Cyberdemon87 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Βρήκα ξεχασμένο έναν παλιό εξωτερικό σκληρό δίσκο, τον είχα αγοράσει πριν καμιά δεκαριά χρόνια, και σκεφτόμουν αν και πως θα μπορούσα να τον λύσω και να τον κάνω εσωτερικό και έτσι να βρει χρησιμότητα. Πρόκειται για το θηρίο (σε εμφάνιση) TrekStor DataStation duo w.u. 1TB ο οποίος χρειάζεται και δική του ξεχωριστή τροφοδοσία. Τον έχει κατά τύχη κάποιος από εδώ; Πιστεύετε πως είναι εφικτό και θα αξίζει τον κόπο ή είναι και πολύ αργός πλέον; Σας ευχαριστώ!
Mr_Terror Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μια χαρα αξιζει.Λογικα sata 2 ειναι ο δισκος.Ισως στις 7200 στροφες.Δεν τον πετας.
Cyberdemon87 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά δεν έχω βρει disassembly video γι'αυτό ρωτάω αν έχει κανείς από εδώ το ίδιο, μην το ανοίξω τσάμπα και μου μείνει στα χέρια. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από Cyberdemon87
Mr_Terror Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Βρηκα ενα review για τον δισκο σου. https://www.digitaltrends.com/hard-drive-reviews/trekstor-datastation-duo-w-u-1tb-review/ Αναφερει οτι εχει μεσα 2 500αρηδες samsung δισκους.Το ανοιγμα της θηκης οσο βλεπω απο την φωτο ειναι ευκολο.Οπου βλεπεις εξωτερικες βιδες τις βγαζεις και ανοιγει η θηκη.Δεν νομιζω να σε δυσκολεψει ιδιαιτερα.
Sheogorath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Σαν εξωτερικός δεν έχει περισσότερη αξία;
Cyberdemon87 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Έχω άλλον εξωτερικό πιο μικρό και βολικό που δεν θέλει και τροφοδοσία οπότε σκέφτηκα γιατί να πηγαίνει στραφι το 1tb. Δεν ήξερα πως είχε απλά δύο 500ρηδες μέσα. Θα το ξαβασκεφτω αλλά μάλλον θα τον ανοίξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα