Stamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει κάποιος γνώμη για τα παραπάνω? Απ'οτι είδα σε specs τα cross climate υπερτερούν παντού εκτός από τoν δείκτη φθοράς. Και παρακαλώ θερμά μην ξεφύγουμε και κουβεντιάσουμε για άλλα λάστιχα της ίδιας ή άλλης μάρκας! Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Stamer
ulb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Εξαρτάται από το που μένεις, τι χρήση γίνεται στο αυτοκίνητο κλπ. Και τα δύο λάστιχα είναι εξαιρετικά αλλά συγκρίνεις ένα θερινό ελαστικό με ένα 4 εποχών. Το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του συγκρίνοντας τα. Πχ τα Primacy θα έχουν καλύτερη πρόσφυση σε στεγνό, φρενάρισμα κλπ αλλά τα CrossClimate θα είναι καλύτερα στα χιόνια και σε περιπτώσεις με πάρα πολύ βροχή. Βέβαια κατά πάσα πιθανότητα και τα δύο θα σε καλύψουν πλήρως και την μεγαλύτερη διαφορά θα την συναντήσεις αν πηγαίνεις σε χιόνια, που αν πας καλύτερα θα ήταν να έχεις δύο ζευγάρια ελαστικά (θερινά - χειμερινά).
Stamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Πιο πολύ θα έλεγα οτι με ενδιαφέρει σε επίπεδο κύλισης, να τα νιώθεις πιο άνετα, πιο μαλακά. Για τα χιόνια δεν με ενδιαφέρει, μιλάμε κυρίως για άσφαλτο στεγνή και βρεγμένη (κυρίως στεγνή).
iliasmach Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 2:04 ΜΜ, Stamer είπε Πιο πολύ θα έλεγα οτι με ενδιαφέρει σε επίπεδο κύλισης, να τα νιώθεις πιο άνετα, πιο μαλακά. Για τα χιόνια δεν με ενδιαφέρει, μιλάμε κυρίως για άσφαλτο στεγνή και βρεγμένη (κυρίως στεγνή). Αν δεν σου χρειάζεται για χιόνια καθόλου και είσαι κυρίως σε στεγνή τότε θα έλεγα καλύτερα βάλε primacy 4. Έχω δοκιμάσει σε focus και primacy 3,4 και crossclimate. Το crossclimate ήταν καλύτερο στο χιόνι, σε σημείο σε ανηφόρα το primacy να σπινιαρει και να μην ανεβαίνει και το crossclimate να ανεβαίνει σχετικά εύκολα. Οπότε αν δεν πας στο χιόνι καλύτερα primacy που έχουν μικρότερο βαθμό φθοράς. 1
XrGk Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Τα primacy 4 δεν είναι τόσο καλά όσο τα παρουσιάζουν... Μέτρια ελαστικα.... Φορουσα toyo cf2 πολύ ανώτερα από primacy 4 [Fiat Bravo t-jet 120]
modechristo_13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 τι διασταση ειναι το λαστιχο σου? γιατι και εγω σε αυτο το διλημμα ειμαι!!
Stamer Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 245/40/18 Λοιπόν παρόλο που ακόμα δεν έχω αλλάξει γιατί χρησιμοποιούνται λίγο αυτά που έχω και αντέχουν ακόμα πολύ (θα τα αλλάξω το φθινόπωρο-χειμώνα) κατέληξα οτι σίγουρα καλύτερα για εμένα είναι τα primacy 4 (ή pilot sport, οτι βρω). Απλά μου άρεσαν αισθητικά κιόλας τα cross climate. Καθώς δεν πηγαίνω σε χιόνια, και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος σε οτι michelin και αν έχω βάλει και η #1 προτεραιότητά μου είναι το πόσο δύσκολα φθείρονται, είμαι σίγουρος οτι αυτά θέλω. Αν πηγαίνεις πολύ σε χιόνια θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα climate αλλιώς τα άλλα (στη βρόχη ίδια, δεν αξίζει να κοιτάς χαρακτηριστικά νομίζω)
bill999r Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Τα 4 εποχών είναι κυρίως για περιοχές με εξωτερική θερμοκρασία <7 βαθμών κελσίου κ συχνές χιονοπτώσεις. Για θερμές περιοχές με ελάχιστη χιονόπτωση όπως οι περισσοτερες στην Ελλάδα τα θερινά είναι καλύτερα.
totalius Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Τα Michelin ειναι πολυ καλά λάστιχα στην αίσθηση που σου δινουν στο δρόμο αλλα θέλουν πολυ προσοχή ειδικα στα πλάγια . Εμένα μου έσκασε σε παρκάρισμα οταν ακούμπησα σε πεζοδρόμιο που ειχε κατι σα πλακάκι σπασμένο . Στο βουλκανιζατέρ που πήγα μου είπαν οτι τα βλεπουν συχνα με σημαντικές φθορές στο πλάι .
Stamer Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, totalius είπε Τα Michelin ειναι πολυ καλά λάστιχα στην αίσθηση που σου δινουν στο δρόμο αλλα θέλουν πολυ προσοχή ειδικα στα πλάγια . Εμένα μου έσκασε σε παρκάρισμα οταν ακούμπησα σε πεζοδρόμιο που ειχε κατι σα πλακάκι σπασμένο . Στο βουλκανιζατέρ που πήγα μου είπαν οτι τα βλεπουν συχνα με σημαντικές φθορές στο πλάι . Απλά έτυχε. Εγώ (νεότερος) 2 φορές έχω σκάσει έτσι λάστιχο όπως λες με διαφορετικά λάστιχα. Το ένα ήταν σίγουρα uniroyal και το άλλο δεν θυμάμαι. Είναι καθαρά θέμα τύχης (που θα "βρει" το λάστιχο) και πόση φθορά έχει πάνω του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα