rockxk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ξερετε για το σεμιναριο το οποιο στοιχιζει 2500€ και αν ισχυει βρισκουν αμεσως δουλεια το 97% των σπουδαστων? αξιζει πραγματι? https://www.afdemp.org/bootcamp/ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από rockxk
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Αν ήταν έτσι γιατί σηζητάμε τόσα χρόνια για την ανεργία, δηλαδή απορώ 1
nickname2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ισως και να πηγαινα, Αν ειχα τελειωσει τη σχολη. Οσο ημουν σε αυτη, δεν ειχα ασχοληθει καθολου με τον προγραμματισμο, απο μονος μου. Αν ειχα 2.5Κ στην ακρη Τα λεφτα ειναι παρα πολλα, εγω μπορει να μην τα εδινα, ασε που 3 μηνες μου φαινεται λιγος χρονος για τοσες τεχνολογιες και concepts, αν ηταν 5-6 μηνες full-time, μπορει να το σκεφτομουν. Ειχε τυχει να γνωρισω εναν τυπο, ο κολλητος του οποιου ειχε παει και ειχε παρακολουθησει...αλλα μαλλον επεσε στο 3% που δεν βρηκε δουλεια... follow your gut-feeling, ο.τι και να σου πει ο καθενας.
donblunts Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Οποιεσδήποτε γνώσεις λαμβάνεις, καλές είναι. Απλά πρέπει να φιλτράρεις την σαβούρα και να κάνεις τις σωστές επιλογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα