Hommer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να αντικαταστήσω το παλιό CD player του αμαξιού με ένα που να παίζει μουσική από USB. Αλλά δεν έχουν και πολλά χαρακτηριστικά για να συγκρίνω οπότε πάω βάση "ονόματος". Έχω δει αυτό το οποίο υποτίθεται είναι καλό και έχει πολλές κριτηκές, αλλά τι διαφορά έχει ας πούμε με αυτό και έχει τα διπλάσια λεφτά; Αξίζει όντως τα 20 ευρώ παραπάνω ή είναι απλά για το ότι ελέγχεται με εφαρμογή android και λόγω μάρκας; Ξέρω ότι η pioneer είναι καλή εταιρεία, αλλά δε μιλάμε και για πυρηνικούς αντιδραστήρες, θέλω κάτι απλό να παίζει mp3 από usb. Καμιά πρόταση; Τα λεφτά κυμαίνονται κάπου εκεί. Από 20 εώς 40 (αν υπάρχει λόγος).
dpolal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην αναρωτιέσαι άδικα πού είναι η διαφορά και το ένα κοστίζει περισσότερο από το άλλο άνοιξε το λινκ https://www.skroutz.gr/c/312/radiocd-kasetofona/f/686437/USB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc και άρχισε να διαβάζεις τα σχόλια των διαφόρων χρηστών στα usb players. Θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις μια εικόνα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από dpolal
ELTASSOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Τη στιγμη που ακους συμπιεσμενο ηχο σε χαμηλο bitrate πχ 128?...τι διαφορα να καταλαβεις, βαλε και αεροδυναμικους θορυβους, εξωτερικη φασαρια, τον φιλο/η να μουρμουραει....κλπ. Οποτε ολα ειναι καλα, για μουσικουλα παρεα, τα ηχεια παιζουν ρολο και η τοποθετηση τους σε πορτες ταμπλω αλλα αυτα μην τα πειραζεις διοτι θα μπλεξεις με εξοδα. Συμπερασμα για μενα το πιο φτηνο ειναι το πιο καλο.
Hommer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, dpolal είπε Για να μην αναρωτιέσαι άδικα πού είναι η διαφορά και το ένα κοστίζει περισσότερο από το άλλο άνοιξε το λινκ https://www.skroutz.gr/c/312/radiocd-kasetofona/f/686437/USB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc και άρχισε να διαβάζεις τα σχόλια των διαφόρων χρηστών στα usb players. Θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις μια εικόνα. Αυτό έκανα. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά σχόλια για πολλά προϊόντα. Τα μόνα που έχουν και πολλά σχόλια και όλα θετικά είναι αυτό που έβαλα στην αρχή (συν αυτό που στην ουσία είναι το προηγούμενο μοντέλο του), γι' αυτό και το ανέφερα. Συν αυτό που όμως μου κάνει πολύ φτηνιάρικο και το επιβεβαιώνουν και κάποια σχόλια. 1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε Τη στιγμη που ακους συμπιεσμενο ηχο σε χαμηλο bitrate πχ 128?...τι διαφορα να καταλαβεις, βαλε και αεροδυναμικους θορυβους, εξωτερικη φασαρια, τον φιλο/η να μουρμουραει....κλπ. Οποτε ολα ειναι καλα, για μουσικουλα παρεα, τα ηχεια παιζουν ρολο και η τοποθετηση τους σε πορτες ταμπλω αλλα αυτα μην τα πειραζεις διοτι θα μπλεξεις με εξοδα. Συμπερασμα για μενα το πιο φτηνο ειναι το πιο καλο. Αυτής της λογικής είμαι. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι στα πιο φθηνά (αυτά που έχουν σχόλια) βλέπεις και που και που το "μου έμεινε στον ένα χρόνο", "χαλασαν τα κουμπιά", "δεν βλέπει φακέλους"κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα