ny_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, azuli said: Αν ετσι αισθανοσουνα να κανεις καλα εκανες,εγω πιστευω οτι μεγαλυτερη ζημια θα παθει αν τον ξεμπροστιασεις στο ιντερνετ με αξιολογησεις και δημοσιευσεις,να χασει καμια εκατοστη πελατες,να βλεπει ο καθενας το περιστατικο για χρονια στο ιντερνετ γκουγκλαρωντας το μαγαζι,παρα με κλωτσιδια. Το να χασει πελατεια και λεφτα θα τον πονεσει πιο πολυ απο τις 2 κλωτσιες που σε 2 μερες δεν θα τις θυμαται.Και που θα χρυσοπληρωσεις μετα την μυνηση που θα σου κανει. Γιατι τετοιοι τυποι η αδυναμια τους ειναι τα λεφτα οχι το ξυλο. Χτυπας εκει που ποναει λοιπον. είναι μια σκέψη που την κάνεις ενώ είσαι ήρεμος τώρα, εγώ σαν γνήσιος ελληναράς λειτούργησα αλλιώς, και φαντάσου το περιστατικό έγινε Αμερική και όχι Ελλάδα, ξύπνησαν και αυτοί 😛 Καλή τύχη και κράτα μας ενήμερους ! 1
azuli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, ny_ said: είναι μια σκέψη που την κάνεις ενώ είσαι ήρεμος τώρα, εγώ σαν γνήσιος ελληναράς λειτούργησα αλλιώς, και φαντάσου το περιστατικό έγινε Αμερική και όχι Ελλάδα, ξύπνησαν και αυτοί 😛 Καλή τύχη και κράτα μας ενήμερους ! οπως τα ειπες,ειμαι σε ηρεμη κατασταση! Να σαι καλα,εννοειται οτι θα ενημερωσω για το τι εγινε! 1
Dare-Devil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2018 στις 5:47 ΜΜ, azuli είπε απο φυσικο καταστημα,μετρητα Να προτιμάτε ηλεκτρονικές αγορές με χρήση κάρτας και συμβόλαια τηλεπικοινωνιών πάλι απομακρυσμένα είτε online είτε δια μέσου τηλεφώνου. Δεν έχετε ιδέα πόσα προνομιακά δικαιώματα έχετε σε αυτή την περίπτωση ως καταναλωτές . Είτε αφορά υπαναχωρήσεις και επιστροφές προιόντων επειδή ετσι γουστάρω είτε αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω τραπέζης . Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Dare-Devil 1
orck Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Αυτο με το backlight bleeding μου φαινεται καπως σαν να εχεις αυτοκινητο και να το πηγαινεις για ελεγχος επειδη παραγει καυσαερια σαν αποτελεσμα της καυσης της βενζινης. Η τεχνολογια μας αυτη την στιγμη αυτο μπορει να κανει, αυτο πουλανε.
kallair Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Στις 19/10/2018 στις 9:17 ΜΜ, azuli είπε στο site μπορει να γραφει οτι θελει ως πολιτικη του μαγαζιου,ο νομος τι λεει ειναι το θεμα,αυτο ψαχνω. στο ειχα πει κ στην πρωτη σελιδα νομιζω. στις online αγορες εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης. αν πας απο εκει κ αγορασεις, ισχυει οτι ειναι η πολιτικη του καταστηματος. ετσι ειναι ο νομος. DOA δεν ειναι, οποτε οποια πολιτικη εχει το καταστημα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, kallair είπε στο ειχα πει κ στην πρωτη σελιδα νομιζω. στις online αγορες εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης. αν πας απο εκει κ αγορασεις, ισχυει οτι ειναι η πολιτικη του καταστηματος. ετσι ειναι ο νομος. DOA δεν ειναι, οποτε οποια πολιτικη εχει το καταστημα. Παιδιά δικαίωμα υπαναχώρησης έχεις στην καινούργια που απλά δεν σε καλύπτει σε κάποιο χαρακτηριστικό(που και αυτό λάθος είναι γιατί το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική κατασταση) Το ελλατομαωτικο προϊόν πάει είτε για DOA(αν το παρέχει το καταστημα μιας και δεν είναι υποχρεωτικό) στις πρώτες μέρες της αγοράς είτε για rma σε περίπτωση που είτε τελειώσει η περίοδος του doa είτε απλά το κατάστημα δεν το προσφέρει εξαρχής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα