vins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, έχω το αυτοκίνητο του τίτλου και έχω μείνει από αντλία κεντρικού κλειδώματος (ξεκλειδώνει μόνο η μία πορτα με το κλειδί) Ήθελα να ρωτησω αν μπορώ ουσιαστικά να αντικαταστήσω αυτό του αυτοκινήτου με κάποιο κιτ που περιλαμβάνει και τα "πιστολάκια" των κλειδαριων, καθώς είναι πολύ πιο οικονομικό. Ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από vins
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Τι εννοείς; Αυτα είναι ανταλλακτικά, μονο αν βρεις απο εβαυ ή κανένα ιμιτασιον
vins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι εννοείς; Αυτα είναι ανταλλακτικά, μονο αν βρεις απο εβαυ ή κανένα ιμιτασιον Ευχαριστώ για την απάντηση, εννοώ κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/s/15962182/OEM-15523-66-Σύστημα-Κεντρικού-Κλειδώματος.html Αυτό δεν κουμπώνει στις κλειδαριές και τις σπρώχνει ηλεκτρικά;
dtzgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχει κυλιόμενους κωδικούς το τηλεκοντρόλ (που δεν βλέπω να έχει), μετράς μέρες μέχρι να σου το ανοίξουν. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από dtzgr 1
vins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, dtzgr είπε Αν δεν έχει κυλιόμενους κωδικούς το τηλεκοντρόλ (που δεν βλέπω να έχει), μετράς μέρες μέχρι να σου το ανοίξουν. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, άρα η καλύτερη λύση ποια είναι από τη στιγμή που έχω μόνο το απλό κλειδί και δε δουλεύει κιόλας το κεντρικό;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, vins είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, εννοώ κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/s/15962182/OEM-15523-66-Σύστημα-Κεντρικού-Κλειδώματος.html Αυτό δεν κουμπώνει στις κλειδαριές και τις σπρώχνει ηλεκτρικά; Αυτά μπορεί με πατέντα να κουμπωνουν σε κάποια αυτοκίνητα αλλά πιθανόν τα βγαζουν για κάποιους που δεν εχουν καθόλου ηλεκτρικές κλειδαριές. 1
aGka8l Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Σε swift μου χει χαλάσει η ηλεκτρομαγνητική του οδηγού , επειδή είχε 70€ γνήσια (φυσιολογική τιμή σε σχέση σε σύγκριση με άλλες μάρκες βεβαια)) πείρα αυτό που δείχνεις στο ebay 1 μάστερ ηλεκτρομαγνητική και χρησιμοποίησα τα σήματα από αυτά που πήγαιναν στην ηλεκτρομαγνητική (δεν έβαλα το εγκεφαλικι και το τηλεκοντρόλ δλδ )χρησιμοποιώ το μαμισιο κλειδί 1
vins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δεν έχω πλέον κλειδί με πλακέτα, μόνο το απλό κλειδι.. 3 ώρες πριν, georgeγ είπε Να επισκευαστεί το κεντρικό κλείδωμα Γίνεται ομως απο τη στιγμή που πλέον δεν έχω κλειδί με πλακέτα; 23 λεπτά πριν, aGka8l είπε Σε swift μου χει χαλάσει η ηλεκτρομαγνητική του οδηγού , επειδή είχε 70€ γνήσια (φυσιολογική τιμή σε σχέση σε σύγκριση με άλλες μάρκες βεβαια)) πείρα αυτό που δείχνεις στο ebay 1 μάστερ ηλεκτρομαγνητική και χρησιμοποίησα τα σήματα από αυτά που πήγαιναν στην ηλεκτρομαγνητική (δεν έβαλα το εγκεφαλικι και το τηλεκοντρόλ δλδ )χρησιμοποιώ το μαμισιο κλειδί Άρα δλδ χρησιμοποιείς τα πιστολάκια που παίρνουν σήμα από την ηλεκτρομαγνητική του οδηγού αν κατάλαβα καλά. Αυτό ίσως ς είναι που ήθελα να κάνω αλλά δεν ήξερα αν γινόταν.
georgeγ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, vins είπε Γίνεται ομως απο τη στιγμή που πλέον δεν έχω κλειδί με πλακέτα; Το κεντρικό κλείδωμα λειτουργεί ανεξαρτήτως του τι κλειδι χρησιμοποιείς. Αν σηκωθεί η ασφάλεια του οδηγού πρεπει να σηκωθούν ολες
vins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, georgeγ είπε Το κεντρικό κλείδωμα λειτουργεί ανεξαρτήτως του τι κλειδι χρησιμοποιείς. Αν σηκωθεί η ασφάλεια του οδηγού πρεπει να σηκωθούν ολες Ευχαριστώ Άρα κοιτάω για vacuum pump και επισκευή. Να είσαι καλά
georgeγ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, vins είπε Ευχαριστώ Άρα κοιτάω για vacuum pump και επισκευή. Να είσαι καλά Με μπερδεψεςι λίγο.το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το γνωρίζω. Δουλεύουν οι κλειδαριές του με αντλία κενου?Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο
vins Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, georgeγ είπε Με μπερδεψεςι λίγο.το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το γνωρίζω. Δουλεύουν οι κλειδαριές του με αντλία κενου?Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο Έβγαλα άκρη τελικά. Ναι είναι με αντλία κενου, η οποία είναι στο Πορτ παγκαζ. Δεν είναι μέσα σε αδιάβροχη θηκη και περνάει από κει και το σωληνάκι με νερό για τον πίσω υαλοκαθαριστήρα. Βγήκε το σωληνακι, έτρεξε νερό, γέμισε η αντλία κενού νερά και σταμάτησε να λειτουργεί ο αέρας που δίνει στις κλειδαριές... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα