Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Δεν ξέρω αν το δημοσιεύω στην σωστή ενότητα αλλά αν το γράφω σε λάθος ενότητα συγγνώμη....

Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό ένα καλό φόρουμ ( δωρεάν αν γίνετε η αν δεν υπάρχει κάποιο φθηνό ) στο οποίο μπορώ να το κάνω δημόσιο δηλαδή να εμφανίζεται στης μηχανές αναζητήσεις της Google ( Search Google ).  Γιατί έχω δύο φόρουμ στα οποία έχω συνδεθεί στο Google Analytigs και ταυτόχρονα και στο Google Wedmaster αλλά το μόνο που βγάζει είναι Bot μηχανή αναζήτησης: Google αλλά όταν βγω από το Google Analytigs και από το Google Wedmaster το Bot μηχανή αναζήτηση: Google εξαφανίζεται και το φόρουμ μου δεν υπάρχει στης μηχανές αναζήτησης της Google!

Έχω δει και άλλα φόρουμ που έχουν δημιουργηθεί από την ίδια σελίδα που έφτιαξα και το δικό μου αλλά με την μόνη διαφορά ότι αυτά είναι δημόσια..

1.png.a084aca1363cf83a447307b129178998.png Το bot μηχανής αναζήτησης: Google (2) το 2 είναι γιατί είχα συνδεθεί από το  Google wedmaster και ταυτόχρονα από το Google Analytigs και είχα βάλει και το URL του φόρουμ μου!

Όποιος γνωρίζει ας γράψει από κάτω!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Λοιπών έχω ένα φόρουμ στο οποίο αν κάποιος πάει και γράψη το όνομα του φόρουμ μου στο Google θα του βγάλει όλα τα άλλα φόρουμ εκτός από το δικό μου. Μπείκα στο Google wedmaster για να κάνω το φόρουμ μου δημόσιο αλλά τελικά για λίγο έβγαλε πως υπάρχει μια μηχανή αναζήτησης στο φόρουμ μου αλλά δεν έγινε ποτέ δημόσιο ούτε υπάρχει στην αναζήτηση της google!

Δημοσ.

Καταρχάς, χρησιμοποίησε έναν ορθογράφο γιατί τα κείμενα σου δεν διαβάζονται.

Δεύτερον, το forum σου μπορεί να μην φαίνεται στο Google γιατί δεν έχει γίνει ακόμα indexing. Το πότε θα γίνει το γνωρίζει μόνο η Google. Επίσης κοίτα μήπως έχεις τίποτα περίεργο στο robots.txt που απαγορεύει στον crawler να σκανάρει τις σελίδες σου. Το τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνει το robots.txt θα το δεις εδώ:

http://www.robotstxt.org/

https://moz.com/learn/seo/robotstxt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...