Προς το περιεχόμενο

Generation Zero [26 Μαρ 2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειδα κανενα θεμα γι'αυτο το παιχνιδι και ειπα να ανοιξω ενα :P

Μου εστειλαν σημερα beta key για το steam, 17.4gb, το δοκιμαζω σε λιγο με εναν φιλο και θα γραψω εντυπωσεις. Απο το trailer παντως μου αρεσε. Μου θυμησε λιγο horizon zero dawn + far cry και τα γραφικα του φαινονται ευχαριστα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάμαι ότι είχαμε θέμα (ή μιλήσει το PC Gaming) γι'αυτό, αλλά καλή τύχη με το search... 

Γενικά απ' όταν "αναβαθμίστηκε" το Insomnia, έχω θέματα, δύσκολο search, να μην μπορώ να κάνω edit μηνύματα που έχουν spoiler *μετά* το spoiler κομμάτι ή να ενσωματώνει αυτόματα κάτι μέσα στο spoiler ενώ δεν ήθελα, κλπ.

-_-

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Moderators
Δημοσ.

Από όσο μπορώ να δω δεν υπάρχει ήδη θέμα. 

Η συζήτηση που είχε γίνει σχετικά στο PC Games section ήταν πολύ σύντομη

Spoiler

Ο λόγος που δεν εμφανίζεται στο search είναι από ό,τι φαίνεται ότι στα σχετικά μηνύματα ο τίτλος του παιχνιδιού δεν αναφέρεται ρητά πουθενά, πέρα από τον τίτλο στο youtube video που δεν "τον πιάνει" το search, καθώς δεν συνυπολογίζεται κάπου ως κείμενο σε μήνυμα.

Για βοήθεια με το search ή με workarounds για προβλήματα με την επεξεργασία μηνυμάτων, μπορείτε να γράφετε στο θέμα εδώ, να πειραματιζόσαστε στο test thread, ή να ζητάτε με pm τη βοήθεια συντονιστή. Κι εγώ δεν ήμουν οπαδός κάποιων αλλαγών, αλλά πλέον έχω προσαρμοστεί στις περισσότερες, και σε edit και search δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα (...). 

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα αλλά λόγω έλλειψης μητρικής επεξεργαστή και ραμ < έπεσε πάνω σε περίοδο αναβάθμισης γ η μπετα > το έδωσα σε φίλο το κλειδακι. Γράψτε εντυπώσεις guys!

Δημοσ.

Επαιξα ενα 40λεπτο με ενα φιλο, ωραιο  σε γενικες γραμμες. Απο glitches βρηκαμε 1-2 τυχαια αλλα τιποτα αξιολογο που δε φτιαχνεται.Σιγουρα υπαρχουν κι αλλα και θα τα ποσταρουν στο φορουμ του game ελπιζω. Εγω ήδη αρχισα μια λιστα για να τα μαζευω ο,τι βρισκω και να δωσω feedback γιατι μου αρεσε. Λιγο φτωχο σε items/mechanics κλπ αλλα πιστευω λογω early stage και αυτο.

Γενικοτερα εμενα μου εκανε καλη εντυπωση. Αφηνω και μερικες φωτογραφιες  (η πρωτη ειναι ultra ολα) η άλλη ειναι με textures/waters και complexity ultra. Τα frames μην τα κοιτατε ντρεπομαι :P βρισκομαι σε αναζητηση καρτας γραφικων για να αντικαταστησω την 760. Παντως και στα 35 fps ειναι αρκετα playable.

Spoiler

20181018161808_1.jpg

Spoiler

20181018161821_1.jpg

Spoiler

20181018163218_1.jpg

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δε βρήκα θέμα παρότι είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο 2018.

Ο νέος τίτλος από τους δημιουργούς των Just Cause-Mad Max.

Πρόκειται για open world action που διαδραματίζεται στη Σουηδία τη δεκαετία 80. Μπορεί να παιχτεί και co-op μέχρι 4 παίκτες.

Σήμερα ανακοίνωσαν πως κυκλοφορεί στις 26/3.

https://store.steampowered.com/app/704270/Generation_Zero/

https://www.rockpapershotgun.com/2019/01/24/generation-zero-brings-robot-hell-to-80s-sweden-on-march-26th/

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είδα το βίντεο, σκέτη αυτοκτονία. Μοιάζει με PUBG PC που πήγε στις κονσόλες και γύρισε μεταλλαγμένο σε Gen0 (pc -> cons -> pc)  :)

• 11 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...