gbourogi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΗΣΗ 87 ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ 3000 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑΙΒΑΝ Νο 0088213881653 ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑΙΒΑΝ .ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΩΣΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Γρηγορης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Γρηγόρη, Ad-aware γρήγορααααααααα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redxaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 kai ego pro imerwn vrika sto logariasmo mou 7 diethneis kleiseis me kostos 76 eyro alla den epsaxsa apo pou kai ti giati den exw analutiko logarismo...afto pou ekana itan na parw to 134 kai na kanw fragi stis diethneis kliseis..elpizw oti den tha exw provlima pia......to periergo einai oti otan koitaxsa stis sindeseis mou den vrika kapion allon dialer ektos ao ton diko mou tsp elpizw oti me tin fragi den tha exw pia alla diethnei tilefwnimata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Πηγαινε στο http://www.dialer-control.de κατεβασε το ομωνυμο προγραμμα(ειναι free)και ησυχασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Πηγαινε στο http://www.dialer-control.de[/url'] κατεβασε το ομωνυμο προγραμμα(ειναι free)και ησυχασες to thema einai oti eise sigouros oti KALEI TO NOUMERO POU GRAFEI? dhladh emena otan bgazei o blocker oti kalw ot 8962577777 einai STADAR oti den kalei allo??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Ρε παιδιά... αγγλικά δεν έχει το site? Τί ακριβώς κάνει το dialer control??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lacoste_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Πηγαινε στο http://www.dialer-control.de[/url'] κατεβασε το ομωνυμο προγραμμα(ειναι free)και ησυχασες Δυστυχώς δέν ησυχάζεις. Αν καί τό εχω εγκατεστημένο στόν τελευταίο λογαριασμό τoύ ΟΤΕ είμαι χρεωμένος μέ 3 διεθνείς κλήσεις πού δέν έκανα αξίας 2,86 € + ΦΠΑ 18%. Μικρό τό κακό βέβαια αλλά έμεινα μέ τήν απορία. Γιατί δέν μέ προστάτεψε τό πρόγραμμα?. Μήπως τελικά έχει κι αυτό τά κενά ασφαλείας του σάν τά windows? :evil: :evil: :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα, το έχουμε ξαναπεί. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να ησυχάσεις είναι ΦΡΑΓΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ απο ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 re gamwto ti diaolo ginete edw pera? DEN YPARXEI KRATOS! pou einai o kyrios SHMITIS NA MAS PROSTATEPSEI OTAN TON XREIAZOMASTE?? xaxaa... sas thimisa reportaz tou st-alter etsi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Πηγαινε στο http://www.dialer-control.de[/url'] κατεβασε το ομωνυμο προγραμμα(ειναι free)και ησυχασες Δυστυχώς δέν ησυχάζεις. Αν καί τό εχω εγκατεστημένο στόν τελευταίο λογαριασμό τoύ ΟΤΕ είμαι χρεωμένος μέ 3 διεθνείς κλήσεις πού δέν έκανα αξίας 2' date='86 € + ΦΠΑ 18%. Μικρό τό κακό βέβαια αλλά έμεινα μέ τήν απορία. Γιατί δέν μέ προστάτεψε τό πρόγραμμα?. Μήπως τελικά έχει κι αυτό τά κενά ασφαλείας του σάν τά windows? :evil: :evil: :evil:[/quote'] Ligo periergo auto.Re paidia eimaste sigouroi gia thn aksiopistia tou sugkekrimenou programmatos?Mhn kanei to idio tpt klhseis px Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 to thema einai oti eise sigouros oti KALEI TO NOUMERO POU GRAFEI? dhladh emena otan bgazei o blocker oti kalw ot 8962577777 einai STADAR oti den kalei allo??? egw kalou kakou epeidh mpainw sixna IRC kanw ena /dns (kai whois arkei an bgazei host kai oxi ip ) kai eimai sigouros Pantws to exw aporia.Ama sunde8eis me dialer mporeis kai kaneis serf kanonika?Anoigei msn ,explorer kai ola?Xlwmo mou fenetai.Kserei kaneis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 den kserw re file guido. thn idia aporia ehw... kai kati akoma... me ton dialer to modem den "gourgourizei" den katalabenoun osoi thn patane posa psifia kalese to modem? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 den kserw re file guido. thn idia aporia ehw... kai kati akoma... me ton dialer to modem den "gourgourizei" den katalabenoun osoi thn patane posa psifia kalese to modem? ela nte... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damn3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 to tilefono pou sou bgazei o blocker einai ontos to tilefono pou tha kalesei to programma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δυστυχώς δέν ησυχάζεις. Αν καί τό εχω εγκατεστημένο στόν τελευταίο λογαριασμό τoύ ΟΤΕ είμαι χρεωμένος μέ 3 διεθνείς κλήσεις πού δέν έκανα αξίας Αν όπως λές το έχεις εγκατεστημένο το dialer control για ρίξε μια ματιά στα logs που κρατάει. Πάτα το κουμπάκι history που έχει και θα δείς όλες τις κλήσεις που έχεις κάνει και ποιό νούμερο τις έκανε. Επίσης αραιά και πού πατάτε το κουμπάκι allow για να δείτε ποιοί είναι οι αριθμοί που έχετε επιτρέψει και αν όντως είναι οι σωστοί. Μπορεί να μην είναι η τέλεια προστασία αλλά αφού free είναι καλό νομίζω είναι να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.