Προς το περιεχόμενο

AirPods vs Beats X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θελω να αγορασω ασυρματα earphones αυτη την περιοδο και μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα αναμεσα στα airpods και τα beats x. Ζαχαρωνα και κατι jabra αλλα δεν υπαρχουν στην Ελλαδα οποτε ακυρο. 

Τα θελω κυριως για μουσικη εντος και εκτος σπιτιου. Απ τη μια τα beats x εχω διαβασει εχουν καλυτερο ηχο αλλα τα airpods ειναι πιο βολικα μιας και δεν εχουν το καλωδιο πισω απ τον λαιμο και γενικα εχω μπερδευτει με το τι να παρω.

Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να τα δοκιμασω και τα δυο και να κρινω γι αυτο και ρωταω εδω να μου δωσετε λιγο τα φωτα σας ως προς τι να επιλεξω. Αλλες καλυτερες ασυρματες επιλογες ειναι ευπροσδεκτες φυσικα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Έχω τα AirPods εδώ και 3 μήνες και είμαι κατευχαριστημένος. Πολύ καλή αυτονομία, γενικά καλός ήχος, καταπληκτικά τα gestures, το δέσιμο με το iOS και η αυτόματη αναγνώριση με το που τα φοράς. Το μόνο μείον, είναι που δεν έχουν Noise Cancellation, οπότε σε χώρους με πολύ θόρυβο, περνάει ο θόρυβος και στον συνομιλητή. Η 2η γενιά που θα μας έρθει μάλλον από το '19, λέγεται ότι θα έχει. Στην εργασία μου, χρησιμοποιώ καθημερινά το δεξί ακουστικό, και στο αυτοκίνητο αλλά και στις επισκέψεις που κάνω σε πελάτες. Μόλις πέσει η μπαταρία του στο 20% με ειδοποιεί, οπότε με 5 λεπτά στην θήκη, φτάνει πάλι στο 100%. Γενικά, αν χρησιμοποιείς και τα 2, η θήκη όταν είναι στο 100%, βγάζει άνετα 4 πλήρεις φορτίσεις των ακουστικών. Επίσης, παρ' όλο που τα απλά EarPods δεν μου κάθονται στα αυτιά και πέφτουν συνέχεια, αυτά μένουν κανονικά και δεν φεύγουν από την θέση τους, ακόμη και όταν είμαι στο γυμναστήριο. Τέλος, στην τιμή που τα δίνουν αυτόν τον καιρό στο Skroutz, είναι κλεψιά...

Γενικά, ήμουν επιφυλακτικός για την αγορά τους, αλλά τελικά δεν το έχω μετανιώσει...

Αν μπορείς να τα δοκιμάσεις με κάποιο τρόπο, θα είναι το καλύτερο, γιατί σε κάποιους μπορεί να μην κάνουν ως ακουστικά...

Για τα Beats και γενικά για άλλα ακουστικά, δυστυχώς δεν έχω γνώμη...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Έχω τα AirPods εδώ και 3 μήνες και είμαι κατευχαριστημένος. Πολύ καλή αυτονομία, γενικά καλός ήχος, καταπληκτικά τα gestures, το δέσιμο με το iOS και η αυτόματη αναγνώριση με το που τα φοράς. Το μόνο μείον, είναι που δεν έχουν Noise Cancellation, οπότε σε χώρους με πολύ θόρυβο, περνάει ο θόρυβος και στον συνομιλητή. Η 2η γενιά που θα μας έρθει μάλλον από το '19, λέγεται ότι θα έχει. Στην εργασία μου, χρησιμοποιώ καθημερινά το δεξί ακουστικό, και στο αυτοκίνητο αλλά και στις επισκέψεις που κάνω σε πελάτες. Μόλις πέσει η μπαταρία του στο 20% με ειδοποιεί, οπότε με 5 λεπτά στην θήκη, φτάνει πάλι στο 100%. Γενικά, αν χρησιμοποιείς και τα 2, η θήκη όταν είναι στο 100%, βγάζει άνετα 4 πλήρεις φορτίσεις των ακουστικών. Επίσης, παρ' όλο που τα απλά EarPods δεν μου κάθονται στα αυτιά και πέφτουν συνέχεια, αυτά μένουν κανονικά και δεν φεύγουν από την θέση τους, ακόμη και όταν είμαι στο γυμναστήριο. Τέλος, στην τιμή που τα δίνουν αυτόν τον καιρό στο Skroutz, είναι κλεψιά...

Γενικά, ήμουν επιφυλακτικός για την αγορά τους, αλλά τελικά δεν το έχω μετανιώσει...

Αν μπορείς να τα δοκιμάσεις με κάποιο τρόπο, θα είναι το καλύτερο, γιατί σε κάποιους μπορεί να μην κάνουν ως ακουστικά...

Για τα Beats και γενικά για άλλα ακουστικά, δυστυχώς δεν έχω γνώμη...

σε μουσικη πως ειναι; γνωριζω ποσο βολικα ειναι αλλα θελω να αγορασω με βαση τον ηχο ...

Δημοσ.

Έχουν πολύ καθαρό ήχο, αλλά μην περιμένεις κάτι τρελό από μπάσα. Τα χρησιμοποιώ σε iPhone 8 και iPad 2018. Στο iPad παίζουν πιο δυνατά. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον ενισχυτή της κάθε συσκευής...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...