Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εμένα μου αρέσει το Belray (το μπλε) 

@mp123 για να βάζεις λιπαντικό στην αλυσίδα με μονό σταντ, μπορείς είτε να βάζεις στο κομμάτι που έχεις πρόσβαση και κατόπιν να τσουλάς τη μηχανή κάνα μέτρο μπροστά για να βάλεις και στο υπόλοιπο κομμάτι, είτε να βρίσκεις κάνα φίλο (στην ανάγκη νομίζω και η γυναίκα μπορεί, εγώ την έχω μάθει :P) και κάνεις το εξής:

Πατάς το στήριγμα που έχει το σταντ, την πιάνεις με το ένα χέρι από το τιμόνι και την σηκώνεις ούτως ώστε ο πίσω τροχός να είναι στον αέρα 

Τη συνέχεια την φαντάζεσαι :)

image.png.c148a76c96b37bf313a12bc739355511.png

Ευχαριστώ. Την τσούλαγα λίγο λίγο  Ο τρόπος που λες δεν τον ηξερα. Θα δοκιμάσω με την γυναικα ( σιγά μην βοηθήσει δλδ ούτε καν ανεβενει στα μηχανακια μου) αλλοιως θα παρω κανένα σταντ(έχω δει κάποια με 25 ευρώ στο νετ, θα πάω να τα δω), 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, mp123 said:

Ευχαριστώ. Την τσούλαγα λίγο λίγο  Ο τρόπος που λες δεν τον ηξερα. Θα δοκιμάσω με την γυναικα ( σιγά μην βοηθήσει δλδ ούτε καν ανεβενει στα μηχανακια μου) αλλοιως θα παρω κανένα σταντ(έχω δει κάποια με 25 ευρώ στο νετ, θα πάω να τα δω), 

Πούλα τη γυναίκα και πάρε γρύλλο 🤣

Δημοσ.

Γρύλο θα έχει από το αμάξι, αλλά εγώ τα φοβάμαι κάτι τέτοια, δε θέλει και πολύ να γίνει καμιά μλκία και να φας το μηχανάκι στο κεφάλι... 

• Like 1
Δημοσ.

Αν προσέξεις το video, το σηκώνει ελάχιστα, ίσα να μην ακουμπάει η ρόδα. Το είχα κάνει πολλές φορές (μέχρι που πήρα ένα τέτοιο)

Προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο το γρύλλο, από τη γυναίκα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάπου στο 35αρι το πολυ θα δωσω για σταντ. Με τα χλμ που γράφω σε δύο εβδομάδες θα την πάω για πρώτο σερβις, μπορεί να βρω και κανενα  μτχ. στο συνεργείο. 

Δημοσ.

Μιλάμε για paddock stand ή για διπλό stand για το μηχανάκι σου ; 

Αν λέμε για τη 2η περίπτωση πάει πάνω από 100€, βέβαια εγώ θα κοίταγα και για κάνα μτχ

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο θέλω να πάρω. Μόνο για πίσω. Την έχω τώρα μόνο στο νύχι και όσο να είναι δεν είναι ότι καλύτερο. 

stant-pisw-troxoy-mhxanhs-unit-b2210-typoy-l.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Κάτι τέτοιο θέλω να πάρω. Μόνο για πίσω. Την έχω τώρα μόνο στο νύχι και όσο να είναι δεν είναι ότι καλύτερο.

Κι εγώ τέτοιο έχω πάρει γι'αυτή την δουλειά (αφού κι εμένα δεν έχει διπλό σταντ το μηχανάκι), μια χαρά θα σε βολέψει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...