Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πήρα καινούριο macbook σήμερα από αντικάτασταση ενός BTO που είχε αισθητικό ελάττωμα (δες εδώ).

Πέρα από θέμα που παρατήρησα κατά το άνοιγμα (μουτζουρίλα σε μια γωνία που έφυγε με το χέρι και απειροελάχιστη αμυχή κάτω από τη μουτζουρίλα που έφυγε)

Μου φαίνεται πως οι βίδες του είναι κάπως περιέργες... υπερβολικά κουμπωμένες, καθώς νομίζω θα έπρεπε να είναι στο ίδιο επίπεδο με το σασί.

Επισυνάπτω φωτό για να μου πείτε, αν είμαι παράλογος ή έχω δίκιο (αν και στο παράλογος τείνω αν όντως έχω δίκιο, με τόσα λεφτά που κάνει και ήρθε 2 φορές "ατσούμπαλο")

IMG_5221.thumb.jpeg.4996a1aa51466667dffbe5aaa27a10e3.jpeg

Δημοσ.

Φαίνεται περίεργο, κινεζιά είναι; τι γίνετε;

πήγαινε το πίσω καλύτερα!

πρώτα η τελεία στο αλουμίνιο, τώρα η μουτζουρίλα και η αμυχή ταυτόχρονα με την υπερβολικά κουμπωμένη βίδα!

τόσα λεφτά έδωσες για ασφάλεια πάρε άλλο

Δημοσ.

Χαχα, αυτό είναι το άλλο.. Είναι η αντικατάσταση ελλατωματικού που είχα επιστρέψει με "φάγωμα" στο καπάκι του, του κουτιού. BTO είναι και τα 2, ειδική παραγγελεία από Apple, οπότε είναι σίγουρα κινεζιά αφού εκεί παράγονται. Αλλού έχει αναφερθεί ότι τα BTO ανοίγονται για να μπει ελληνικό πληκτρολόγιο... τι να σου πω.

Τώρα δεν ξέρω μπορεί και εγώ να είμαι υπερβολικό και έτσι να μπαίνουν οι pentalobes

Δημοσ.

Μην περιμένεις ελληνικό πληκτρολόγιο τοποθετημένο  από το εργοστάσιο στην Κίνα. Λίγα είναι τα μοντέλα αυτά και πολύ σπάνια BTO. 

Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί γελοίο αλλά το κόστος των αυτοκόλλητων στο πληκτρολόγιο ή ακόμα και μεμβράνη προστασίας πληκτρολογίου  με ελληνικά επάνω , είναι ασυγκρίτως φτηνότερη με την ταλαιπωρία που τράβηξες. 

Δυστηχως για μένα προσωπικά δεν υπάρχει λόγος αγοράς ενός mac με ελληνικό πληκτρολόγιο , από την στιγμή που τα laptop που βγαίνουν από το εργοστάσιο δεν είναι προορισμένα για Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...