Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας περί wifi και ισχύ σήματος. Επειδή θα αργήσει λίγο η ενεργοποίηση της νέας μου σύνδεσης (FTTH), προς το παρόν είμαι με 4G από κινητό και μπαίνω και με ένα γειτονικό wifi όταν τελειώνουν τα data, το οποίο όμως έχει πολύ αδύναμο σήμα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι συσκευή ενίσχυσης θα προτείνατε να κοιτάξω. Powerline, extender, repeater, access point; Έχω μπερδευτεί λίγο με όλα αυτά. Την συσκευή θέλω να την χρησιμοποιώ και μετά με την δική μου σύνδεση για τα άλλα δωμάτια. Τονίζω επίσης πως κυρίως με ενδιαφέρει για το desktop μου, το οποίο δεν έχει wifi. Σας ευχαριστώ!
george kesoglu Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 τι θα συνδεσεις με τι ?? πως θα σου απαντησουμε αφου ειναι δυσνοητο ετσι οπως το γραφεις !!!!
Cyberdemon87 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Λοιπόν, αυτό που θέλω προορίζεται για 2 χρήσεις. Η πρώτη και πιο επείγουσα θα είναι για να μπορέσω να τραβήξω σήμα από το wifi του παραδιπλανού σπιτιού μέχρι να μου ενεργοποιηθεί η νέα σύνδεση. Η δεύτερη και πιο κύρια μετά την ενεργοποίηση της νέας μου σύνδεσης θα είναι να μπορεί να δίνει όσο το δυνατόν καλύτερη wifi κάλυψη στο δωμάτιο που έχω το laptop, το οποίο θα είναι μακριά από το router. Απλώς ρωτάω τι πρέπει να πάρω, powerline, repeater, access point; Και ποιο;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ σου προτείνω ubiquiti indoor ή outdoor κάνουν καλή δουλειά 😏 Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
Cyberdemon87 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ. Θέλω κάτι που να μπορεί να συνδεθεί στο desktop μου. Ως 30-40 ευρώ μπορώ να διαθέσω.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Επειδή δεν ξέρω και πολλά απο ubiquiti ποιο είναι πιο καλό ας σου προτείνουν κάποιοι που να ξέρουν μην σε πάρω στο λαιμό. ριπίτερ μην πάρεις δεν έχουν και τόσο καλές ταχύτητες.
Cyberdemon87 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Τα access point έχουν καλύτερη εμβέλεια από τα repeater; EDIT: Να ρωτήσω και κάτι άλλο λίγο πιο άσχετο; Το παλιό μου vdsl router είναι το ZXDSL 931WII. Υπάρχει μήπως τρόπος να χρησιμοποιηθεί αυτό ως repeater ή κάτι τέτοιο και να μπορέσει να πιάσει σήμα από το γειτονικό wifi; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από Cyberdemon87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα