Dali11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και πραγματικά ελπίζω στη βοήθεια σας. Έχω 4 στήλες στο excel και θέλω να βρω ποιές τιμές υπάρχουν απο τη στήλη 1 στις υπόλοιπες στήλες. Υπάρχει κάποιος τρόπος ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
christos4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, Dali11 είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και πραγματικά ελπίζω στη βοήθεια σας. Έχω 4 στήλες στο excel και θέλω να βρω ποιές τιμές υπάρχουν απο τη στήλη 1 στις υπόλοιπες στήλες. Υπάρχει κάποιος τρόπος ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. πολύ πρόχειρη λύση: επιλέγεις στήλη 1 και στήλη 2 και πας στο conditional formating->new rule->format only unique or dublicate values και επιλέγεις format all: dublicate, και από το format επιλέγεις να γίνουν όλα ένα χρώμα (πχ κίτρινο) κάνεις το ίδιο με στήλη 1 και στήλη 3 και επιλέγεις διαφορετικό format και μετά ξανά, με άλλο χρώματα τις 1 και 4 έτσι τώρα ότι τιμή υπάρχει στις στήλες 2,3,4 με χρώμα θα υπάρχει και στην στήλη 1. μετά μπορείς να απομονώσεις από κάθε στήλη με φίλτρο αν χρώμα δεν ξέρω αν βοηθάει κάτι τέτοιο στην περίπτωση σου, μιας και δεν ξέρουμε τι ακριβώς θες να κάνεις.. φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι βέβαια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα