Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς πως αλλάζω το password σε windows 8.1 ;

Πήγα στο control panel στα User Accounts αλλά δεν έχει επιλογή για να αλλάξω το password του administrator.

Κάτι video που είδα θέλουν το bootable cd των windows και το laptop δεν έχει dvd drive.

Επίσης , το Local Users and Groups στο computer management για κάποιο λόγο δεν υπάρχει για να αλλάξω από εκεί το password του admin.

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Τον ξέρεις τον κωδικό και θέλεις να τον αλλάξεις ή όχι;

Αν τον ξέρεις, συνδέσου στον λογαριασμό, πάτα CTRL+ALT+DELETE και επέλεξε "Αλλαγή κωδικού πρόσβασης".

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πρέπει να συνδεθείς στον λογαριασμό του administrator πρώτα. Εμφανίζεται στην login screen ή όχι; Αν όχι δες παρακάτω.

https://www.raymond.cc/blog/display-administrator-account-on-windows-xp-welcome-screen/

Σαν administrator μπαίνω.Δεν έχει και άλλον λογαριασμό.Ο guest είναι απενεργοποιημένος.Δεν ξέρω τι γίνεται και μου τα εμφανίζει έτσι.Το laptop είναι φίλου που μου το έφερε να του αλλάξω τον κωδικό για να μην μπορεί να μπαίνει ο γιος του.Όταν το πρωτοέφερε πριν καιρό , του κράτησα ένα image για περιπτώσεις που κολήσει κάποιο ιό.Δεν θέλω να τον φορμάρω και να του βάλω 7άρια μόνο και μόνο για έναν κωδικό γιατί θα μου φάει όλη μέρα να το στήσω.

16 λεπτά πριν, jim_p είπε

Ο λογαριασμος σου ειναι local (πχ mitsos σκετο) ή ms account ([email protected]) ?

Είναι με email.Αν τον αλλάξω μέσω gmail μάλον θα μου ζητήσει να μπω στο email account του το οποίο δεν το έχω

Δημοσ.

Κάτσε, ο administrator μπαίνει με το όνομα administrator. Αν το username είναι κάτι άλλο τότε ΔΕΝ είναι ο administrator αλλά ένα λογαριασμός διαχειριστή.

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής στο dekstop και επέλεξε Διαχείριση.
Πήγαινε "Τοπικοί Χρήστες και Ομάδες" και επέκτεινε τους Χρήστες.
Πάτα ALT+PrntScr για να πάρεις screenshot το ενεργό παράθυρο και πήγαινε στο http://snag.gy και κάνε επικόλληση.
Πάρε το λινκ που θα σου δώσει και ανέβασε το σε επόμενο μήνυμα για να έχουμε μια σωστή εικόνα με τους χρήστες.

Δημοσ.

Έλα ρε συ. Λογαριασμός microsoft έχει ο χρήστης οπότε θα τον αλλάξεις από το https://outlook.live.com/owa/ όπου θα συνδεθείς με τα στοιχεία του και θα αλλάξεις από εκεί τον κωδικό πηγαίνοντας στην εικόνα του προφίλ (πάνω δεξιά)->Προβολή προφίλ->Ασφάλεια->Αλλαγή κωδικού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα σωθήκαμε! Έχει φτοιάξει δεν ξέρω κι εγώ πόσους λογαριασμούς με email.Δεν υπάρχει περίπτωση να θυμάται κωδικό για να μπει.Μάλον έμπλεξα.

-edit-

Μπήκα στο account της microsoft με τον ίδιο κωδικό που έχει στο laptop.Πήγα στην αλλαγή κωδικού οπότε θα του στείλει μήνυμα στο κινητό που το έχει για verification.Οκ μάλον θα γίνει δουλειά.Γλύτωσα τρεχάματα.

Να σαι καλα!

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Όταν έφτιαξε τον λογαριασμό πρέπει να έδωσε λογαριασμό email επαναφοράς ή κινητό τηλέφωνο. Αν έχει πρόσβαση στον λογαριασμό επαναφοράς πήγαινε στο site, δώσε το email και πάτα για επαναφορά κωδικού.

Είπες όμως ότι ο γιός του ξέρει τον κωδικό! Τι ισχύει τελικά;

Δημοσ.

Ναι ξέρει τον κωδικο για το microsoft account. Email επαναφοράς έχει βάλει έναν gmail τον οποίο δοκίμασα και δεν μπορώ να μπω με τον ίδιο κωδικό οπότε επιλέγω να του στείλει μήνυμα στο κινητό και τον παίρνω τηλ να μου το πει.

Όλα καλά! Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Δυστυχώς και πάλι τζίφος.Ενώ μπήκα κανονικά στο microsoft account και άλλαξα το password , όταν παω να κάνω login στο laptop μπαίνω μόνο με τον παλιό κωδικό.

Λογικά με το που συνδέω το laptop στο internet δεν ενημερώνει τα windows για τον νέο κωδικό οτι έχει αλλαχτεί; Είτε online , είτε offline ο κωδικός δεν αλλάζεται.Κρατάει τον παλιό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...