει εδω και 2 μηνες. Υπαρχει κατι που μπορω εγω να κανω; Εστω καποια αιτηση στη wind η απλα πρεπει να περιμενω απο αυτους; Απο τον οτε μου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο. Ευχαριστω για τη βοηθεια εκ των προτερων.
BILL5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι λέτε Εγώ έκανα online αίτηση Cosmote και μου στείλανε τον εξοπλισμό από Κόρινθο Αμαλιάδα Ενώ εγώ είμαι Αττική και ζητάνε λέει με αντικαταβολή 85.50€ Ενώ πριν έξι μέρες που με πήρε ο άνθρωπος της Cosmote για επιβεβαίωση της παραγγελίας και του είπα να μη στείλουνε εξοπλισμό γιατί ήδη Τον έχω πάρει από το Γερμανό και μου είχε πει δεν θα σου στείλουμε και έρχεται μνμ στο κινητό από ΕΛΤΑ Courier κάποιος είχε πάρει τηλέφωνο αλλά επειδή κοιμόμουνα ήταν κλειστό λέει δεν σας βρήκαμε να σας παραδώσουμε το πακέτο ποιο πακέτο εγώ Αθήνα μένω τι δουλειά έχω με Αμαλιάδα? τους τραβάς μία μήνυση και αγωγή για άσκοπη ταλαιπωρία Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από BILL5
sotiris123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ναι καλαματα. Μπορουμε να κανουμε κατι σαν καταναλωτες; Η απλα υπομονη ποτε και αν ασχοληθουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα