kseniastos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, θέλω την βοήθεια σας για αγορά media box που θα χρησιμοποιηθει για το παρακατω setup. Πρεπει να συνδεεται με projector Optoma hd144x οπου θελω να παιζω ταινιες που θα εχω φορτωσει στο media box σε hd εικονα και θελω to box να δινει ήχο μεσω bluetooth στον ενισχυτη μου(ενας Yamaha με bluetooth). Αρχικα γίνεται αυτό? ΓΙνεται να δινει εικονα μεσω hdmi στον projector και ηχο αλλου? Αν δεν γίνεται θα πρέπει να παίρνω τον ήχο απο τον projector με καλώδιο? Παρακαλώ για τις σκέψεις σας, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 1:30 ΜΜ, kseniastos είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω την βοήθεια σας για αγορά media box που θα χρησιμοποιηθει για το παρακατω setup. Πρεπει να συνδεεται με projector Optoma hd144x οπου θελω να παιζω ταινιες που θα εχω φορτωσει στο media box σε hd εικονα και θελω to box να δινει ήχο μεσω bluetooth στον ενισχυτη μου(ενας Yamaha με bluetooth). Αρχικα γίνεται αυτό? ΓΙνεται να δινει εικονα μεσω hdmi στον projector και ηχο αλλου? Αν δεν γίνεται θα πρέπει να παίρνω τον ήχο απο τον projector με καλώδιο? Παρακαλώ για τις σκέψεις σας, ευχαριστω. Με bluetooth δύσκολο έως αδύνατο (δεν έχω δει media box με έξοδο ήχου bluetooth). Μπορεί να γίνει : α. αναλογικά αν το media box έχει εκτός από hdmi και εξόδους rca ή scart. Παίρνεις τον ήχο με το αντίστοιχο καλώδιο και το συνδέεις στο Aux in του Yamaha, επιλέγοντας σαν πηγή Aux. β. Ψηφιακά αν το media box έχει ψηφιακή έξοδο ήχου (οπτική ή σε rca). Προϋπόθεση ο Yamaha να έχει αντίστοιχες εισόδους. Ανάλογα τις εισόδους - εξόδους χρησιμοποιείς και τα αντίστοιχα καλώδια. Και στις δύο περιπτώσεις μεταφέρεις την εικόνα στον Optoma μέσω hdmi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kseniastos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 20/10/2018 στις 3:24 ΠΜ, afm είπε Με bluetooth δύσκολο έως αδύνατο (δεν έχω δει media box με έξοδο ήχου bluetooth). Μπορεί να γίνει : α. αναλογικά αν το media box έχει εκτός από hdmi και εξόδους rca ή scart. Παίρνεις τον ήχο με το αντίστοιχο καλώδιο και το συνδέεις στο Aux in του Yamaha, επιλέγοντας σαν πηγή Aux. β. Ψηφιακά αν το media box έχει ψηφιακή έξοδο ήχου (οπτική ή σε rca). Προϋπόθεση ο Yamaha να έχει αντίστοιχες εισόδους. Ανάλογα τις εισόδους - εξόδους χρησιμοποιείς και τα αντίστοιχα καλώδια. Και στις δύο περιπτώσεις μεταφέρεις την εικόνα στον Optoma μέσω hdmi. Σε καθε περιτπωση εχεις καπιο media box να προτείνεις? το xiaomi λεει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δεν έχω πολυασχοληθεί με το άθλημα, γιατί έχω pc συνδεδεμένο με την tv μου με όλα τα υπέρ (και ίσως κάποια λίγα κατά - αν υπάρχουν) οπότε δεν είμαι ο καταλληλότερος για συμβουλές. Ψάχνοντας λοιπόν τον "ρουφιάνο" είδα ότι το Xiaomi Mi Box 4K όντως έχει θύρα Bluetooth όπου (σύμφωνα με την κριτική) κάποιος είχε συνδέσει Bluetooth ακουστικά, οπότε φυσιολογικά θα μπορείς να συνδέσεις με Bluetooth και τον Yamaha. Επίσης έχει SPDIF για ψηφιακή σύνδεση με τον ενισχυτή σου. Σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλές κριτικές. Παράπονα υπάρχουν για: α. έλλειψη θύρας Ethernet (συνδέεται μόνο με wifi 2,4 kai 5) β. μόνο μία θύρα usb γ. Android tv OS και όχι απλό Android με ότι αυτό συνεπάγεται (λίγες συμβατές εφαρμογές, δυσκολία εγκατάστασης και όχι απόλυτη συμβατότητα με τις εφαρμογές του Google play store) Στα μεγάλα υπέρ του το ενσωματωμένο Google Cast και η πλήρη υποστήριξη 4k. Δες εδώ μια πλήρη παρουσίαση και εδώ τα χαρακτηριστικά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα