Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, chios είπε Θα πέσει η τιμή του γρήγορα, δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει με τέτοια τιμή. Το μόνο που με "χαλάει" είναι ο χώρος αποθήκευσης 128GB μου είναι αχρείαστα για την χρήση που το θέλω, μη σου πώ ότι και τα 64GB μου είναι υπεραρκετά.. Να φανταστείς ότι στο Samsung s7 edge έχω 60 εφαρμογές και ακόμα δεν έχω πιάσει τα 20GB.
georgerapp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 κακα τα ψεματα αφου δε δινεις μεγαλη σημασια στην καμερα απλα θες κατι γρηγορο που θα κρατησει στον χρονο ξεχνα τους μεγαλους και πηγαινε σε 1+ η οπως ειπαν τα παιδια σε ενα pocophone να γλυτωσεις πραγματικα χρηματα. αυτα τα 2 (και τα επώνυμα βεβαια) πανε πριονι με το poco δε να εχει και πολυ καλη αυτονομια.φυσικα το 1+ εχει το αβανταζ για εμενα του καθαρου android. και το sony που λες πανγρηγορο ειναι και ετσι θα παραμείνει σε διαβεβαιώνω για χρονια αλλα γιατι να μη γλυτωσεις καποια χρηματα; χωρια οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μειωθει η τιμη του για να ερθει κοντα στον ανταγωνισμο και σε ενδεχομενη μεταπωληση θα χασεις πολλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Επέστρεψα, κατάφερα και χτύπησα το Asus Rog Phone από το Amazon. σε πολύ καλή τιμή.. Λοιπόν το κινητό είναι αξιοπρεπέστατο και εμφανίσιμο.Δύο θεματάκια που με (ψιλό) χαλάνε έως τώρα είναι 1): Η διάρκεια μπαταρίας δεν είναι αυτό που περίμενα. 2): Δεν έχει κάποιο αντίστοιχο καλό πληκτρολόγιο σαν τη Samsung άλλα έχει προεγκατεστημένο το Gboard της Google σαφώς υποδεέστερο. Είμαι και της άποψης ότι πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους από το δίπολο Apple-Samsung
chios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Richter είπε 2😞 Δεν έχει κάποιο αντίστοιχο καλό πληκτρολόγιο σαν τη Samsung άλλα έχει προεγκατεστημένο το Gboard της Google σαφώς υποδεέστερο. https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-keyboard/samsung-keyboard-3-2-40-56-release/samsung-keyboard-3-2-40-56-android-apk-download/ βάλε το samsung keyboard από εδώ ή κάποιο άλλο από play store (π.χ swiftkey ). για την μπαταρία τι χρήσει κάνει; παίζεις παιχνίδια;; πόσα το αγόρασες;; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από chios
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, chios είπε για την μπαταρία τι χρήσει κάνει; παίζεις παιχνίδια;; Όχι και μάλιστα έχω επιλέξει απο τις ρυθμίσεις εξοικονόμηση.. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
chios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 μπορείς να ανεβάσεις στατιστικά από την μπαταρία;; από αναβαθμίσεις πως πάει΄;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το φορτίζω αυτή την στιγμή κλειστό.. 17 λεπτά πριν, chios είπε πόσα το αγόρασες;; Το βρήκα 700 euro απο το amazon Ιταλίας 16 λεπτά πριν, chios είπε μπορείς να ανεβάσεις στατιστικά από την μπαταρία;; από αναβαθμίσεις πως πάει΄; Εννοείς να τραβήξω στιγμιαία φωτογραφία όσον αφορά την κατανάλωση; Ναι Ok απλά πρέπει να περιμένεις λίγο γιατί το φορτίζω κλειστό αυτή την στιγμή.. Οι αναβαθμίσεις του είναι εντάξει.. Δυστυχώς αν ο επεξεργαστής είναι πεινασμένος ακόμα και μπαταρία 6000 mAh να έχει το κινητό δεν κάνει τίποτα... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
chios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 όντως βλέπω από το σαιτ της asus πολλές αναβαθμίσεις με τελευταία WW-15.1630.1812.68 (14/02/2019). μήπως να του έριχνες όταν περάσεις και το τελευταίο update ένα factory reset;; γιατί μου κάνει εντύπωση να λες για την μπαταρία.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, chios είπε όντως βλέπω από το σαιτ της asus πολλές αναβαθμίσεις με τελευταία WW-15.1630.1812.68 (14/02/2019). μήπως να του έριχνες όταν περάσεις και το τελευταίο update ένα factory reset;; γιατί μου κάνει εντύπωση να λες για την μπαταρία. Με το που ακούς αυτό το γαμάτο ήχο εκκίνησης με το λογότυπο της Asus Rog σου έχει φάει σε κλάσματα δευτερολέπτου ήδη 1%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα