Mikeasdf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δεν ειδα κανενα θεμα γι'αυτο το παιχνιδι και ειπα να ανοιξω ενα Μου εστειλαν σημερα beta key για το steam, 17.4gb, το δοκιμαζω σε λιγο με εναν φιλο και θα γραψω εντυπωσεις. Απο το trailer παντως μου αρεσε. Μου θυμησε λιγο horizon zero dawn + far cry και τα γραφικα του φαινονται ευχαριστα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι ότι είχαμε θέμα (ή μιλήσει το PC Gaming) γι'αυτό, αλλά καλή τύχη με το search... Γενικά απ' όταν "αναβαθμίστηκε" το Insomnia, έχω θέματα, δύσκολο search, να μην μπορώ να κάνω edit μηνύματα που έχουν spoiler *μετά* το spoiler κομμάτι ή να ενσωματώνει αυτόματα κάτι μέσα στο spoiler ενώ δεν ήθελα, κλπ. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από GhostRiderLSOV
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Από όσο μπορώ να δω δεν υπάρχει ήδη θέμα. Η συζήτηση που είχε γίνει σχετικά στο PC Games section ήταν πολύ σύντομη. Spoiler Ο λόγος που δεν εμφανίζεται στο search είναι από ό,τι φαίνεται ότι στα σχετικά μηνύματα ο τίτλος του παιχνιδιού δεν αναφέρεται ρητά πουθενά, πέρα από τον τίτλο στο youtube video που δεν "τον πιάνει" το search, καθώς δεν συνυπολογίζεται κάπου ως κείμενο σε μήνυμα. Για βοήθεια με το search ή με workarounds για προβλήματα με την επεξεργασία μηνυμάτων, μπορείτε να γράφετε στο θέμα εδώ, να πειραματιζόσαστε στο test thread, ή να ζητάτε με pm τη βοήθεια συντονιστή. Κι εγώ δεν ήμουν οπαδός κάποιων αλλαγών, αλλά πλέον έχω προσαρμοστεί στις περισσότερες, και σε edit και search δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα (...). 1
7nisiotis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μου ήρθε και μένα αλλά λόγω έλλειψης μητρικής επεξεργαστή και ραμ < έπεσε πάνω σε περίοδο αναβάθμισης γ η μπετα > το έδωσα σε φίλο το κλειδακι. Γράψτε εντυπώσεις guys!
Mikeasdf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Επαιξα ενα 40λεπτο με ενα φιλο, ωραιο σε γενικες γραμμες. Απο glitches βρηκαμε 1-2 τυχαια αλλα τιποτα αξιολογο που δε φτιαχνεται.Σιγουρα υπαρχουν κι αλλα και θα τα ποσταρουν στο φορουμ του game ελπιζω. Εγω ήδη αρχισα μια λιστα για να τα μαζευω ο,τι βρισκω και να δωσω feedback γιατι μου αρεσε. Λιγο φτωχο σε items/mechanics κλπ αλλα πιστευω λογω early stage και αυτο. Γενικοτερα εμενα μου εκανε καλη εντυπωση. Αφηνω και μερικες φωτογραφιες (η πρωτη ειναι ultra ολα) η άλλη ειναι με textures/waters και complexity ultra. Τα frames μην τα κοιτατε ντρεπομαι βρισκομαι σε αναζητηση καρτας γραφικων για να αντικαταστησω την 760. Παντως και στα 35 fps ειναι αρκετα playable. Spoiler Spoiler Spoiler 1
Despotas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δε βρήκα θέμα παρότι είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο 2018. Ο νέος τίτλος από τους δημιουργούς των Just Cause-Mad Max. Πρόκειται για open world action που διαδραματίζεται στη Σουηδία τη δεκαετία 80. Μπορεί να παιχτεί και co-op μέχρι 4 παίκτες. Σήμερα ανακοίνωσαν πως κυκλοφορεί στις 26/3. https://store.steampowered.com/app/704270/Generation_Zero/ https://www.rockpapershotgun.com/2019/01/24/generation-zero-brings-robot-hell-to-80s-sweden-on-march-26th/
Despotas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Τα παιχνίδια της Avalanche έχουν γίνει ο ορισμός του repetition. Σε co-op σίγουρα θα είναι καλύτερα αλλά και πάλι δε με ψήνει. https://www.rockpapershotgun.com/2019/03/28/generation-zero-review/ 1
seithan Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Είδα το βίντεο, σκέτη αυτοκτονία. Μοιάζει με PUBG PC που πήγε στις κονσόλες και γύρισε μεταλλαγμένο σε Gen0 (pc -> cons -> pc)
SoFGR Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 free week για οσους θελουν να το δοκιμασουν https://store.steampowered.com/app/704270/Generation_Zero/ οποιος θελει με κανει και add να παιζουμε, ειχα ασχοληθει λιγο περσι αλλα χωρις παρεα ειναι αρκετα βαρετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα