tsofras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) coffee lab έχει και 4 διαφορετικές ποικιλίες , εγώ προτιμώ απο Γουατεμάλα. Απλά παρα έχουν γίνει τα μαγαζια (που πάω εγώ ) με 20χρονους να δουλευουν , μαζεύουν την σάρα και την μάρα , αν αποφασίσουν να σε εξυπηρετήσουν και έχουν όρεξη , κοιτάς αν σου πατήσουν τον καφέ και πίνετε. Αλλιώς κάδο .... Έφτιαξε τον καφέ ο Γρηγόρης? Πριν 2 χρόνια που πήρα έναν στα 1.30 , πλήρωσα , βγήκα απο το μαγαζί , ρούφηξα μία και τον πέταξα στον κάδο του καταστήματος. Coffee island αν πάρετε καφέ απο τους μονοποικιλακούς πιστεύω θα σας αρέσουν , δεν έχουν καμία σχέση με τον απλό που δίνει Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από tsofras 1 1
vagos789 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, rolexakias2 είπε Υπάρχει γενικά μεγάλη αισχροκερδια στο καφέ Εξαρταται τι εννοουμε αισχροκερδεια Η τιμη του καφε που θα παρεις στο χερι εχει με το καλημερα ΦΠΑ 24% σωστα; Μετα ειναι ο φορος εσοδων της επιχειρησης,ας πουμε 30% Μετα ειναι η μαφια που θα περασει να παρει το κατιτις της, ας πουμε αυθαιρετα 10% Μετα ειναι μισθοι,ενοικια,ρευμα αλλο ενα 30% Εμεινε ενα 6% για να αγοραστει ο καφες 😄 Και δεν εχω βαλει μεσα καθολου μηχανες καφε,αποσβεση μηχανηματων κτλ,ας πουμε οτι ειναι ηδη μεσα στο 30%
bluesattack Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Οταν λεμε στο χερι...εννουμε πραγματικα στο χερι η αραχτοι στο τραπεζακια, στο γραφειο η στο διαλλειμα της δουλειας ? 😃 Γιατι στο χερι χερι , ουτε ενα ευρω δεν θα εδινα εγω 😃 Ο καφες θελει την απολαυση του , δεν θα τρεχουμε στους δρομους με ενα καφε στο χερι.Τι ειναι εδω , Νεα Υορκη ? 😄 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Ααα δεν ήξερα ότι έχει και καφέ το Mama Tierra! [το φαγητό του πάντως, ό,τι έχω δοκιμάσει, πολύ καλό! Έχουμε πάρει delivery στη δουλειά.] Πεθαινω για τις σαλατες του με κινοα, δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει!! 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Τελείως ξενέρα είναι ο βιολογικός ρε φίλε,περισσότερα για κάτι τύπους που ψάχνουν π.χ. να βρουν σκουληκιασμένα μήλα να αγοράσουν γιατί λέει δεν είναι ψεκασμένα, ή κάτι αγγουράκια από λαϊκές θεόστραβα γιατί λέει είναι αγνά και δεν έχουν υποστεί μεταλλακτικές τροποποιήσεις. Να σου πω την αλήθεια εγω δεν το ψαχνω πολυ, βασικά ακριβως το αντίθετο, παραγγελνω καμια σαλατα ε και παιρνω τον καφε απο εκεί και δεν ειναι κακος. Δεν τον ψάχνω απαραίτητα βιολογικο 3
1988panos2171 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, bluesattack είπε Οταν λεμε στο χερι...εννουμε πραγματικα στο χερι η αραχτοι στο τραπεζακια, στο γραφειο η στο διαλλειμα της δουλειας ? 😃 Γιατι στο χερι χερι , ουτε ενα ευρω δεν θα εδινα εγω 😃 Ο καφες θελει την απολαυση του , δεν θα τρεχουμε στους δρομους με ενα καφε στο χερι.Τι ειναι εδω , Νεα Υορκη ? 😄 Εννοούμε ότι δε θα κάτσεις στην καφετέρια να τον πιεις αλλά θα τον πάρεις μαζί σου στο γραφείο, στη σχολή, στο αυτοκίνητο κλπ. 1
bluesattack Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Παντως τρελη κινηση.Μερικα μαγαζια εχουν 10 + ατομα .Και συναγωνιζονται επαξια , μην πω οτι ειναι καλυτεροι, απο κατι κυριλε καφετεριες
PC_MAGAS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από άποψη κόστους ένας είναι ο βασιλεύς ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ και φραπεδιά '"Φτιάξτο μόνος σου". (Και μωρομάντηλα ανά χείρας) Κύπρο έχω δοκιμάσει τον καφέ "Κίτσιος" και Ελλάδα "Nescafe" με υπό του ευρώ κόστος. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από PC_MAGAS
Alexandros7474 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Από Γρηγόρης με 1,60 . Αν και σε σχέση με 5 χρόνια πίσω τον έχει χαλάσει.
theo93 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μία φορά πήρα από Γρηγόρης και ήταν πολύ νερουλός για τα γούστα μου, όπως επίσης και από Coffee island που τα έχω ψιλό σταματήσει. Εκτός από Rose τον τελευταίο καιρό μου αρέσει ένα brand που λέγετε cellini, ωραία και δυνατή γεύση.
AristidisZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, nickname2016 είπε Bridge(Πειραια μερια) Κάνει καλό καφέ ; Περνάω κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά τη μέρα από εκεί, πόσο τον έχει ;
G.bar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Για κάποιον που είναι όλη μέρα στους δρόμους ή απλα δουλεύει ενα 8ωρο, 2 καφέδες ειναι το ελάχιστο. Αν θες 100ευρω το μήνα δεν το λες και λίγο. Οπότε για εμένα, πάιρνεις ένα καλό θερμός -εγω έχω ένα απο αυτα σε σχήμα μπουκαλιού που ξεβιδώνεις και πίνεις- φτιάχνεις καφέ απο το σπίτι, κυρίως φίλτρου, και έχεις όλη μερα ζεστό η κρύο καφέ όπως τον θές. Αν είσαι φοιτητής ειδικότερα που θες 5 καφέδες τη μέρα για να τη παλεψεις μεσα σε βιβλιοθήκες και αμφιθέατρα δεν γίνεται αλλλιώς. Σε διαφορετική περίπτωση και εγώ coffee island. Οσο για τον καφέ του Γρηγόρη πάντα αναρωτιώμουν... δεν υπάρχει ένας άνθρωπος απο τα κεντρικά που να εχει δοκιμάσει και να πεί "τι αηδία είναι αυτή που πουλάμε για καφέ"; 5
lefterisv Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, stormrain είπε Πεθαινω για τις σαλατες του με κινοα, δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει!! Να σου πω την αλήθεια εγω δεν το ψαχνω πολυ, βασικά ακριβως το αντίθετο, παραγγελνω καμια σαλατα ε και παιρνω τον καφε απο εκεί και δεν ειναι κακος. Δεν τον ψάχνω απαραίτητα βιολογικο η macrobiotic που έχει και γλυκοπατάτα τα σπάει! 1
kallair Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Κάνει καλό καφέ ; Περνάω κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά τη μέρα από εκεί, πόσο τον έχει ; Πολυ καλο καφε. μια περιοδο παιρναμε συνεχεια μιας κ εμεναν κατι φιλες μου απο εκει. τιμες αν θυμαμαι καλα τον ειχε 1,50€ τον φρεντο εσπρεσσο. εχω καιρο να παρω βεβαια αλλα σιγουρα η ποιοτητα δεν εχει αλλαξει, τιμη ομως δεν ειμαι σιγουρος.
geogoku Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 αν και δεν ειμαι "γνωστης" του καφε εχω δοκιμασει απο παρα πολλες αλυσιδες και συνοικιακα καταστηματα και προσπαθω να βλεπω τι ποικιλιες παιζουν σε καθε Cafe. απο τις αλυσιδες θεωρω οτι η ποικιλια premium του Coffee Berry ειναι αριστος για τα γουστα μου και κρυος και ζεστος. O αγαπημενος μου καφες ομως ειναι απο τα ψιλοαγνωστα-μικρα μαγαζακια απο τα οποια θα παρω σχεδον σε καθημερινη βαση τον καφε μου τα οποια ακουνε στο ονομα Habit. υπαρχουν μονο δυο μαγαζια,ενα στην Νικαια και ενα στο λιμανι του Πειραια. Απο την πρωτη στιγμη αυτος ο καφες μου εκανε κλικ και απο τοτε εχω κολλησει.freddo espresso το καλοκαιρι capuccino το χειμωνα. χρησιμοποιουν Caffe Mauro τον οποιο για να πω την μαυρη μου αληθεια δεν τον γνωριζα. Επισης να σημειωσω οτι προτιμω τον καφε μου γλυκο...
nickname2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Κάνει καλό καφέ ; Περνάω κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά τη μέρα από εκεί, πόσο τον έχει ; 1.80, δεν θα σου πω τίποτα, απλά όπως περνάς μια μέρα, σταματά και παρε. Θα κρίνεις μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα